Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 24, 22:32)
nu pradzia su popiereliais man labiausiai patiko smile.gif o jau paskui ne

o man irgi patiko pati pradzia su tom savarzelem ir popieriukais smile.gif bei retkarciais minivideo isiterpaintis thumbup.gif Saunuole O la la
Atsakyti
Is sio skyrelio 3-yse esam "Fotoburej", buvo konkursas "Siluma" ir mano foto gavo 2 vieta (fotkinau seses dvynukus), nors smulkmena, bet vistiek ax.gif
http://www.facebook.com/#!/media/set/?...8981&type=3
Papildyta:
Gal bus su fokusu netycia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 22:07)
Kavos puodelis reiskia mano rytine kava ir megstu raudonas rozes.

Idek savo tinklapi ar FB, idomu pasicekaunint.
Arba gal kuri man galetumet i az nuoroda imest, nes pati gal nerodys man  ax.gif

Dar ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 20:52)
* Jurzole, girdziu kritika smile.gif
** As su saviskiu po savaites jau gyvenau ir vat 10 metu negaliu atsidziaugt savo pasirinkimu, o rinktis ir lygint oi buvo is ko, taigi kievienam savo kaip ir fotografijoj  lotuliukas.gif

* Ir ka darai isgirdus?...cia vel gi kitas klausimas smile.gif
** Man labai liudnai skamba tokios istorijos, kai zmones vos susitike, jau save bendra buitim skuba uzkraut... Pirmieji pasimatymai, laukimas, ilgesingos SM zinutes ir t.t.. kam paleist vejais ta pati graziausia rozini laikotarpi? rolleyes.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 20:57)
O la la la , ka reiskia tavo avataras  unsure.gif  ?

O filma 'Avataras' ar matei? unsure.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 21:14)
Is sio skyrelio 3-yse esam "Fotoburej", buvo konkursas "Siluma" ir mano foto gavo 2 vieta (fotkinau seses dvynukus), nors smulkmena, bet vistiek  ax.gif
http://www.facebook.com/#!/media/set/?...8981&type=3
Papildyta:
Gal bus su fokusu netycia  lotuliukas.gif

As zinai ka pagalvojau apie si konkursa? Nezinau ar ziurejai seriala 'Draugai'? Tai va ten tokia Monika siaubingai blogai ir skausmingai dare masazus ir jos vyras pasake, kad ji ta tikrai blogai daro. Aisku ji nusimine, nes ji visada megsta viska daryt geriausiai. Bet vyras jai paguodai pasake, kad jeigu vyktu rinkimai tarp blogiausiai daranciu masazus, ji butu geriausia, tarp blogiausiai daranciu.... Nezinau ar pagavai minti, bet tikiuosi.... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 24 spalio 2012 - 22:26
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 22:14)
Gal bus su fokusu netycia  lotuliukas.gif

Man atrodo pienė buvo vertesnė biggrin.gif

Vnz niekam neįdomu mano dainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 21:25)
Man atrodo pienė buvo vertesnė biggrin.gif
Vnz niekam neįdomu mano dainos  biggrin.gif

Idomu. Tik as pagalvojau, kad dabar tiek visko vyksta Ka konkursas, Kalediniu mainu karstine. Gal palaukiam kol Ka konkursas pasibaigs ir tada? As velgi, noreciau tokiam sudalyvaut, bet zinai....as ikvepimo zmogas ir tingine, tai galiu is dalyves patapti pasuotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 23:25)
As zinai ka pagalvojau apie si konkursa?

Aciu uz nuomone, minti tavo tikrai supratau smile.gif , blogiau ir but negali.
Atsakyti
Taip sudomino O la la filmukas, o man irgi nerodo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 22:12)
Bijau, bet noriu kritikos:
fotofilmukas

Nuotrauku labai fainu yra, bet filmukas neitikino. Pradzioj buvo istorija (ta pirmoji dalis patiko, ir apelsinus labai smagiai mete smile.gif) , paskui - labai ilga fotosesija (man asmeniskai gerokai per ilga, nes istorijai uztektu jei ne triju, tai desimt nuotrauku tikrai), ir paskui staiga - pabaiga. Kuri man velgi nesiderino prie bendros filmuko nuotaikos. Nors pradzia ir pabaiga tarpusavyje dera smile.gif

Beje, pavadinime "jei" keisciau i "kai".

Ir dar tokia mintis pasalune atejo - ar tikrai Love Story skamba geriau negu meiles istorija? mirksiukas.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 22:25)
Jurzole, matau skaitai. Ar bus nuotrauka rudens konkursui? As apie Tavo spurgu kioskeli kone kas diena pagalvoju  4u.gif

Aciu, kad pagalvoji 4u.gif Konkursui nebespesiu, nes ne tas galvoj, visokios bedos ir reikalai uzpuole. Bet nuotrauka bus, tegu ir paveluotai - noriu tokia tureti, ir nenoriu likti pazaduke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 24 spalio 2012 - 22:59
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 23:25)
* Ir ka darai isgirdus?...cia vel gi kitas klausimas  smile.gif
** Man labai liudnai skamba tokios istorijos, kai zmones vos susitike, jau save bendra buitim skuba uzkraut... Pirmieji pasimatymai, laukimas, ilgesingos SM zinutes ir t.t.. kam paleist vejais ta pati graziausia rozini laikotarpi?  rolleyes.gif

Viska isidemiu pradziai 4u.gif

Pasimatymai, laukimai ir zinutes buvo ir kartu gyvenant ir gaila kai zmonems tik tas laikotarpis, negyvenant kartu, buna pats graziausias rozinis...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 24, 20:56)
Kirminukas visai nieko smile.gif

Mano kirmėliukas neliko nepastebėtas - valio. smile.gif Kad žinotumėt, kaip aš vargstu tą padidinamąjį stiklą pasiėmus biggrin.gif Kol sufokusuoju bent į tą pusę... Uf. Reikės progą radus didesnę lupą nusipirkt, nes taip smagu tas smulkmenas tyrinėti...
Ir dar vieną citatą pamečiau. Taip, tikrai tie kirmėliukai ne visiems biggrin.gif Tikslinei auditorijai lotuliukas.gif
Tiesa, filmuko idėja puiki! Kokios mielos sąvaržėlės. Ir kokios dinamiškos. Kai darai filmuką, svarbiausi nepamiršti daugiau veiksmo. Man siužetas irgi pasirodė smagus. Šaunu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 24 spalio 2012 - 22:47
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 24, 21:32)

Aciu, kad pagalvoji  4u.gif Konkursui nebespesiu, nes ne tas galvoj, visokios bedos ir reikalai uzpuole. Bet nuotrauka bus, tegu ir paveluotai - noriu tokia tureti, ir nenoriu likti pazaduke smile.gif

Tphu jau nuliudau pirmus zodzius perskaicius. Dziaugiuosi, kad apskritai nuotrauka bus, nes labai noriu pamatyti ta kioskeli 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 21:33)
Pasimatymai, laukimai ir zinutes buvo ir kartu gyvenant ir gaila kai zmonems tik tas laikotarpis, negyvenant kartu, buna pats graziausias rozinis...

Kiekvienas laikotarpis savaip grazus, taciau tas rozinis graziausias savo nerupestingumu, svajingumu ir kitais dalykais, kuriuos zmones praranda kai prasideda bendra buitis. Aisku su ta buitim, bendru gyvenimu ateina kiti dalykai, bet.... Bet ka as cia bandau kalbet, visi gi kitaip matom pasauli ir santykius kitaip kuriam smile.gif
P.S. Jus atvejui belieka pasakyt, jau tas senimas! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 24, 21:34)
O čia dar kai kas. Galvojau, dėt - nedėt, nes tokie baisūs triukšmai ir pan., bet labai norisi komentarėlio kokio. Tai čia mano vakarykščiai žaidimai ir autoportretas įprastinių mano "čyzų" tarpe:

Siaip temoj nerasyta taisykle yra, kad nuotraukas komentarams keliam, kai jau bunam atsiskaiciusios visus ND. Bet sia ir kitas taisykles cia mes sekmingai lauzom, tad kaip ir netureciau burbet biggrin.gif
Atsakyti