QUOTE(kristalines @ 2012 10 24, 12:42)
Pasikapsciau flickre ir rodau keleta kadrų.
Pirmojoj sviesa grazi, bet kadravimas kazkoks ne toks, neprikausto zvilgsnio tas lapas. Dvi apatines idomios tuo, kad ieskai kazko kitokio.
QUOTE(Savory @ 2012 10 24, 15:11)
rodau siandienine foto rudens temai
Man noretusi is gerokai arciau to burbulo.
QUOTE(Ainoa @ 2012 10 24, 16:56)
o su sita visai noreciau i KA konkurseli, bet nzn ar ne perdaug kontrasto uzvariau
Visai patinka man, tik kontrasto tai tikrai per daug, norisi svelnesnio apdirbimo.
QUOTE(Afrė @ 2012 10 24, 19:19)
Rodausi ir aš Ka konkursui foto, praeitą sav spėjau pasinaudoti fotiku ir atidaviau į garantinį
"Žvilgsnis į rudenį"
"Žvilgsnis į rudenį"
Patinka tas rukelis, rudens spalvos, ir tas susikaupes veidelis. Tik erdves virsuj lyg truksta zvilgsniui.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 19:57)
Fokusas i desine nuejo, bet jei butu jis vietoj, butu faina foto, ne ?
Nu bet garbes zodis, tas fokusas nemegsta manes , nes toki dalyka tai jau tikrai moku, po velniu
Nu bet garbes zodis, tas fokusas nemegsta manes , nes toki dalyka tai jau tikrai moku, po velniu
As tai galvoju, kad bene reikes ignora tau uzdeti (nors dar niekad nesu to dariusi), nes jau tikrai pavargau skaityti tavo durnus atsakymus i kritika
Ir siaip (cia jau visoms), net pikta siandien kazkaip pasidare, paskaicius visus komentarus, Rytinei Kavai skirtus - kai taip tai laiko nera komentarams, nuotaikos nera, dar kazko, o kai eilini karta ateina jokios kritikos girdeti nenorinti RK su savo niekam tikusiom nuotraukom, tai toks ispudis, kad puse temos vos ne per galva verciasi, kad tik ta paklydele i doros kelia atvestu. Negi dar neaisku, kad visi tie patarimai - kaip zirniai i siena? Sorry, zinau, kad ne mano reikalas, ir kad reikejo patyleti, bet nu negaliu, turejau pasakyti Tikiuosi, nesukelsiu dar vienos bangos
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 24, 20:06)
O aš noriu parodyt kirmėliuką, kurį sutikau aną savaitę
Simpatiskas kirmeliukas Lauksim namu darbu
QUOTE(Suprem @ 2012 10 24, 21:09)
MANO NUOMONE RK bus truputi kitokio skonio fotografe nei dauguma cia esanciu, na bet gi visokiu reikia
Abejoju siuo metu, kad ji isvis fotografe bus. Fauxtographer - taip