Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 10 30, 16:13)
Parašiau viršui gi.. mirksiukas.gif

Man kaip tik išsipučia blink.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 16:17)

Aš nematau triukšmų, bet patinka. Pirmą kart užmačiau, pamaniau, kad kažkur lauke, jei ne tas kilimas ir knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 30, 15:39)
pirmojoje ir antrojoje oda veido zaliuoja. Isiziurejus i pirmos ir natros nuotraukos spalvinguma, jis skiriasi. Antroje palaidinukes ryskesne geltona. O vieta tai ta pati kaip suprantu - tad ir spalvos neturetu skirtis smile.gif
trecioji man patinka. grindys gerai ziurisi ir ta pintinele ten labai tinka smile.gif
bet kliuna visu triju nuotrauku ranku padetis - ta pati rolleyes.gif

ačiū!
o rankos rankelės.. cool.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 30, 15:48)
Man trečiojoje kojos ir batai užkliuvo - reikėjo krepšiuką dėt į priekį, ilgesnę suknelę maut, kad dengtų kojas arba sandalus nuaut  mirksiukas.gif dar užkliuvo atsilapojusi suknelės vieta prie krūtinės. O šiaip foto paprastutės tokios.

o kuo tos basutės negerai? g.gif ..krepšiukas prieky netiktų, nes toks apytuštis jis buvo smile.gif

Peonyblossom, patinka!: kažkaip net Kalėdom pakvipo smile.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz komentarus. Ypatingai uz pastabas del ciuozimo, nes jau as mislyjau, kad mano akys paciuoze, ir vienaip ziurejau ir kitiap. Bet jeigu ir jums matosi, reiskias, tikrai ciuozia, reiks pataisyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 30 spalio 2012 - 15:40
Mergaitės, klausimas dėl antrųjų ND. Aš fotografavau A režimu, bet turbūt reikėjo kokiu M? Kad ir diafragmą, ir išlaikymą pati nureguliuočiau? Nes čia ISO 200, diafragmą matot, o dėl išlaikymo pats lumixiukas sprendė...
F2.8
user posted image
F8
user posted image
F11
user posted image

(Tiesa, tie trys taškai nuotraukose - objektyvo defektas... Jūros, smėlio nuopelnas. Pabraižėm.)

Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 10 29, 14:55)
faina! smile.gif idomu butu pamatyt didesnes ir daugiau foto smile.gif

Na jos labai buitiškos... Svarbiausia ten kūdikiukas ir paveiksliukas smile.gif

QUOTE(Rittule @ 2012 10 29, 15:12)
voveraite1302 , yra toks geras posakis: less is more.
Bet šiaip tvarkingi ND, šaunuolė!  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 29, 17:39)
aš Voveraitei jau vakar norėjau užskaityti ND. NA žino ką reikia daryti, kas turi gautis, taigi valio.
Ta estetika toks reikalas...  aš irgi per snapą dėl jos gavau  biggrin.gif  , tad nuo ND užskaitymo susilaikau. Yra naujai tapusių pažengusių, lai jos ir užskaito  smile.gif

Ačiū. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 30 spalio 2012 - 16:30
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 30, 15:28)
Mergaitės, klausimas dėl antrųjų ND. Aš fotografavau A režimu, bet turbūt reikėjo kokiu M? Kad ir diafragmą, ir išlaikymą pati nureguliuočiau? Nes čia ISO 200, diafragmą matot, o dėl išlaikymo pats lumixiukas sprendė...
F2.8

Man atrodo, kad vaizdas ciuozia 4u.gif Skirtuma matau, tai uzskaityciau, jeigu vaizda patiesintum tongue.gif 4u.gif

Jeigu kam idomu, sukeliau savo mazojo Halloweeno baliuko daugiau nuotrauku i blog'a: Halloween party
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 17:47)
Man atrodo, kad vaizdas ciuozia  4u.gif Skirtuma matau, tai uzskaityciau, jeigu vaizda patiesintum  tongue.gif  4u.gif

Jeigu kam idomu, sukeliau savo mazojo Halloweeno baliuko daugiau nuotrauku i blog'a:

Patiesinsiu. Greičiausiai būtų pasukti ir pakirpti, bet aš perfotografuosiu. Rytoj.
Ačiū.

Baliuke raganėlė su tuo gauruotu sutvėrimuku, t.y. šikšnosparniuku, gerai paviešėjo biggrin.gif
Gerai tie voratinkliai atrodo. O kaip jie čia tokie padaryti? Ar pirktiniai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 30 spalio 2012 - 16:57
Alabama, o as nemanau jog ten baby lens isdaigos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 30, 15:55)
* Patiesinsiu. Greičiausiai būtų pasukti ir pakirpti, bet aš perfotografuosiu. Rytoj.
Ačiū.
** Baliuke raganėlė su tuo gauruotu sutvėrimuku, t.y. šikšnosparniuku,  gerai paviešėjo  biggrin.gif
Gerai tie voratinkliai atrodo. O kaip jie čia tokie padaryti? Ar pirktiniai?

* Bet kokia saunuole esi, isiklausai i kritika ir kantriai perdarineji. Man net nesmagu ir varinet taip, bet is kitos puses ir mus senbuves nejuokais vaike, tai savaime dabar norisi ir is nauju to 'blizgesio' blush2.gif
** Aciu 4u.gif Aha vaikams buvo ir dziaugsmo ir darbo viska sujaukti biggrin.gif Dabar lauksim Kaledines baliuskos lotuliukas.gif
Voratinkliai pirktiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 18:10)
* Bet kokia saunuole esi, isiklausai i kritika ir kantriai perdarineji. Man net nesmagu ir varinet taip, bet is kitos puses ir mus senbuves nejuokais vaike, tai savaime dabar norisi ir is nauju to 'blizgesio'  blush2.gif
** Aciu  4u.gif  Aha vaikams buvo ir dziaugsmo ir darbo viska sujaukti  biggrin.gif  Dabar lauksim Kaledines baliuskos  lotuliukas.gif
Voratinkliai pirktiniai  4u.gif

Varinėkit varinėkit, jei tik naudos iš to gaunu biggrin.gif Ačiū už gerą žodį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 10 30, 15:39)

Fainai smile.gif net labai thumbup.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 30, 16:17)
O cia mano vakarykstis bandymas. Darydama sia nuotrauka puikiai zinojau, kad bus daug triuksmu, bet norejau pateikti butent taip, nes tokie tie mano rudens vakarai, tamsus, prie zidinio, svajingi, ramus... Bandziau ir save itaisyt kadre, bet nieko nesigavo, bet jau vakar del to atbumbejau  biggrin.gif
http://farm9.staticf...0df310a46_z.jpg

Gerai atrodo židinys, taip amerikoniškai smile.gif

Labai patinka ši: http://peonyblossomp...01_archive.html ir toks apdirbimas.
Dar ši: http://peonyblossomp...01_archive.html
Atsakyti
138 tema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 30 spalio 2012 - 17:44
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 30, 17:55)
Patiesinsiu. Greičiausiai būtų pasukti ir pakirpti, bet aš perfotografuosiu. Rytoj.

Užskaitau.
Nereikia perfotkinti dėl čiuožimo, tokį dalyką galima pataisyt ir programa..
Atsakyti