Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 30, 13:26)
ne, nosis mažiausiai kliūna. bet veidas atrodo labai stambus, pagurklis besiformuojantis (reikėjo kitaip veidą kreipt, o gal jos visai negalima atidengtu žandu ir nuleista galva fotkint, nežinau. bet rezultatas toks, kad mergaitė galėjo gražiau atrodyt. su plaukais ką padarysi, jei tokia atėjo.. ir labai akių trūksta.. tas prasižiojimas suponuoja išvadą, kad jai nosisi užsikimšus ir kvėpuoja per burną. mane protingas žmogus pamokino - užčiaupkit prasižiojusias wink.gif

na Tu atskleidei visus fotkinimo užkulisius biggrin.gif Sergančią ištraukiau iš lovos, neprakvėpuojančią, plaukai neplauti, visa pikta doh.gif Nu taip ir fotkė gavosi. O galvojau...
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 10 30, 13:26)
bet veidas atrodo labai stambus, pagurklis besiformuojantis (reikėjo kitaip veidą kreipt, o gal jos visai negalima atidengtu žandu ir nuleista galva fotkint, nežinau

dėl pagurklio norėčiau nesutikt... Bet Tu, Sayonara, tikra aiškiaregė biggrin.gif Šiaip tas pagurkliukas, kai labai pakreipia galvą, išlenda, nu bet čia man to niekaip nesimato...nieko, įgysiu daugiau praktikos- irgi pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 30, 12:37)
na Tu atskleidei visus fotkinimo užkulisius biggrin.gif  Sergančią ištraukiau iš lovos, neprakvėpuojančią, plaukai neplauti, visa pikta doh.gif Nu taip ir fotkė gavosi. O galvojau...

nu žinok apgailestauju, bet matosi, kad kažkas ni to biggrin.gif palauk, kol pasveiks, tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 30, 13:40)
nu žinok apgailestauju, bet matosi, kad kažkas ni to biggrin.gif palauk, kol pasveiks, tada smile.gif

bet ,kaip sakoma, "traukinys š....ių nelaukia" biggrin.gif Bet kuriuo atveju gera pamoka smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Vilnis @ 2012 10 29, 23:41)
Buvau išsinuomavusi - patiko. Šiaip ir mano svajonė ilgą laiką buvo ir vis pinigėlius jam taupiau(ir vis dar yra. Ir norisi, ir gaila pinigų  lotuliukas.gif ). Gamtos fotografijoms - trūko šiek tiek platesnio kampo. Komercijai - pats tas turėtų būt, fotografavimo atstumas yra mažesnis nei 50-tuko.

QUOTE(neiste @ 2012 10 30, 09:29)
Tik bandziau, patiko. Komercijai pats tas smile.gif

Tai vat aš ilgai mėčiausi tarp 70-200 ir 24-70, tai dabar nutariau, kad reikia platesnio kampo, apskritai komercijai reikia universalesnio reikalo, o apie jį neblogi atsiliepimai visai g.gif

Vakar žiūrėjau video, tai vienas aiškino, kad šventoji nikono trejybė yra: 70-200, 24-70 ir 14-24 g.gif bet čia gal ta trejybė kiekvienam atskira...

Dar žiūrėinėjuos juostinuką...žodžiu esu įklimpusi paieškose
Atsakyti
Nežinau, gal keistai atrodo, bet man pačiai patinka.. Gal kas negerai?

user posted image

ir j/b čia: http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 30, 13:40)
dėl pagurklio norėčiau nesutikt... Bet Tu, Sayonara, tikra aiškiaregė biggrin.gif Šiaip tas pagurkliukas, kai labai pakreipia galvą, išlenda, nu bet čia man to niekaip nesimato...nieko, įgysiu daugiau praktikos- irgi pamatysiu biggrin.gif

na man pagurklio irgi nesimato g.gif
Atsakyti
Labas,
dabar pas mane nemėlynuoja, kaip jums? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 10 28, 13:41)
Man kažkoks fotografinis prabudimas, tikiuos, ilgam  bigsmile.gif Šįryt...

neblogai tikrai bigsmile.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2012 10 28, 15:10)
turiu toki kadra ,kuris maaan laabai patinka,

fainai, aš už j/b smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 28, 17:23)
Ikeliau i flirke, bet ir cia idesiu:

oho, kaip pasiruošta bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 17:50)
Gal dar speju i konkursa?
[img]http://farm9.staticflickr.com/8474/8128480155_f42786a71a_z.

gražumėlis tikrai smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 10:22)
nezinau ar atsakysi, bet kodel? pirma karta girdziu, kad negalima liestis prie pilvo.

42/52
"I've just discovered that odd thing"
[img]http://farm9.staticflickr.com/8465/8134210781_983181fe77_z.jpg

Todėl, kad gresiant persileidimui, kai atsidarinėja kaklelis ne laiku, visokie paglostymai, lietimai ir t.t. tik dar sustiprina pilvo kietėjimus, susitraukinėjimus ir pnš. Tad jei nėštumas sklandus, galima pilvuziką glostyti kiek nori smile.gif non stop. bet buna ir kitaip smile.gif

like smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 10 29, 18:02)

bigsmile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 29, 22:34)
Ai, o čia ne konkursui, nes ten be šansų dalyvauti, bet ir aš bandžiau fotografuoti su lapais [na ruduo, nea?] tai vienintelis kadras su lapais, kurį padariau šį rudenį, nes jau žiema??

biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 30, 12:59)
Nežinau, gal keistai atrodo, bet man pačiai patinka.. Gal kas negerai?

j/b man geriau rolleyes.gif

priviet 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 30, 13:01)
na man pagurklio irgi nesimato g.gif

manau, kad tos raukšlės ant kaklo tokį įspūdį sukelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 30, 11:16)
man patiko smile.gif Tik veidas man jau per daug išbalintas 4u.gif Pamačius foto pagalvojau- truputį išprotėjus Merė Popins cool.gif Gerąja prasme smile.gif

veido nebalinau net siek tiek ji patamsinau pavertus i JB rolleyes.gif Dekui uz komentara rolleyes.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 10 30, 14:03)
Labas,
dabar pas mane nemėlynuoja, kaip jums?  4u.gif

o kokios spalvos puodelis yra?
Atsakyti
Baltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 30, 14:15)

kokios spalvos matai per savo monitoriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 30 spalio 2012 - 13:17
Baltą g.gif Bet vakar per telefoną irgi baltą rodė, o rašėt, kad mėlynuoja, todėl ir klausiu biggrin.gif
Atsakyti