Na ka, stoju i luzeriu gretas ir pasitraukiu is Ka konkurso. Bandziau siandien igyvendint ideja, bet gavosi...niekas nesigavo is vis Dar turejau viena ideja, bet neturiu nei modelio nei laiko nebeliko bandymams. Galu gale, po tiek graziu foto ir siaip uodega nulinko
QUOTE(Rittule @ 2012 10 28, 23:03)
Peonyblossom, bet jau kiek dekoracijų nenuostabu, kad pavargo mažieji, flickre patiko raganiukė
Aha buvo ka veikt maziesiams kol viska sugriove O raganaite nabage persalo, tai speju, daugiau nebegausiu as jos fotosesijoms. Tuoj tik zoles laukuose ir beliks mano vieninteliais modeliais
QUOTE(o la la la @ 2012 10 29, 02:05)
Peonyblossom, matosi labai stipriai pasiruosta fotosesijai. Saunuole, bet siame kadre tiek marga, kad vaikai pasimeta nuotraukoje su savo juodais rubeliais. Gal smagiau ziurerusi kadrai kur vaikai is arciau. Nematau taves flickr
Dekui uz kritika. O flirke nezinau kodel nematoma, lyg ir nesislapstau nuo nieko
QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 09:22)
42/52
Kokia nuotrauka, lyg ir erzina kazkas joje, bet ir neziuret neiseina, norisi dar ir dar patyrinet
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 29, 10:36)
Na, peonyblosom galima pasveikinti, nes ji bene vienintele parode, kad fotografavo ir iamzino helovyna. Mano akimis nuotraukoje truputi bardakelis, bet visuma tikrai helovyniska, o ir speju ruosai buvo skirta nemazai laiko! Pagirtina...
Na cia zmones gali Nauju metu nesvesti, bet Halloweena, tai butinai. Kol vaiko neturejau, man si svente visiskai nebuvo svarbi, bet dabar viskas apsiverte
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 29, 10:48)
Dar vienas pirmojo ND variantas:
Saunuole!
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 10:55)
Mano paveluotas proginis auto portretas.
Kristukas, jeigu nesiblusinejant del tu trukumu, kur suvardino merginos, man vis tiek patiko. Smagi tokia nuotaika sklinda ir spalvos fainos
Sveikinimai gimtadienio proga, kuribingu ir sekmingu metu!
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 10 29, 12:10)
Aciu kas pasisakė dėl mano foto,skepetaite gal ir nereikalinga,bet be jos vėjas visas dziovintas metas butų isputes.
O man ta skepetaite ten visai nemaise. Kaip tik tokio namudiskumo, idomumo suteike, norejosi akimis ja atkelt ir pasicekavint kas po ja paslepta
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 29, 12:50)
Taip taip, čia mano mažiausiasis snaudžia po obelim... Internete kadaise ir aš pamačiau tuos Milla's daydreams ir labai panorau išbandyt. Labai smagiai išeina... Užkrėtėm šitom pasakėlėm ir kitus. Seneliams padarėme kalendorių linksmą su tokiais vaizdeliais ir prierašiukais, ir asmeninė mano sūnelių pasakėlių knygutė kūrybos procese yra Smagus užsiėmimas
Aha as savo maziuka irgi taip fotografavau, prigalvojus buvau ivairiu paveiksleliu. Smagus atsiminimas maziui liks...
QUOTE(Suprem @ 2012 10 29, 13:22)
Blogai tiek pasirinktas objektas, tiek WB melynuoja. Butinai perdaryk
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 13:54)
Labai kvailai skamba tie uzrasai?
Man nekvailai, tik rankos 'kalbos' irgi noretusi skirtingos visuose nuotraukose. bet siaip faina.
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 29, 19:23)
o aš prisikepiau meduolių ir lauksiu Kalėdų
Ot bitute Maja! Na taip tuoj prasides Kaledines nuotaikos, o kur jau ir sniego LT turit, tai is vis As dar pirma atostogu leksiu, o tada jau pradesiu irgi apie meduolius galvot
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 29, 20:45)
*buvo gan iprasta kai pati fotografavau. et...apsileidau visiskai toje srity... gali akis paganyti
**atnesu viena...tokia... mane pacia prikaustancia savo zvilgsniu. Bet as galvoju kad apatine veido dalis siek tiek pakraipyta. Kaip jums atrodo? Komentarai ir kritika laukiama taip pat ir nuomones del JB.
pati siek tiek per daug uzdejau sharpo ant akiu..tad jis gali kai kam akis badyti
**atnesu viena...tokia... mane pacia prikaustancia savo zvilgsniu. Bet as galvoju kad apatine veido dalis siek tiek pakraipyta. Kaip jums atrodo? Komentarai ir kritika laukiama taip pat ir nuomones del JB.
pati siek tiek per daug uzdejau sharpo ant akiu..tad jis gali kai kam akis badyti
* O aciu ir as akeles paganiau
** mmm man tai nelabai, mimika, lyg issigandus butu, lyg nustebus. Bet nemaloni kazkodel ziurejimui...
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 29, 21:34)
Ai, o čia ne konkursui, nes ten be šansų dalyvauti, bet ir aš bandžiau fotografuoti su lapais [na ruduo, nea?] tai vienintelis kadras su lapais, kurį padariau šį rudenį, nes jau žiema??
Spalvos labai skanios, tik kadravus buciau ciut zingsni zengus desiniau. Bet modeliukas, tie lapai, graziai ziurisi, saunuole