Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 10 29, 21:45)
gali akis paganyti po mano darbus   
---
atnesu viena...tokia...

man labai patiko voratinklis ir ornitogalai (?)
---
j/b geras, tik veidas plokštokas atrodo, taip kokios įdomesnės šviesos norėtųs
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 29, 22:44)
kurios iš mūsų fotkina Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S ??? Būtų įdomios nuomonės ax.gif

Aš buvau išsinuomavusi kelis kart jį, tai visai patenkinta likau. Kažkodėl manau, jei turėčiau lyčnų litukų jamčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, o čia ne konkursui, nes ten be šansų dalyvauti, bet ir aš bandžiau fotografuoti su lapais [na ruduo, nea?] tai vienintelis kadras su lapais, kurį padariau šį rudenį, nes jau žiema??

user posted image

žiūriu ir matau, kad kažkaip peršarpinta, lyg šarpo daug nedėjau, gal čia flick kaltas? O SM iš vis kažkaip išsilieję? doh.gif

http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 29 spalio 2012 - 22:35
QUOTE(solo @ 2012 10 29, 22:56)
man labai patiko voratinklis ir ornitogalai (?)
---
j/b geras, tik veidas plokštokas atrodo, taip kokios įdomesnės šviesos norėtųs

ornitogalai? g.gif tokiu pas mane ner rolleyes.gif
dekui:) del plokstumo g.gif noreciau pasigincyti. viena veido puse turi siek tiek seselio. Tik kita galbut per daug apsviesta. Bet jei dar kas pasakys kad plokscia-patikesiu biggrin.gif dekui mirksiukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 29, 23:34)
žiūriu ir matau, kad kažkaip peršarpinta, lyg šarpo daug nedėjau, gal čia flick kaltas? O SM iš vis kažkaip išsilieję?  doh.gif

kaip tik norejau rasyti, kad cia sharo ne su ziburiu nerasta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 29 spalio 2012 - 22:53
noisy-B, man labai patinka. Labai grazios spalvos, modelis, nuotaika... ir tikrai manau, kad turetum dalyvauti konkurse 4u.gif jetau, as su savo foto dalyvauju biggrin.gif o cia tooookius grozius nenori det 4u.gif
Atsakyti
Maggie, įdomus tavo auto, man patiko širdelės biggrin.gif toks įdomus saldėsis gavosi...tyrinėjau bigsmile.gif bet man buvo geresnių tavo auto, šį užskaitau kaip visai vykusį bandymą, bet ne VAU.

QUOTE(Zirzė @ 2012 10 29, 21:45)
atnesu viena...tokia... mane pacia prikaustancia savo zvilgsniu.

man kažko daugiau norisi šiam portretui, tik nežinau ko....lyg konkrečių priekaištų ar kritikos neturiu, kažkokių klaidų nematau...sunku net pastabas išsakyt... gal įdomesnio kadravimo ar ko... g.gif sunku apsispręst šį kartą. JB neblogas, gal šarpo daugoka g.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 10 29, 22:33)
Aš buvau išsinuomavusi kelis kart jį, tai visai patenkinta likau. Kažkodėl manau, jei turėčiau lyčnų litukų jamčiau  mirksiukas.gif

ačiū už nuomonę...taip mėtausi šiomis dienomis doh.gif užkniso jau pačią doh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 29, 22:34)
Ai, o čia ne konkursui, nes ten be šansų dalyvauti, bet ir aš bandžiau fotografuoti su lapais

gražiai toks žvilgsnis per lapus, gal truputį nenatūrali mergina, tokia lyg užklupta, lyg ieškanti pozos g.gif o šiaip tikrai vykusi foto konkursui 4u.gif spalvos gražios.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 30, 00:02)
man kažko daugiau norisi šiam portretui, tik nežinau ko....lyg konkrečių priekaištų ar kritikos neturiu, kažkokių klaidų nematau...sunku net pastabas išsakyt... gal įdomesnio kadravimo ar ko... g.gif sunku apsispręst šį kartą. JB neblogas, gal šarpo daugoka g.gif

sharpo kur? nes jo dejau tik ant akiu. Jau ana karta kai kurios sake, kad sharpo mano nuotraukose per daug. Bet kaip man ji nuimti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 29, 21:44)
kurios iš mūsų fotkina Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S ??? Būtų įdomios nuomonės ax.gif

Aš turiu.. mirksiukas.gif Bet iš manęs ne kokia patarėja..

Ypač šiuo metu.. Juodai stogą rauna be žaisliuko... verysad.gif Kriokiau jau mašinoj važiuojant Vilniun.

Labos.
Atsakyti
Jėėėė thumbup.gif
nors kartą pataikiau su spalvom? smile.gif bus daugiau foto iš tos sesijos, bet tokių be lapų, šitą spec. konkursui ale dariau seniau. Mergina tai man patiko lab. ir tos foto tokios ale naturalios. Na, bent jau aš taip norėjau, než, ar gavosi, parodysiu. Drovėjosi lab pradžioj, bet mes daugiau šnekėjom, nei aš ją fotografavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 29, 23:11)
Aš turiu.. mirksiukas.gif  Bet iš manęs ne kokia patarėja..

na bet vis tiek fotkini? koks įspūdis? g.gif

Zirze, o kaip JB verti? Gal actioną naudoji? paprastai jie pašarpiną foto papildomai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 29 spalio 2012 - 23:16
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 29, 22:34)
Ai, o čia ne konkursui, nes ten be šansų dalyvauti, bet ir aš bandžiau fotografuoti su lapais

Svarbu dalyvaut, o ne laimėt wink.gif. O gal Ka visai kitokį skonį turi wink.gif Ką gali žinot.
Man tai grotos ant lango kliūna blush2.gif O šiaip gražus ruduo, geltonas ir modelis gražus 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2012 10 29, 23:02)
ačiū už nuomonę...taip mėtausi šiomis dienomis doh.gif užkniso jau pačią doh.gif

Buvau išsinuomavusi - patiko. Šiaip ir mano svajonė ilgą laiką buvo ir vis pinigėlius jam taupiau(ir vis dar yra. Ir norisi, ir gaila pinigų lotuliukas.gif ). Gamtos fotografijoms - trūko šiek tiek platesnio kampo. Komercijai - pats tas turėtų būt, fotografavimo atstumas yra mažesnis nei 50-tuko.
Jei yra galimybė - pabandyk, išsinuomok dienai ar savaitgaliui...
Žinau galima gauti - Calumet UK
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 29, 21:23)
o aš prisikepiau meduolių ir lauksiu Kalėdų

tuoj jus visos pradesit tuos meduolius ir kept ir fotkint biggrin.gif
QUOTE(Savory @ 2012 10 29, 13:54)
o kodel nusprendet, kad nebereikalingi? manau, labai reikalingi smile.gif bent jau as ne visada galiu ivertinti, ar tai estetiskai atlikta, ar ne...nes ir pati turejau daaaaug bedu su estetika namu darbuose, tai objektyviai ivertinti nelabai pavyksta

eina sau. kad man kazkada tadum pasakytu kazka del estetikos, anksciau gal susivokciau, kad ne tik fokusas esme smile.gif rimtai. as gan velai supratau, kad estetika l. svarbu. as ir dabar tingiu aplinka apsitvarkyt, neretai mano fotkese bardakas.
QUOTE(gladiole @ 2012 10 29, 14:10)
Maggie- šis kadras priminė SigutesAch piesinukus!

einu ziuret kas ji tokia
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 12:43)
Maggie aš kaip visad žaviuosi kad tu nuolatos eksperimentuoji, bandai ką nors naujo, nestovi vietoje, bet šį kart man nelabai aišku ką norėjai parodyt, nesupratau

P.S mastau apie photoshopo kursų rengimą, domintu ką nors tokie kursai? ko norėtumėt išmokti, ar ką įvaldyti. dėkinga kas pasidalins mintimis

as cia levitacija visu pirma norejau pavaizduot. bet man vis kazko nepatiko. nedaznai, bet kartais labai perkraunu foto, jei ji man neitinka. si karta buvo su sia.

ech, ko gero praverstu.. bet kad vlns. o tu kns. ;/
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 29, 14:28)
Vienintele, man PS kursų būtų labai, LABAI reikėję prieš pusę metų. Bet dabar prasilaužiau, prasimokiau ir manau, kad su laiku jau viską ko reikia pramoksiu.

as panasiai mastau. aisku praverstu. bet dabar jau nebereikia mirtinai, kazkaip po truputi viska aiskinuos pati. tik va laikio gaila, rodos, kazkas parodytu, butu raz dva bigsmile.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 16:37)
Taigi ir yra dirbtina. Nesupozuotas nuotraukos klaikios buna. As labai nefotogeniska. Ziuredama i veidrodi sau patinku, bet kai pamatau foto.

oi tu. kaip visada i zodi - 3 atsakai biggrin.gif esme yra tokia - nori geru kalbanciu foto, turi padaryti taip, kad tai KAS dirbtina, atrodytu kaip TIKRA.
nebent fotkinsi reportazha ir gatves, kuo labai abejoju tongue.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 13:02)
Sutinku su sia vieta. Ir man kazko truksta, bet nezinau ko. Sove tokia mintis islekt i miska su balionu sijonu ir pakvailiot.  doh.gif  Turiu daugiau kadru, bet nedristu rodyt.  biggrin.gif

man ne tik sios vietos. man kazkaip krutine nesiziuri taipogi. bet mintis gera.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 29, 12:17)
Geeeras  biggrin.gif kaip įdomiai  smile.gif patiko, tikrai. Kaip čia? atrodo kaip paveikslas, tapytas. Norisi tyrinėti. Ir širdutės ne banaliai.

daug daug sluoksniu smile.gif keleta texturu. ir apskritai vienas is, kur daugiausiai PS, nors man visai patinka fotoshopint, po SNAP seminaro to visai nebebijau biggrin.gif kad bus per daug ar dar kazko. noriu pramokt ps. idomu.

QUOTE(gotte @ 2012 10 30, 00:02)
Maggie, įdomus tavo auto, man patiko širdelės biggrin.gif  toks įdomus saldėsis gavosi...tyrinėjau bigsmile.gif bet man buvo geresnių tavo auto, šį užskaitau kaip visai vykusį bandymą, bet ne VAU.

aciu. zinau, kad jis ne wow. as is pat pradziu juo abejojau, bet labai daug darbo ideta biggrin.gif pradedant nuo zalio kadro, idejos, po to apdirbimas. aj. smile.gif)))

p.s. nu as sakiau, kad saldesius irgi megstu, o ne tik lavonus mirksiukas.gif
QUOTE(rG. @ 2012 10 29, 11:55)
essen.gif
Tik viršaus labai norisi. Gal net mano nemėgstamo vertikalaus formato smile.gif

nu va. geriau>? as su juo pervargau ko gero. man apskritai kazkas ni to su ta kompozicija cia. su virshum geriau, taip, bet vistiek nesiziuri schmoll.gif
user posted image

man sita foto patinka
Atsakyti