QUOTE(erikamaja @ 2012 10 29, 21:23)
o aš prisikepiau meduolių ir lauksiu Kalėdų
tuoj jus visos pradesit tuos meduolius ir kept ir fotkint
QUOTE(Savory @ 2012 10 29, 13:54)
o kodel nusprendet, kad nebereikalingi? manau, labai reikalingi
bent jau as ne visada galiu ivertinti, ar tai estetiskai atlikta, ar ne...nes ir pati turejau daaaaug bedu su estetika namu darbuose, tai objektyviai ivertinti nelabai pavyksta
eina sau. kad man kazkada tadum pasakytu kazka del estetikos, anksciau gal susivokciau, kad ne tik fokusas esme
rimtai. as gan velai supratau, kad estetika l. svarbu. as ir dabar tingiu aplinka apsitvarkyt, neretai mano fotkese bardakas.
QUOTE(gladiole @ 2012 10 29, 14:10)
Maggie- šis kadras priminė SigutesAch piesinukus!
einu ziuret kas ji tokia
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 12:43)
Maggie aš kaip visad žaviuosi kad tu nuolatos eksperimentuoji, bandai ką nors naujo, nestovi vietoje, bet šį kart man nelabai aišku ką norėjai parodyt, nesupratau
P.S mastau apie photoshopo kursų rengimą, domintu ką nors tokie kursai? ko norėtumėt išmokti, ar ką įvaldyti. dėkinga kas pasidalins mintimis
as cia levitacija visu pirma norejau pavaizduot. bet man vis kazko nepatiko. nedaznai, bet kartais labai perkraunu foto, jei ji man neitinka. si karta buvo su sia.
ech, ko gero praverstu.. bet kad vlns. o tu kns. ;/
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 29, 14:28)
Vienintele, man PS kursų būtų labai, LABAI reikėję prieš pusę metų. Bet dabar prasilaužiau, prasimokiau ir manau, kad su laiku jau viską ko reikia pramoksiu.
as panasiai mastau. aisku praverstu. bet dabar jau nebereikia mirtinai, kazkaip po truputi viska aiskinuos pati. tik va laikio gaila, rodos, kazkas parodytu, butu
raz dva
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 16:37)
Taigi ir yra dirbtina. Nesupozuotas nuotraukos klaikios buna. As labai nefotogeniska. Ziuredama i veidrodi sau patinku, bet kai pamatau foto.
oi tu. kaip visada i zodi - 3 atsakai
esme yra tokia - nori geru kalbanciu foto, turi padaryti taip, kad tai KAS dirbtina, atrodytu kaip TIKRA.
nebent fotkinsi reportazha ir gatves, kuo labai abejoju
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 13:02)
Sutinku su sia vieta. Ir man kazko truksta, bet nezinau ko. Sove tokia mintis islekt i miska su balionu sijonu ir pakvailiot.
Turiu daugiau kadru, bet nedristu rodyt.
man ne tik sios vietos. man kazkaip krutine nesiziuri taipogi. bet mintis gera.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 29, 12:17)
Geeeras
kaip įdomiai
patiko, tikrai. Kaip čia? atrodo kaip paveikslas, tapytas. Norisi tyrinėti. Ir širdutės ne banaliai.
daug daug sluoksniu
keleta texturu. ir apskritai vienas is, kur daugiausiai PS, nors man visai patinka fotoshopint, po SNAP seminaro to visai nebebijau
kad bus per daug ar dar kazko. noriu pramokt ps. idomu.
QUOTE(gotte @ 2012 10 30, 00:02)
Maggie, įdomus tavo auto, man patiko širdelės
toks įdomus saldėsis gavosi...tyrinėjau
bet man buvo geresnių tavo auto, šį užskaitau kaip visai vykusį bandymą, bet ne VAU.
aciu. zinau, kad jis ne wow. as is pat pradziu juo abejojau, bet labai daug darbo ideta
pradedant nuo zalio kadro, idejos, po to apdirbimas. aj.
)))
p.s. nu as sakiau, kad saldesius irgi megstu, o ne tik lavonus
QUOTE(rG. @ 2012 10 29, 11:55)
Tik viršaus labai norisi. Gal net mano nemėgstamo vertikalaus formato
nu va. geriau>? as su juo pervargau ko gero. man apskritai kazkas ni to su ta kompozicija cia. su virshum geriau, taip, bet vistiek nesiziuri
man sita
foto patinka