Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 29, 20:56)
Nu ir Kristuk, pasakyk, normalu NE savo idėjas viešinti ir teigti, jog čia tavo darbas? Visi juk vertina, kaip tavo, o čia bac, šviesa, kompinentai, fotografavimo kampas, viskas nužiūrėta, nekalbu jau apie spalvingumą.

Nea. Nenormalu. Normalu tik nenormaliems. biggrin.gif
Atsakyti
o aš prisikepiau meduolių ir lauksiu Kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 19:39)
rG negaliu žiūrėti

Net nebūčiau pagalvojus biggrin.gif Pagalvojau, pagalvojau, na gal...

QUOTE(erikamaja @ 2012 10 29, 20:23)
o aš prisikepiau meduolių ir lauksiu Kalėdų biggrin.gif
Ką ką? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 29 spalio 2012 - 20:31
QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 12:22)

42/52
"I've just discovered that odd thing"

Fainiai 4u.gif

Kristuk, sveikinimai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 29 spalio 2012 - 20:43
Erika, prasome neerzinti musu, o vaisinti saviskiais meduoliais. schmoll.gif As kaip tik dabar galvoju apie puodeli arbatos. cool.gif

Ir beje, aciu visoms uz sveikinimus ir komentarus nuotraukoms. Ir wubika dar prisegu. wub.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 29, 20:31)
Net nebūčiau pagalvojus  biggrin.gif  Pagalvojau, pagalvojau, na gal...

Ką ką?  biggrin.gif

nerodo man smile.gif
Atsakyti
nors čia nelabai įprasta rodyt augalus.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
kristuk, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 21:04)
nerodo man smile.gif

aaaaaa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristuka su tortadieniu!

Kursai domintu ir mane... cia tiek norinciu, kad auditorijos prireiks visoms stalpinti.... lotuliukas.gif

Solo, augaliukai liuksiskai apsale. Pati foto kazkokia tamsi, noretusi daugiau tos mazos sakeles, jos lapeiai lb graziai apsviesti!
Atsakyti
kurios iš mūsų fotkina Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S ??? Būtų įdomios nuomonės ax.gif
Atsakyti
Magie - tavo projekto foto istrigo smile.gif saunuole kad vis ji tesi rolleyes.gif
Alabama - groziu grozis toji mergina smile.gif fantastines nuotraukos smile.gif
Kristukas - su gimtadieniu smile.gif autoportretai sventiniai man gerai ziurejosi. Linksmi spalvoti smile.gif tikrai gimtadieniski ir net kabinetis nesinorejo smile.gif

QUOTE(solo @ 2012 10 29, 22:15)
nors čia nelabai įprasta rodyt augalus.. biggrin.gif

buvo gan iprasta kai pati fotografavau biggrin.gif et...apsileidau visiskai toje srity... gali akis paganyti po mano darbus Tiesa tavo augaliuko foto man skaniai ziurisi:)

atnesu viena...tokia... mane pacia prikaustancia savo zvilgsniu. Bet as galvoju kad apatine veido dalis siek tiek pakraipyta. Kaip jums atrodo? Komentarai ir kritika laukiama rolleyes.gif taip pat ir nuomones del JB.
pati siek tiek per daug uzdejau sharpo ant akiu..tad jis gali kai kam akis badyti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 29 spalio 2012 - 21:50