Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 15:37)
Taigi ir yra dirbtina.  biggrin.gif  Nesupozuotas nuotraukos klaikios buna.  smile.gif  As labai nefotogeniska. Ziuredama i veidrodi sau patinku, bet kai pamatau foto.  doh.gif  schmoll.gif

turiu omenyje, nervina, kaip dirbtinai atrodo paskutinėje nuotraukoje, kad jau joje norėjosi ko nors kitko su ranka.

suprantu, kad nebuvo netikėta, kad Tu save fotkini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 29, 16:24)
Kristukass, uzrasai tai normalus, bet kad puse veido vos matosi  unsure.gif , ar cia taip turi buti? Mimikos man siaip sau  ax.gif

puse veido??? blink.gif
Atsakyti
Suprem neužskaitau, gal tikrai reiktų kitokio objekto g.gif

kristukass su tortadieniu happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 29 spalio 2012 - 15:53
Ai, vienintele, juk žinai, kad pirma eilėje į kursus stoviu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 15:40)
puse veido???  blink.gif

nefokuse biggrin.gif kaip suprantu
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 29, 16:54)
nefokuse biggrin.gif kaip suprantu

Na taip taip, labai jau nerysku ax.gif , nugi bandau bent jau komentuot blush2.gif , bo jau mano visko prikomentavot i valias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 29 spalio 2012 - 15:57
Aisku. smile.gif Na akys uzmerktos, tad ir fokuso nebuvimas akiu (man paciai) nebado. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Suprem matau niekas neatsakė, man mėlynuoja

Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 29, 15:54)
Ai, vienintele, juk žinai, kad pirma eilėje į kursus stoviu biggrin.gif

žinau žinau, nepamiršau, tik duok žinot ir kaisiu kava su PS smile.gif
Dėl PS matau būtų norinčių tai pabandysiu išsiaiškint ko dauguma nori ir parašysiu kas kaip kur ir už kiek, kam tiks susimatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 13:47)
voveraite1302 dabar fokusas gerai, bet ar neateis piktosiso dėl estetikos kalbėti biggrin.gif

aš Voveraitei jau vakar norėjau užskaityti ND. NA žino ką reikia daryti, kas turi gautis, taigi valio.
Ta estetika toks reikalas... aš irgi per snapą dėl jos gavau biggrin.gif , tad nuo ND užskaitymo susilaikau. Yra naujai tapusių pažengusių, lai jos ir užskaito smile.gif

QUOTE(Vilnis @ 2012 10 29, 14:20)
Buvau Gursky parodoj vieną savaitgalį, na tiesa pasakius nusivyliau... Fotografas už savo nuotraukas gaunantis milijonus - laaaaaabaaaaaiiiii daug dirba su PS. Tiksliau galutinis rezultatas, nuotrauka neatitinkanti realybės. Na bet toks tas menas. g.gif

Mano svečiai nori ryt į tą parodą keliauti. Nežinau ar spėsiu su jais ar reiks kada su vyrais keliauti.
Atsakyti
Kristukass, su gimtadieniu Tave 4u.gif

Progine foto is esmes patiko, prisidedu prie kai kuriu minetu trukumu: rauksles, veido israiska. o patiko,kad tu sioj foto spalvinga,na kaip ir priklauso svenciant svente biggrin.gif
Koliazo esme patiko, nepatiko,kad su atvira diafragma fotkinai, man norisi liniju tavo veido ir noretusi idomesnes sviesos. 4u.gif saunuole,kad nesustoji.

Maggie,sirdutes tavo mane suzavejo biggrin.gif kaip ten jos tau gavosi biggrin.gif o kodel taip uzbaltinta?noretusi taves pacios daugiau

Suprem, melynuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 29 spalio 2012 - 17:17
Aciu, bandysiu ieskoti Robobero isminties, turiu kazkur issaugojusi g.gif Arba rozini popieriu naudosiu smile.gif
Atsakyti
Heliau.. ax.gif

Kol atvažiavom pas tėvus.... Sakė vyras vairuot nebeduos..
doh.gif. Pavažiuoju ir aikteliu vus kaip gražu, kaip čia pafotkint gerai būtu.. va ir čia ir čia ir čia..m ir vis stabdis gazas... Blaškiaus po autostradą..
blush2.gif Tai poto atvažiavus puoliau rašyt suplaukusias mintis.

MAGGIE, kaip tik šiandien apie visus bokeh skaitinėjau. Širdeles, žvaigždeles, mėnuliukus ir etc. biggrin.gif

KRISTUKASS, aš irgi pažastis paminėjus būčiau.. blush2.gif beje lb gražios tavo akys... wub.gif

VIENINTELE, aš į PS kursus rašausi!!! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 29, 15:23)
Man kaip visada-kad esme matytusi biggrin.gif Ji man dabar svarbi, nes noriu dukriuka metuku proga prie baltos dezes nupaveiksluoti smile.gif Perdarysiu ta ND, tik pasakykit melynuoja ar ne g.gif

Mėlynuoja. 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 29, 16:39)

Mano svečiai nori ryt į tą parodą keliauti. Nežinau ar spėsiu su jais ar reiks kada su vyrais keliauti.

Jei nesuspėsit, tai sekmadieniais 15val. už bilieto kainą ir gidas vieną valandą pavedžioja ir papasakoja. Tik šiek tiek anksčiau reikėtų nuvažiuoti, nes vietų skaičius ribotas. O bilietas visai dienai galioja, tai galima apžiūrėt ir 15 val. dar kartą su gidu praeit.(vis tiek ne prie kiekvienos nuotraukos sustoja). Tavo vaikinui turėtų patikti paieškoti pasikartojančių elementų wink.gif - viena nuotrauka iš n tų pačių sulipdyta. Aišku keičiant fotografavimo kampą.
Atsakyti