Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 22:20)
Visai įdomiai, yra tų niuansų, aš tai tikrai nesiplėsiu, bet pasakysiu tik tiek, kad pradžia yra vienas svarbiausių dalykų. O ji pas tave atrodo ne kaip. Idėja labai faina, bet popierėliai visiškai nefotogeniški. Kartok. Galvok. Išgimdyk. To linkiu, nes potencialas yra  4u.gif

nu pradzia su popiereliais man labiausiai patiko smile.gif o jau paskui ne
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 22:14)
Ak kokia man garbė  biggrin.gif  Ačiū  mirksiukas.gif  4u.gif

šviesa šviesa šviesa  bigsmile.gif nu ten sodrumo kokio reiktų gal šio ano, bet va kažkas įdomiau jau smile.gif

yyyy... ploja.gif blush2.gif

o la la la , tikrai u lia liaaa...man irgi skaniai susižiūrėjo... thumbup.gif liux.. yess.gif

RK , na o iš ko sprendi, kad eini į priekį, kad žmonės pasirenka tave? mirksiukas.gif Kiti renkasi, nes išeities neturi...
Kaip ir perka gariūnuose Gucci rankines, nes neįperka originalo, kuris yra vertas savo kainos...
Čia tik šiaip, gal riebus palyginimas... ax.gif

Atsakyti
Fainas filmukas... smile.gif

Atsakyti
O la la la filmukas visai linksmas... vertas pagyrimo vien uz idejas!
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 24, 21:32)
nu pradzia su popiereliais man labiausiai patiko smile.gif o jau paskui ne

Idėja tai faina, dėl to ir nepatinka, nes popiergaliai labai vargani. Segtukai, siūlai. Nu nžn
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 22:23)
Visai smagiai susiziurejo. Pabaiga man tokia netiketa pasirode, antras pasimatymas, o sitaip uzsibaige...ech tas siuolaikinis jaunimas  biggrin.gif

O ko cia laukt biggrin.gif lotuliukas.gif , o jei draugauji 3 men. ir lovoj po to suds i penki biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 24, 22:33)
RK , na o iš ko sprendi, kad eini į priekį, kad žmonės pasirenka tave?  mirksiukas.gif  Kiti renkasi, nes išeities neturi...
Kaip ir perka gariūnuose Gucci rankines, nes neįperka originalo, kuris yra vertas savo kainos...
Čia tik šiaip, gal riebus palyginimas...  ax.gif

Jauciu savo sikna tongue.gif
Atsakyti
O man kaip įdomiai šitas koliažas žiūrisi.. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 24, 22:34)
Fainas filmukas... smile.gif

Man irgi fainuoliskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 20:36)
O ko cia laukt  biggrin.gif  lotuliukas.gif , o jei draugauji 3 men. ir lovoj po to suds i penki  biggrin.gif
Jauciu savo sikna  tongue.gif

Na man kadangi buvo svarbu su kuo gult i lova, tai man tikrai norejosi ilgiau patyrineti zmogu. Pirmoj eilej visgi kiti dalykai, o tik tada lova ir visi kiti atitikimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 24, 18:19)

"Žvilgsnis į rudenį"

QUOTE(Afrė @ 2012 10 24, 18:39)

Dar ši man patinka, bet pasirinkau "žvilgsnį į rudenį" visgi ax.gif

pirma šaltesnių atspalvių. Antroj trūkstų erdvės arba kažkaip kitaip komponuočiau. Bet pastebėjau, kad graži mergaitė.

QUOTE(Suprem @ 2012 10 24, 20:30)

Vienatvė...

neįtikinai

QUOTE(isora @ 2012 10 24, 20:39)

Tik šita tai ant suolo lipau, jau čia ne žeme, šita aukščiau kiek... blush2.gif

2 -ai pliusiukas už šviesą.
Olala filmuką pasilikau pusryčiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 22:36)
Idėja tai faina, dėl to ir nepatinka, nes popiergaliai labai vargani. Segtukai, siūlai. Nu nžn

man lyg matyta ta kazkur ideja, nu bet viskas matyta smile.gif ne esme. geriau einu miegot, kol nepaklause, kodel filmukas nepatiko biggrin.gif nes pavargus nepaaiskinsiu. jauciu, ryt ryte Say ateis 7:45 ir viska susakys, ka man cia vargintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 22:39)
Na man kadangi buvo svarbu su kuo gult i lova, tai man tikrai norejosi ilgiau patyrineti zmogu. Pirmoj eilej visgi kiti dalykai, o tik tada lova ir visi kiti atitikimai rolleyes.gif

As greit sugebu istyrinet, nereik 3 menesiu laukt, o lovos atitikimai labai svarbu, bet mes cia jau i pievas, ups.............
Atsakyti