Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 29, 14:50)
Taip taip, čia mano mažiausiasis snaudžia po obelim... Internete kadaise ir aš pamačiau tuos Milla's daydreams ir labai panorau išbandyt. Labai smagiai išeina... Užkrėtėm šitom pasakėlėm ir kitus. Seneliams padarėme kalendorių linksmą su tokiais vaizdeliais ir prierašiukais, ir asmeninė mano sūnelių pasakėlių knygutė kūrybos procese yra  smile.gif Smagus užsiėmimas smile.gif

Faina kaip smile.gif prašom pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 11:22)

42/52
"I've just discovered that odd thing"
[img]http://farm9.staticflickr.com/8465/8134210781_983181fe77_z.jpg[/im

na, Maggie, su fantazija. Patikti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 12:43)

P.S mastau apie photoshopo kursų rengimą, domintu ką nors tokie kursai? ko norėtumėt išmokti, ar ką įvaldyti. dėkinga kas pasidalins mintimis

aš tai labai norėčiau į "nikon capture nx2 " kursus rolleyes.gif Žiauriai norėčiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 12:55)

Mano paveluotas proginis auto portretas.  blush2.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8056/8134364831_8b41be9a4e_z.jpg[/img

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
patiko, kad spalvinga smile.gif Tik man kažkoks įspūdis susidarė, kad Tu ir fonas, tai visiškai du atskiri vienetai. Tiesiog kaip įklijuota fone 4u.gif 4u.gif Na tik toks pastebėjimas smile.gif
Atsakyti
Suprem, man regis reiktų pasirinkti kažkokį labiau apčiuopiamą baltą objektą, nes atvirutė gaunasi kaip fonas..
Atsakyti
29/10/2012

Labai kvailai skamba tie uzrasai? biggrin.gif

user posted image

Kaip pacios foto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 14:54)

Su gimtadieniu Tave. Būk laiminga, visada!!!
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 29, 15:33)
Das ist ein atvirukas??? Neužskaityčiau  ax.gif

Postkarte mirksiukas.gif Kodėl?

Perdarysiu.
Ar kas apie baltą pasakys? Mėlynuoja? g.gif
Atsakyti
kristukass, sveikinu savo ženklo atstovę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mmmmmmmmmmmm, ant stalo turiu 4... rožes wub.gif Gaila, kad nemoku gražiai įamžint nuotraukoje verysad.gif
Kodėl atvirukas netinka ND? g.gif
Domina PS kursiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 29 spalio 2012 - 15:14
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 15:54)
Labai kvailai skamba tie uzrasai?  biggrin.gif

man nekvailai, atitinkantys nuotraukas. fainai. pirmojoje foto norėtųsi vos vos ryškesnių lūpų

QUOTE(smalsi_ @ 2012 10 29, 16:10)
Gaila, kad nemoku gražiai įamžint nuotraukoje  verysad.gif
Kodėl atvirukas netinka ND?  g.gif

O tu bandei? ax.gif
Atvirukas tiktų jei būtų padėtas ant kažkokio pagrindo, o dabar kaip blynas iš priekio nukaltas.. nors gal pataisys kas dar mane g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 29 spalio 2012 - 15:18
Man kaip visada-kad esme matytusi biggrin.gif Ji man dabar svarbi, nes noriu dukriuka metuku proga prie baltos dezes nupaveiksluoti smile.gif Perdarysiu ta ND, tik pasakykit melynuoja ar ne g.gif
Atsakyti
Kristukass, uzrasai tai normalus, bet kad puse veido vos matosi unsure.gif , ar cia taip turi buti? Mimikos man siaip sau ax.gif
Atsakyti
kristukai, man labiausiai kliūna ranka. veidas keičiasi, o ranka išlieka panašioje pozoje. įtarimas, kaip labai tai dirbtina, didėja sulig kiekviena nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 29, 16:28)
kristukai, man labiausiai kliūna ranka. veidas keičiasi, o ranka išlieka panašioje pozoje. įtarimas, kaip labai tai dirbtina, didėja sulig kiekviena nuotrauka.

Taigi ir yra dirbtina. biggrin.gif Nesupozuotas nuotraukos klaikios buna. smile.gif As labai nefotogeniska. Ziuredama i veidrodi sau patinku, bet kai pamatau foto. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti