Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 12:47)
Savory objektyvas triukšmų nelemia, tai bodžio darbas smile.gif
pabandyk su tuo pačiu objektyvu fotkint prie f 3,5-5,6(tokias f turi kitiniai objektyvai) tada suprasi kad su tavo objektyvu galima fotkint  kai su kitiniu jau nebe
tavo foto nematau nekybes triukšmu, bet nefokusa tai ryšku, karatsi megsta nušokti fokusas, tai pasidaryk testa ar fokusas gerai veikia gali pasižiūrėt kas tai per daiktas čia

aciu uz toki issamu paaiskinima 4u.gif
kaip visada, lengviausia apkaltinti kitus, o ne save lotuliukas.gif reik pasibandyt su tuo fokuso testu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 10 29, 12:50)
voveraite, šaunuolė smile.gif
Papildyta:
su estetika tuose ND viskas ok. bet kadangi senbuvių komentarai apie ND estetiškumą nebereikalingi, tai ateity nebesikišiu smile.gif

o kodel nusprendet, kad nebereikalingi? manau, labai reikalingi smile.gif bent jau as ne visada galiu ivertinti, ar tai estetiskai atlikta, ar ne...nes ir pati turejau daaaaug bedu su estetika namu darbuose, tai objektyviai ivertinti nelabai pavyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 13:40)
As uzskaitau. Labai grazus namu darbai.  smile.gif

QUOTE(Savory @ 2012 10 29, 13:41)
voveraite, dabar uzskaitau 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 13:47)
voveraite1302 dabar fokusas gerai, bet ar neateis piktosiso dėl estetikos kalbėti biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 29, 13:50)
voveraite, šaunuolė smile.gif
Papildyta:
su estetika tuose ND viskas ok. bet kadangi senbuvių komentarai apie ND estetiškumą nebereikalingi, tai ateity nebesikišiu smile.gif

YESSssss! bigsmile.gif

Man visada prašau pasakyti dėl estetikos ir kitų dalykų. Aš norėsiu išgirsti. Aišku, spręsiu pati, bet išgirsti visada norėsiu. 4u.gif
Atsakyti
Aciu kas pasisakė dėl mano foto,skepetaite gal ir nereikalinga,bet be jos vėjas visas dziovintas metas butų isputes.
Alabama- spalvos dera negaliu atsiziureti!
Peonybloosom - helloween'as visai vykęs,nuotaika atsispindi!
Maggie- šis kadras priminė SigutesAch piesinukus! smile.gif
Vienintele- domintu PS kursiukas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 29 spalio 2012 - 13:11
Kristukas -su 4u.gif

Voveraite1302 - avatare gal tavo nuotrauka? Teko matyti interneto platybėse vienos fotografės darbus, gimus mažyliui ji pradėjo kurti istorijas ant grindų/kilimo. (Norėjo užmušti laiką, kol vaikutis miega.) Aišku didelio meno ten nėra, bet fantazija thumbup.gif Po to ji išleido knygelę vaikams.
Buvau Gursky parodoj vieną savaitgalį, na tiesa pasakius nusivyliau... Fotografas už savo nuotraukas gaunantis milijonus - laaaaaabaaaaaiiiii daug dirba su PS. Tiksliau galutinis rezultatas, nuotrauka neatitinkanti realybės. Na bet toks tas menas. g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Pradejo dicke i darzeli eiti, tai namuose amzina ligonine, dar ir mazoji virusa nuo jos pasigriebe, temperatura auksciausia, nuo ranku nenulipa doh.gif Greit nupusiu turbut nuo tu ligu smile.gif Bet ne apie tai as cia biggrin.gif
vienintele, as irgi noreciau PS pasimokyt smile.gif nes taip, kad ir noriu savarankiskai ale ner kada, taip butu proga is namu istrukt smile.gif
Atsakyti
Vienintele, man PS kursų būtų labai, LABAI reikėję prieš pusę metų. Bet dabar prasilaužiau, prasimokiau ir manau, kad su laiku jau viską ko reikia pramoksiu. Trūksta tik suvokimo - kas daryta su PS yra priimtina, kas ne. Bet tai, manau, skonio reikalas - su laiku ir tai ateis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 29 spalio 2012 - 13:28
na, su neakivaizdžia pagalba padariau (sau) išvadą, kad nebereikia, nes dėl etetikos iki šiol kildavo bene didžiausi kipišai. tai kadangi ta estetika yra toks skirtingai suvokiamas siaubas, tai kiekvienas gal pasilaikom sau savąjį suvokimą ir mokinamės į visas keturias puses, į kurias norime ar galime mokintis.
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 29, 14:20)
Voveraite1302 - avatare gal tavo nuotrauka? Teko matyti interneto platybėse vienos fotografės darbus, gimus mažyliui ji pradėjo kurti istorijas ant grindų/kilimo. (Norėjo užmušti laiką, kol vaikutis miega.) Aišku didelio meno ten nėra, bet fantazija  thumbup.gif Po to ji išleido knygelę vaikams.

Taip taip, čia mano mažiausiasis snaudžia po obelim... Internete kadaise ir aš pamačiau tuos Milla's daydreams ir labai panorau išbandyt. Labai smagiai išeina... Užkrėtėm šitom pasakėlėm ir kitus. Seneliams padarėme kalendorių linksmą su tokiais vaizdeliais ir prierašiukais, ir asmeninė mano sūnelių pasakėlių knygutė kūrybos procese yra smile.gif Smagus užsiėmimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 29, 13:50)
Taip taip, čia mano mažiausiasis snaudžia po obelim... Internete kadaise ir aš pamačiau tuos Milla's daydreams ir labai panorau išbandyt. Labai smagiai išeina... Užkrėtėm šitom pasakėlėm ir kitus. Seneliams padarėme kalendorių linksmą su tokiais vaizdeliais ir prierašiukais, ir asmeninė mano sūnelių pasakėlių knygutė kūrybos procese yra  smile.gif Smagus užsiėmimas smile.gif

faina! smile.gif idomu butu pamatyt didesnes ir daugiau foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 11:22)
definately. tikrai geriau. tik reiktu kontrasto ir sviesint.

ačiū wink.gif
širdutinė foto patiko, bet irgi norėtųsi viršuje šiek tiek erdvės..

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 12:43)
P.S mastau apie photoshopo kursų rengimą, domintu ką nors tokie kursai? ko norėtumėt išmokti, ar ką įvaldyti. dėkinga kas pasidalins mintimis

norėčiau smile.gif matyt nuo pagrindų, nors šiokį tokį supratimą turiu iš kitų redagavimo programų..

QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 12:55)
Pagaliau galiu ir as pristatyti savo metais pasenusia fizionomija  biggrin.gif  Jums, mielosios fotografes.  smile.gif
Mano paveluotas proginis auto portretas.  blush2.gif

Sveikinimai birthday.gif
Patiko, o dar labiau patiko senbuvių pastabos, pati neįvardinčiau tokių niuansų.. Suintrigavai dėl kitų kadrų.. paroš mirksiukas.gif

voveraite1302 , yra toks geras posakis: less is more.
Bet šiaip tvarkingi ND, šaunuolė! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 29 spalio 2012 - 14:15
ND 5, natūralus apšvietimas, ISO 800 unsure.gif
custom
user posted image
shade
user posted image
auto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 29, 15:22)