Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 28, 18:23)

Na, peonyblosom galima pasveikinti, nes ji bene vienintele parode, kad fotografavo ir iamzino helovyna. Mano akimis nuotraukoje truputi bardakelis, bet visuma tikrai helovyniska, o ir speju ruosai buvo skirta nemazai laiko! Pagirtina...
Pati taip pat planavau sukurti ka nors helovynisko, nes darze prisiauginau kruva moliugu.... taciau atejus laikui vel susimasciau, kad mes turime daugyve savo - lietuvisku svenciu, kuriu nebemokame vertinti... skubame dairytis i amerekitieskas, o savasias pamirstame...
Atsakyti
Maggie aš kaip visad žaviuosi kad tu nuolatos eksperimentuoji, bandai ką nors naujo, nestovi vietoje, bet šį kart man nelabai aišku ką norėjai parodyt, nesupratau unsure.gif

P.S mastau apie photoshopo kursų rengimą, domintu ką nors tokie kursai? ko norėtumėt išmokti, ar ką įvaldyti. dėkinga kas pasidalins mintimis
Atsakyti
Laba diena!

Dar vienas pirmojo ND variantas:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
voveraite1302
antroje nuotraukoje fokuse saga raudona o ne špūlė,
dėl trečio daikto šiek tiek abejoju ar vietoj fokusas
Atsakyti
Pagaliau galiu ir as pristatyti savo metais pasenusia fizionomija biggrin.gif Jums, mielosios fotografes. smile.gif

Mano paveluotas proginis auto portretas. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

man si karta nepatiko Maggie bandymai...viskas taaaaip riuzava ir sirdutiska...manau be viso to foto kur kas geriau atrodytu ax.gif

Alabamos raudonplauke labai patiko 4u.gif ypatingai spalvos. Viskas labai dera.

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 11:43)
P.S mastau apie photoshopo kursų rengimą, domintu ką nors tokie kursai? ko norėtumėt išmokti, ar ką įvaldyti. dėkinga kas pasidalins mintimis

mane tai domintu, bet esu ne LT...o gaila...manau tikrai rastum savo auditorija 4u.gif

voveraite, man trecioj foto neaisku, ar antras ar trecias sufokusuotas, atrodo vienodai 4u.gif
Papildyta:
kristukass, sveikinimai sventes proga 4u.gif

foto lyg ir idomi, lyg ir nesuprantu, kas joje nepatinka blush2.gif bet kokybe pacios foto super!
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 11:43)

Mane domintu, as PS visiska luzere:)

Maggie, saunuole, vis idomiau ir idomiau.

Ir dar kart aciu uz ryzike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 29, 12:59)
kristukass, sveikinimai sventes proga 4u.gif

foto lyg ir idomi, lyg ir nesuprantu, kas joje nepatinka blush2.gif bet kokybe pacios foto super!

Sutinku su sia vieta. Ir man kazko truksta, bet nezinau ko. Sove tokia mintis islekt i miska su balionu sijonu ir pakvailiot. doh.gif Turiu daugiau kadru, bet nedristu rodyt. biggrin.gif
Atsakyti
kristukass yra keletas dalyku kas man nepatinka nuotraukoje, bet nežinau ar rašyti, kažkaip atsimenu tau mano komentarai nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 29, 13:04)
kristukass yra keletas dalyku kas man nepatinka nuotraukoje, bet nežinau ar rašyti, kažkaip atsimenu tau mano komentarai nepatinka smile.gif

Tai aisku rasyk. Kas tau sake, jog nepatinka. Niekada niekam nerasiau, jog nepatinka komentarai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 29, 11:55)
Pagaliau galiu ir as pristatyti savo metais pasenusia fizionomija  biggrin.gif  Jums, mielosios fotografes.  smile.gif

Mano paveluotas proginis auto portretas.  blush2.gif

truksta liniju, man tu toks vienas gumulukas gavaisi smile.gif o siaip spalvinga
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 29, 13:11)
truksta liniju, man tu toks vienas gumulukas gavaisi smile.gif o siaip spalvinga

Nelabai supratau kur ir kokiu liniju truksta? biggrin.gif Isties, brum, gal gali paaiskinti ka turejai omenyje. smile.gif
Atsakyti