Mano berželis...
QUOTE(Yvette @ 2012 10 27, 09:53)
Ką kitąkart gali pakeisti, pagerintin. Rankos šiaip gražiai atrodo. Bet pirštukus švelniau prie kūno glausti reikėjo. Foto tokia švelnutė.
Perdaug apatiniai juoduoja. Nebijokit ir be jų fotografuoti. Nebus juodulių, o tuo pačiu ir nieko nesimatys kai šitaip atsisėdusi ir su tokiu kadravimu. Vat.
Perdaug apatiniai juoduoja. Nebijokit ir be jų fotografuoti. Nebus juodulių, o tuo pačiu ir nieko nesimatys kai šitaip atsisėdusi ir su tokiu kadravimu. Vat.
ačiū labai už patarimus, Yvette
QUOTE(ich @ 2012 10 27, 16:35)
Rittule, idomus tavo bandymai, man visai patiko tavo auto (?)
uhu
solo, labai patiko antroji
virdzzinija,nemesčiau jokiu būdu, patinka spalvos, šviesa, kadravimas
Peonyblossom, bet jau kiek dekoracijų nenuostabu, kad pavargo mažieji, flickre patiko raganiukė
Alabama, nuostabiai!
Suprem, pasiūlyčiau pažaisti spalvom, lyg norėtųsi to mėlynumo mažiau.
Pirmadienio praskaidrinimui -> Elliot Terwitt -> Portfolios -> Phototoons
Ievukis , labai daili sviesa, laseliu burbuliavimas smagus
gladiole, niu graziai Gal krepsiuko uzdengimo nesinori tik
solo , smagu, kad pabundi Antroji faina.Spalvos mielos.
virdzzinija, smagiai. Man irgi i melynuma, violetine spalvos traukia. Kiek spalvas patampyciau
juratike13, centravimas nepatinka, man irgi per sviesu ir isdegimai nelimpa.
Peonyblossom, matosi labai stipriai pasiruosta fotosesijai Saunuole, bet siame kadre tiek marga, kad vaikai pasimeta nuotraukoje su savo juodais rubeliais. Gal smagiau ziurerusi kadrai kur vaikai is arciau. Nematau taves flickr.
Alabama, ismusei is klumpiu! Labai grazu! Niu spalvos man ziauriai dera ir kuria savo nuotaika. As uz spalvota. Nors ir JB fainos. Ir kitaip kadruotos patinka. Saunuole. Grazi fotosesija Super
Suprem, fainas berzelis Man lyg kontrasto kiek daugiau norisi.
Ui, Say, Lee Jeffries kaip veza
gladiole, niu graziai Gal krepsiuko uzdengimo nesinori tik
solo , smagu, kad pabundi Antroji faina.Spalvos mielos.
virdzzinija, smagiai. Man irgi i melynuma, violetine spalvos traukia. Kiek spalvas patampyciau
juratike13, centravimas nepatinka, man irgi per sviesu ir isdegimai nelimpa.
Peonyblossom, matosi labai stipriai pasiruosta fotosesijai Saunuole, bet siame kadre tiek marga, kad vaikai pasimeta nuotraukoje su savo juodais rubeliais. Gal smagiau ziurerusi kadrai kur vaikai is arciau. Nematau taves flickr.
Alabama, ismusei is klumpiu! Labai grazu! Niu spalvos man ziauriai dera ir kuria savo nuotaika. As uz spalvota. Nors ir JB fainos. Ir kitaip kadruotos patinka. Saunuole. Grazi fotosesija Super
Suprem, fainas berzelis Man lyg kontrasto kiek daugiau norisi.
Ui, Say, Lee Jeffries kaip veza
Ryto skaitiniai: Paul Strand
Suprem, idomios man tokio atspindzio tipo nuotraukos.atrodo, lyg tapyta butu. tuom man ir idomi fotografija, kad ji ivairi, o kartais ir nenuspejama tavo kadrui, mano akiai, truksta kontrasto, spalvos nemaiso, bet nepatiko foto formatas
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Dalyja @ 2012 10 28, 17:10)
O mane tokie darbai veža kažkada mėginau išgaut ir tokių portretų, bet eilinį kart patyriau fiasko...
reiktu pabandyt. man irgi patiko.
QUOTE(Yvette @ 2012 10 28, 18:56)
Matau tris foto variantus. Vienas tavo įkeltas. Kitas - kvadratas nukerpant viršų. Trečias - kvadratas nukerpant apačią iki pečių Liuks
geri variantai.
QUOTE(virdzzinija @ 2012 10 28, 16:10)
turiu toki kadra ,kuris maaan laabai patinka,bet va ziuriu ir kazkas ne taip ,kazko truksta apdirbime (nors nieko nedaryta),griztu vis ir prie jos ir nezinau kaip jums,ar mestumet isvis toki kadriuka buciau dekinga
nemesciau tikrai.
QUOTE(isora @ 2012 10 28, 12:43)
gladiole , na tikrai, kokia auksarankė kasas pynė, dar tokių dailių neesu regėjus..
as tai isvis nesuprantu apie kokias kasas kalbate. pynimas, kojine. suprantu, kad kalba apie svogunus graziai sudetus, bet man nieko nesako kokia kasa tai
QUOTE(Rittule @ 2012 10 27, 00:40)
definately. tikrai geriau. tik reiktu kontrasto ir sviesint.
QUOTE(Yvette @ 2012 10 27, 09:53)
ta pati norejau rasyt.
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 00:43)
o aš galėčiau.
me2.
QUOTE(kristalines @ 2012 10 26, 12:51)
Pamenu kai laukiausi, del tam tikru priezasciu buvo liepta kuo maziau laikyti rankas ant pilvo, glostyti pilvuka, bet tai buvo taip sudetinga, nes jos nejucia tiesiog pacios ten lipdavo
nezinau ar atsakysi, bet kodel? pirma karta girdziu, kad negalima liestis prie pilvo.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 26, 12:52)
man Ka idėtos foto tokios grubios, kad norisi net akis nusukti šalin.
tu kaip visada hehehe]
QUOTE(gotte @ 2012 10 26, 19:36)
Aš va šį kartą paeisiu prieš srovę
as pritariu. Gotte, seniai norejau isbandyti, bet tavo kadras pastume link to. ir nezinau ar man pavyko. velnishkai sunkus tas reikalas. pusiausvyra, pozavimas, pultelis. tikrai gimnastika nereali
42/52
"I've just discovered that odd thing"
QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 18:50)
Rytą permetus akimis užstrigo....aaajajaj kaip gražu..koooks modeliukas
QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 10:22)
Tik viršaus labai norisi. Gal net mano nemėgstamo vertikalaus formato
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 29, 11:17)
Geeeras kaip įdomiai patiko, tikrai. Kaip čia? atrodo kaip paveikslas, tapytas. Norisi tyrinėti. Ir širdutės ne banaliai.
Esmė ta, kad žmogus išeina iš visų įmanoma rėmų, tai man net neįdomu kas tai ir su kuo