Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mano berželis...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 27, 09:53)
Ką kitąkart gali pakeisti, pagerintin. Rankos šiaip gražiai atrodo. Bet pirštukus švelniau prie kūno glausti reikėjo. Foto tokia švelnutė.
Perdaug apatiniai juoduoja. Nebijokit ir be jų fotografuoti. Nebus juodulių, o tuo pačiu ir nieko nesimatys kai šitaip atsisėdusi ir su tokiu kadravimu. Vat.

ačiū labai už patarimus, Yvette 4u.gif

QUOTE(ich @ 2012 10 27, 16:35)
Rittule, idomus tavo bandymai, man visai patiko tavo auto (?) 4u.gif

uhu mirksiukas.gif

solo, labai patiko antroji

virdzzinija,nemesčiau jokiu būdu, patinka spalvos, šviesa, kadravimas

Peonyblossom, bet jau kiek dekoracijų bigsmile.gif nenuostabu, kad pavargo mažieji, flickre patiko raganiukė

Alabama, nuostabiai!

Suprem, pasiūlyčiau pažaisti spalvom, lyg norėtųsi to mėlynumo mažiau.
Atsakyti
Pirmadienio praskaidrinimui -> Elliot Terwitt -> Portfolios -> Phototoons
Atsakyti
Ievukis , labai daili sviesa, laseliu burbuliavimas smagus smile.gif

gladiole, niu graziai smile.gif Gal krepsiuko uzdengimo nesinori tik

solo , smagu, kad pabundi smile.gif Antroji faina.Spalvos mielos.

virdzzinija, smagiai. Man irgi i melynuma, violetine spalvos traukia. Kiek spalvas patampyciau mirksiukas.gif

juratike13, centravimas nepatinka, man irgi per sviesu ir isdegimai nelimpa.

Peonyblossom, matosi labai stipriai pasiruosta fotosesijai bigsmile.gif Saunuole, bet siame kadre tiek marga, kad vaikai pasimeta nuotraukoje su savo juodais rubeliais. Gal smagiau ziurerusi kadrai kur vaikai is arciau. Nematau taves flickr. ax.gif

Alabama, ismusei is klumpiu! Labai grazu! Niu spalvos man ziauriai dera ir kuria savo nuotaika. As uz spalvota. Nors ir JB fainos. Ir kitaip kadruotos patinka. Saunuole. Grazi fotosesija smile.gif Super thumbup.gif

Suprem, fainas berzelis smile.gif Man lyg kontrasto kiek daugiau norisi.

Ui, Say, Lee Jeffries kaip veza bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 29 spalio 2012 - 03:07
Ryto skaitiniai: Paul Strand
Atsakyti
Suprem, idomios man tokio atspindzio tipo nuotraukos.atrodo, lyg tapyta butu. tuom man ir idomi fotografija, kad ji ivairi, o kartais ir nenuspejama biggrin.gif tavo kadrui, mano akiai, truksta kontrasto, spalvos nemaiso, bet nepatiko foto formatas

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aciu uz pastabas mano berzeliui, bandysiu taisyti smile.gif

Kaip grazu lauke pas mus, tokia saule ir saltukas...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 10 28, 17:10)
O mane tokie darbai veža  bigsmile.gif kažkada mėginau išgaut ir tokių portretų, bet eilinį kart patyriau fiasko...

reiktu pabandyt. man irgi patiko.
QUOTE(Yvette @ 2012 10 28, 18:56)
Matau tris foto variantus. Vienas tavo įkeltas. Kitas - kvadratas nukerpant viršų. Trečias - kvadratas nukerpant apačią  iki pečių smile.gif Liuks

geri variantai.
QUOTE(virdzzinija @ 2012 10 28, 16:10)
turiu toki kadra ,kuris maaan laabai patinka,bet va ziuriu ir kazkas ne taip ,kazko truksta apdirbime (nors nieko nedaryta),griztu vis ir prie jos ir nezinau  g.gif  kaip jums,ar mestumet isvis toki kadriuka  smile.gif  buciau dekinga  rolleyes.gif

nemesciau tikrai.
QUOTE(isora @ 2012 10 28, 12:43)
gladiole , na tikrai, kokia auksarankė kasas pynė, dar tokių dailių neesu regėjus..  thumbup.gif

as tai isvis nesuprantu apie kokias kasas kalbate. pynimas, kojine. suprantu, kad kalba apie svogunus graziai sudetus, bet man nieko nesako kokia kasa tai biggrin.gif
QUOTE(Rittule @ 2012 10 27, 00:40)
Dėkui dėl pavertimo
Ar geriau?

definately. tikrai geriau. tik reiktu kontrasto ir sviesint.
QUOTE(Yvette @ 2012 10 27, 09:53)
Perdaug apatiniai juoduoja. Nebijokit ir be jų fotografuoti. Nebus juodulių, o tuo pačiu ir nieko nesimatys kai šitaip atsisėdusi ir su tokiu kadravimu. Vat.

drinks_cheers.gif ta pati norejau rasyt.
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 00:43)
o aš galėčiau.

me2.
QUOTE(kristalines @ 2012 10 26, 12:51)
Pamenu kai laukiausi, del tam tikru priezasciu buvo liepta kuo maziau laikyti rankas ant pilvo, glostyti pilvuka, bet tai buvo taip sudetinga, nes jos nejucia tiesiog pacios ten lipdavo smile.gif

nezinau ar atsakysi, bet kodel? pirma karta girdziu, kad negalima liestis prie pilvo.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 26, 12:52)
man Ka idėtos foto tokios grubios, kad norisi net akis nusukti šalin.

tu kaip visada biggrin.gif hehehe]
QUOTE(gotte @ 2012 10 26, 19:36)
Aš va šį kartą paeisiu prieš srovę

as pritariu. Gotte, seniai norejau isbandyti, bet tavo kadras pastume link to. ir nezinau ar man pavyko. velnishkai sunkus tas reikalas. pusiausvyra, pozavimas, pultelis. tikrai gimnastika nereali biggrin.gif

42/52
"I've just discovered that odd thing"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 18:50)
Gal dar speju i konkursa?

Rytą permetus akimis užstrigo....aaajajaj kaip gražu..koooks modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 10:22)

42/52
http://farm9.staticf...83181fe77_z.jpg[/img]

essen.gif
Tik viršaus labai norisi. Gal net mano nemėgstamo vertikalaus formato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 29, 11:22)
42/52

Geeeras biggrin.gif kaip įdomiai smile.gif patiko, tikrai. Kaip čia? atrodo kaip paveikslas, tapytas. Norisi tyrinėti. Ir širdutės ne banaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 29 spalio 2012 - 11:17
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 29, 11:17)
Geeeras  biggrin.gif kaip įdomiai  smile.gif patiko, tikrai. Kaip čia? atrodo kaip paveikslas, tapytas. Norisi tyrinėti. Ir širdutės ne banaliai.
drinks_cheers.gif
Esmė ta, kad žmogus išeina iš visų įmanoma rėmų, tai man net neįdomu kas tai ir su kuo biggrin.gif
Atsakyti