Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, nuostabios foto. Jau visur išgyriau. Bet nebus juk perdaug biggrin.gif
Man patinka ruduo, mažiau nei žiema biggrin.gif Tačiau rudens nemėgstu fotografuoti, gal dėl to, kad visi kas besifotografuotų nori nuotraukų su mėtomais lapais biggrin.gif , čia panašiai kaip nėštukės rankelės ant pilvo biggrin.gif, netsiejama.
O va Tavo foto mane įkvėpė, eisiu gal dar rasiu rudens, ačiū Tau.
Atsakyti
Alabama tikrai puiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 28, 17:23)

labai užsienietiška nuotrauka biggrin.gif
gal, kad mūsuose ta šventė nėra mūsų, sunku perprast man ir nuotrauką. Yra gražių vietų, tačiau visuma man kaip sakau, užsenietiška biggrin.gif
Atsakyti
Ir man Alabamos foto labai patiko, modele gerule..

Ievukis foto konkursui taip pat stipri.

Peonyblossom foto per daug detalium pvz. tos lenteles man atrodo isvis nereikia, kaip ir tu buteliu ant stalo, veliaveliu. Moliugo vieno uztektu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 28 spalio 2012 - 20:09
QUOTE(Ievukis @ 2012 10 28, 00:47)
Ir as padalyvausiu Ka konkurselyje  ax.gif Sveikos cioces. Sorry kad dingus is eterio. Toks gyvenimas mirksiukas.gif

Gražu 4u.gif

QUOTE(solo @ 2012 10 28, 13:41)

Šioji super 4u.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2012 10 28, 15:10)
Sveikutes  smile.gif

Jau pakomentavo, kad mėlynuoja 4u.gif Keisčiau WB.

QUOTE(Ka @ 2012 10 28, 16:49)
Solo, mane labiausiai šita sužavėjo.  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 28, 17:23)
Ikeliau i flirke, bet ir cia idesiu:

Speju įdomi fotosesija buvo smile.gif Gaila maniškė tokiom per maža lotuliukas.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 10 28, 17:37)
Voveraite-negalima ND PS naudoti schmoll.gif Su kokiu paveiksluoji? Gal ISO kelk arba trikoji naudok ir ilgink islaikyma biggrin.gif

Net nežinau, Panasonic muilinukas - pati tokį turėjau kadaise. Spėju, mums nereikia tikėtis veidroduko kokybės 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 17:50)
Gal dar speju i konkursa?

blink.gif Viena per kitą gražesnės. Patinka labai.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 28, 19:06)
labai užsienietiška nuotrauka biggrin.gif
gal, kad mūsuose ta šventė nėra mūsų, sunku perprast man ir nuotrauką. Yra gražių vietų, tačiau visuma man kaip sakau, užsenietiška biggrin.gif

Na, ko gero nori nenori, kai ilga laika gyveni tam uzsienyj savaime persiima tas kitoks 'skonis', detaliskumas ir ect blush2.gif
QUOTE(neiste @ 2012 10 28, 19:08)
Peonyblossom foto per daug detalium pvz. tos lenteles man atrodo isvis nereikia, kaip ir tu buteliu ant stalo, veliaveliu. Moliugo vieno uztektu blush2.gif

Taigis cia partis, kaip be buteliuku??! O Halloweenas cia su vienu moliugu ne Halloweenas schmoll.gif lotuliukas.gif Na, o jeigu rimtai, aciu uz kritika 4u.gif
Juokas juokais, bet vakar net ir kraujo buvo, viskas per tuos nelemtus buteliukus. Maniskis griebesi vieno, nuvirto nuo dezes, isikando i liezuvi, bet taip smarkiai, pilna burnyte kraujo buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 28, 19:22)
Speju įdomi fotosesija buvo smile.gif Gaila maniškė tokiom per maža  lotuliukas.gif

Sakyciau labiau stresine, negu idomi biggrin.gif O del vaiku amziaus, tai kaip tik geriau arba visai mazi, kai dar nieko padaryt negali, arba jau tokie, kur supranta kas jiems sakoma. O va sio amziaus vaikai yra patys 'blogiausi' modeliai, nes jiems tik viska niokot ir nieko neklausyt biggrin.gif
Atsakyti
Ech, na ir kur jūs tų modelių merginų tiek gaunat... Tikrai, baltai pavydžiu toms kurios turi daugybę skirtingų modelių ir gali įgyvendint savo svajones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 10 28, 16:10)
turiu toki kadra ,kuris maaan laabai patinka,bet va ziuriu ir kazkas ne taip ,kazko truksta apdirbime (nors nieko nedaryta),griztu vis ir prie jos ir nezinau  g.gif  kaip jums,ar mestumet isvis toki kadriuka  smile.gif  buciau dekinga  rolleyes.gif

Man tai patinka, tikrai tokio nemesčiau smile.gif Gražu.

QUOTE(juratike13 @ 2012 10 28, 17:24)
As siandien gerejausi saulute, issitemoiau ir savo fotika taip pat...pagavau maziuke savo, man ji patinka, viskuom-nuotaika, retai kada ji tokia buna, todel man super, fonas, centravimas, nekliuna niekas, reiktu kritikos, ka matot jus, ko nematau as...

Ojej, labai išdegę viskas... nepatinka.

Alabama -> Žiauriai gražu, bet jb man net labai NEpatinka. Aš tik už spalvotą smile.gif Išgyriau ir prilaikinau jau aną foto smile.gif Labai patinka.
Atsakyti
Merginos, aciu uz komentarus cia ir flikrei.Kai ka pakeisiu, aciu uz pastabas:*
Atsakyti
aciu labai uz komentarus Jums visoms labai 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 18:50)
Gal dar speju i konkursa?
]

nius spalvu suderinamumas ir apskritai wub.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 28, 19:10)

Bus portretiniu, bet dar reik suvarkyt, gal ryt jau turesiu ka parodyt  mirksiukas.gif

bus idomu ,lauksim bigsmile.gif

Atsakyti
Alabamos nuotrauka labai wub.gif Spalvos, modelis, nuotaika...
Papildyta:
Merginos, kurios Helios objektyvus turit naudojat - kokius tiksliai modeliukus turit? Kur adapterius jiems įsigijot ir kaip žinoti, kokio tiksliai jo reikia?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 10 28, 21:42)
Alabamos nuotrauka labai  wub.gif Spalvos, modelis, nuotaika...
Papildyta:
Merginos, kurios Helios objektyvus turit naudojat - kokius tiksliai modeliukus turit? Kur adapterius jiems įsigijot ir kaip žinoti, kokio tiksliai jo reikia?

paprastai jie būna 44-2, diafragma 2, 58 mm.
adapterio reikia m42 ant eos, jei esi canonistė (pvz. ČIA).
Atsakyti