Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gal dar speju i konkursa?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 28, 16:49)
Solo, mane labiausiai šita sužavėjo.  smile.gif

malonu, daug prižolinėjau, bet gi nekelsi čia visų.
bet dar viena paįkyrėsiu
user posted image

Peonyblossom, man labai daug detalių nuotraukoj, sunku išlaikyt žvilgsnį, gal kažką iš portretinių turi parodyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 28 spalio 2012 - 17:52
QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 18:50)

labai gražiai, išties.

Matau tris foto variantus. Vienas tavo įkeltas. Kitas - kvadratas nukerpant viršų. Trečias - kvadratas nukerpant apačią iki pečių smile.gif Liuks
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 10 28, 18:50)
jetau, paziurejau foto, o nepaskaiciau doh.gif negalima PS naudoti schmoll.gif iso kelk, ilgink islaikyma, labiau atverk diafragma smile.gif
man uztektu tik siulu, bardakeli daro karoliukai visi mirksiukas.gif

Deduosi galvon. 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 18:50)
Gal dar speju i konkursa?http://farm9.staticflickr.com/8474/8128480155_f42786a71a_z.jpg

Oooo... Norėčiau ir aš taip... Ir mokėt, ir tokią nuotrauką turėt... Pas mus daug daug šaltalankių krūmų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 28 spalio 2012 - 17:58
QUOTE(Yvette @ 2012 10 28, 17:56)
labai gražiai, išties.

Matau tris foto variantus. Vienas tavo įkeltas. Kitas - kvadratas nukerpant viršų. Trečias - kvadratas nukerpant apačią  iki pečių smile.gif Liuks

Ziurek-vienas dar-
user posted image

Rimtai, pabandysiu dar iki peciu, aciu labai.

Voveraite, aciu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 18:59)
Ziurek-vienas dar-

o, apie jb nepagalvojau smile.gif Gražu, bet spalvos vistik valdo šioje foto. Palik jas smile.gif
Atsakyti
Alabama, aš už spalvotą- mielesnė, šiltesnė, j/b baugoka, tiesą sakant (nors neaišku, kokio efekto buvo siekta)
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 28, 18:02)
o, apie jb nepagalvojau  smile.gif Gražu, bet spalvos vistik valdo šioje foto. Palik jas  smile.gif

QUOTE(solo @ 2012 10 28, 18:03)
Alabama, aš už spalvotą- mielesnė, šiltesnė, j/b baugoka, tiesą sakant (nors neaišku, kokio  efekto buvo siekta)

Pabandysiu skirtingus variantus:)Dar sviezios foto, nesusigulejusios:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 18:05)
Pabandysiu skirtingus variantus:)Dar sviezios foto, nesusigulejusios:)

va, j/b tiesiai į helouvyno vakarėlį biggrin.gif labai laiku tu čia:D
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 28, 16:50)

Labai grazi, as jau flirkej spejau apziuret ir seile pavarvint 4u.gif
QUOTE(solo @ 2012 10 28, 16:52)
malonu, daug prižolinėjau, bet gi nekelsi čia visų.
bet dar viena paįkyrėsiu
Peonyblossom, man labai daug detalių nuotraukoj, sunku išlaikyt žvilgsnį, gal kažką iš portretinių turi parodyt?

Grazus pasizolinejimai 4u.gif Man, kaip ir Ka anoji nuotrauka labiausiai patiko.
Bus portretiniu, bet dar reik suvarkyt, gal ryt jau turesiu ka parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Alabama, as taip pat uz slapas.... norisi matyti kad tai saltalankis, nes nespalvotoje sios ogos pranyksta
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 28, 18:16)
Alabama, as taip pat uz slapas.... norisi matyti kad tai saltalankis, nes nespalvotoje sios ogos pranyksta

IR AŠ mirksiukas.gif
Atsakyti