Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ievuki, labai gazu! 4u.gif
Solo, man patiko, ypac antra miela 4u.gif
voveraite1302, nelabai matosi skirtumo g.gif daryk didesnius tarpus tarp objektu ir dek didesnes foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 10 28, 15:52)
Ievuki, labai gazu! 4u.gif
Solo, man patiko, ypac antra miela 4u.gif
voveraite1302, nelabai matosi skirtumo g.gif daryk didesnius tarpus tarp objektu ir dek didesnes foto 4u.gif

Pabandysiu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

turiu toki kadra ,kuris maaan laabai patinka,bet va ziuriu ir kazkas ne taip ,kazko truksta apdirbime (nors nieko nedaryta),griztu vis ir prie jos ir nezinau g.gif kaip jums,ar mestumet isvis toki kadriuka smile.gif buciau dekinga rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
voveraite1302 geriau perdaryk ax.gif
pirmame vaizdas kaip ir geras, bet fokusas neaiškus, o antroji tamsi g.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2012 10 28, 15:10)
Sveikutes  smile.gif

turiu toki kadra ,kuris maaan laabai patinka,bet va ziuriu ir kazkas ne taip ,kazko truksta apdirbime (nors nieko nedaryta),griztu vis ir prie jos ir nezinau  g.gif  kaip jums,ar mestumet isvis toki kadriuka  smile.gif  buciau dekinga  rolleyes.gif

man tai jis patinka, šviesa liuks, tik gal juodai balta pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 10 28, 16:33)
voveraite1302 geriau perdaryk  ax.gif
pirmame vaizdas kaip ir geras, bet fokusas neaiškus, o antroji tamsi  g.gif
Papildyta:
man tai jis patinka, šviesa liuks, tik gal juodai balta pabandyt  g.gif

bandziau cia g.gif man labiau spalvota
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 09:58)
Ryto žiūriniai: Lee Jeffries

O mane tokie darbai veža bigsmile.gif kažkada mėginau išgaut ir tokių portretų, bet eilinį kart patyriau fiasko...
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 10 28, 14:41)
Man kažkoks fotografinis prabudimas, tikiuos, ilgam  bigsmile.gif Šįryt...
http://farm9.staticf..._5be2a70c3a.jpg[/img]

http://farm9.staticf..._54439acd8d.jpg[/img]

Dar pora čia ir čia

Antroji nors kabint ant sienos! Liuks! thumbup.gif
Atsakyti
Virdzznija, spalvotoj foto vaiko lupos per daug violetines. o kadras patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 28 spalio 2012 - 16:14
QUOTE(lunameja @ 2012 10 28, 17:14)
Virdzznija, spalvotoj foto vaiko lupos per daug violetines. o kadras patiko smile.gif

acius smile.gif
Atsakyti
Laba, retai rašau, bet visad viską kiek spėju paskaitau...
Erikos aguona patiko, bet koliazui man foto per daug, dvi pirmosios panasios, rinkciausi 1 ir 3, jei koliazui, bet 1 suzavejo savo trapumu ir kaip viena atskira foto-super...
As siandien gerejausi saulute, issitemoiau ir savo fotika taip pat...pagavau maziuke savo, man ji patinka, viskuom-nuotaika, retai kada ji tokia buna, todel man super, fonas, centravimas, nekliuna niekas, reiktu kritikos, ka matot jus, ko nematau as...
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(virdzzinija @ 2012 10 28, 14:10)
kaip jums,ar mestumet isvis toki kadriuka  smile.gif  buciau dekinga  rolleyes.gif

Tikrai nemesciau, tik su spalvom kiek pazaisk, nes dabar labai melynuoja/violetinuoja. Pati nuotrauka, labai man grazi 4u.gif

As vakar savo pugzliuka ir krikstadukte miske Halloweeno proga fotografavau. Prasikeikiau mintyse....kaip visada niekas nesiejo pagal plana. O blogiausia, kad misko parkas buvo uzdarytas ir fonui negavau vietos, kurios norejau verysad.gif O su 1.5 metu vaikais igyvendint idejas yra misija neimanoma, nes dekoracijos per 2 minutes buvo istarsytos, vienoj vietoj nenustovi...bardakelis lotuliukas.gif Bet kaip ten bebutu pora nuotrauku vis tiek atsiminimui vaikams liks, tai svarbiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 28, 17:24)
Sveikos  4u.gif

Tikrai nemesciau, tik su spalvom kiek pazaisk, nes dabar labai melynuoja/violetinuoja. Pati nuotrauka, labai man grazi  4u.gif
As vakar savo pugzliuka ir krikstadukte miske Halloweeno proga fotografavau. Prasikeikiau mintyse....kaip visada niekas nesiejo pagal plana. O blogiausia, kad misko parkas buvo uzdarytas ir fonui negavau vietos, kurios norejau  verysad.gif  O su 1.5 metu vaikais igyvendint idejas yra misija neimanoma, nes dekoracijos per 2 minutes buvo istarsytos, vienoj vietoj nenustovi...bardakelis  lotuliukas.gif  Bet kaip ten bebutu pora nuotrauku vis tiek atsiminimui vaikams liks, tai svarbiausia  smile.gif

1.oi kiek zaidziau ir nusizaidziu doh.gif griztu prie originalo vis....bandysiu dar 4u.gif
2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 10 28, 17:24)

Man per eksponuotas veidas mergaitės nepatinka. smile.gif Ar čia koreguojant tiek buvo pašviesinta?
Virdzzinija, man jb labiau patinka. Bet tame variante pasigendu akies. Spalvotame ji dar šiek tiek matosi. smile.gif
Solo, mane labiausiai šita sužavėjo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 28 spalio 2012 - 16:50