Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bet man tie darbai, ne emociškai sunkūs.. Na kad žiūrėt būtu sunkūs, o atrodo sunkūs nuo žmonių pačių.. Atrodo tie žmonės sunkūs, jų gyvenimai sunkūs, tokie visi su savom emocijom.. Na tikrai akis dar kart paganiau apsikroviau svoriu geru .... smile.gif
Kas liečia sunkumą, tai dievinu sunkius kvepalus... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, gyvenu šitoj temoj patyliukais rolleyes.gif mano vakarykštis pasižolinėjimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 09:58)
Ryto žiūriniai: Lee Jeffries

Malonu ziureti, klaidzioti, tyrineti, ieskoti... ir suprasti, kad tai kitas pasaulis, kuriame musu nera... nelabai noreciau ten atsidurti!
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 10 27, 10:42)
Labas rytas, gyvenu šitoj temoj patyliukais   rolleyes.gif   mano vakarykštis pasižolinėjimas
user posted image

Naslaites super, spalvos mano skonio, graziai krenta sviesa, bliciukai wub.gif nors ir tamsu, bet atrodo svelniai. Gal but gelytes galejo buti neventruotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 27 spalio 2012 - 11:09
Sakykit o akys ten kaip padarytos? Su lasso tool ir sharpu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 10 27, 10:42)
Labas rytas, gyvenu šitoj temoj patyliukais  rolleyes.gif  mano vakarykštis pasižolinėjimas
[img]http://farm9.staticflickr.com/8327/8126989127_40d5667e7a.jpg

Man žvakutės norėtųsi ir būtų Vėlinės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 27, 11:11)
Sakykit o akys ten kaip padarytos? Su lasso tool ir sharpu? blush2.gif
Papildyta:
Man žvakutės norėtųsi ir būtų Vėlinės blush2.gif

įtariu, kad su FOTIKU, tinkamais jo nustatymais ir šiek tiek šarpo arba HDR biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 12:21)
įtariu, kad su FOTIKU, tinkamais jo nustatymais ir šiek tiek šarpo arba HDR biggrin.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 10 27, 00:40)

Man sitas variantas labiau patiko, i ta pirma nepatogu buvo ziureti, sitas akiai malonesnis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Idomiai vakar pasnekejot. Kaip tik pries kelias dienas parsinesiau namo lankstinuka apie pagalba vaikams is skurdziu saliu, kas men pervedant jiems pinigeliu skirtu mokslams, sveikatai, rubams, vandeniui ir pan. butinai reiks uzsirasyti. O ir siaip uzauginus vaikus, noretusi nuvykt i kokia misija, jei tik sveikata ir galimybes leis smile.gif
Rittule, idomus tavo bandymai, man visai patiko tavo auto (?) 4u.gif
Solo, gaila, kad naslaites nusisukusios smile.gif bokeh grazus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ateinu su 4ND blush2.gif

f/5.6 55mm ISO400

user posted image

f/5.6 55mm ISO400

user posted image

f/5.6 55mm ISO400

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 26, 18:20)

Kikirike -> neatsakei, ar praleidau aš... Ko gi tikiesi iš juostos dbr, kas pasikeitė?

na nieko esminio gal nepasikeite...as gal pati pasikeiciau ... daugiau suprantu kaip noriu fotografuot,kokia tai sviesa,koks jausmas...
Atsakyti
pim , užskaitau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 27, 20:36)
pim , užskaitau... mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti