Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 10 26, 20:41)
paversk 90 laipsnių pagal laikrodžio rodyklę, nukirsk galvą, patvarkyk jb ir bus gražu  smile.gif
Nors šiaip ir su galva gražu. Bet vistiek reiktų patvarkyti jb ir pabandyk pasukti, gal patiks ir tau.

Dėkui dėl pavertimo 4u.gif Man pačiai patiko ir 180 l. pasukimas, kažkaip net nuotaika nuotraukos visai kita.. Su j/b tai vargas vargelis, dar neturiu to pajautimo. Pastebiu, kad palieku pilkesnį variantą bijodama išdeginti.
Galva 'nenusikerta' smile.gif

Ar geriau?

user posted image

Prisiminimų vakaras.. Pasižadėjau sau apversti tėvų namus, labai tikiuosi atkasti savo pirmą ir vienintelę j/b juostelę. o buvo gal 1992 metai, keli kadrai iš mokyklos laikų akyse stovi, kad tik rasčiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 26 spalio 2012 - 23:44
QUOTE(mamagute @ 2012 10 26, 21:09)
psichologiškai tvirtas žmogus turi būt... aš irgi negalėčiau... Taigi kiekvienam savo 4u.gif Gerai, kad tokių yra smile.gif

o aš galėčiau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 00:43)
o aš galėčiau.

Stipriu nervu ar salta?
Atsakyti
Kažkada kažkur užsienio forume mačiau klausimą: jeigu išvyktumėt į negyvenamą salą, kokį rinkinį pasirinktumėt (fotikas + objektyvas)? Aišku, čia gal durnas pasirinkimas portretistams, nes ten jiems nebūtų, ką fotkint... (nekalbant apie auto), bet esmę klausimo supratot... - pats pačiausias jūsų rinkinys bigsmile.gif

Noriu objektyvo labai... naujo...gimtadieninio...ir biškį perdegau besidomėdama variantais ir besiblaškydama doh.gif galvojau apie tokį, kuris pravestų būtent komercijai..ir klaidžioju nuo 70-200prie 105mmm micro g.gif g.gif g.gif doh.gif žiauriakas totalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 27, 01:22)

Noriu objektyvo labai... naujo...gimtadieninio...ir biškį perdegau besidomėdama variantais ir besiblaškydama doh.gif  galvojau apie tokį, kuris pravestų būtent komercijai..ir klaidžioju nuo 70-200prie 105mmm micro  g.gif  g.gif  g.gif  doh.gif žiauriakas totalus doh.gif

As irgi del objektyvo einu is proto.....
Vakar su vienu seimos draugu snekejau per skypa, kuris gyvena Amerikoj ir jis jau keli metai tiesiog domisi savo malonumui fotografavimu, tai sake, kad vis nuomuojas, bando objektyvus naujus ir populiariausi nuomoj, pagrinde vestuvems kaip supratau yra 16-35 2.8mm, kad viskas uzsakyta daug men. i prieki, butent 16-35. O kiek as skaiciau lietuviskuose tinklapiuose, tai 24-70 baisiai ale giriamas....
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 10 27, 00:40)
Ar geriau?

Prisiminimų vakaras.. Pasižadėjau sau apversti tėvų namus, labai tikiuosi atkasti savo pirmą ir vienintelę j/b juostelę. o buvo gal 1992 metai, keli kadrai iš mokyklos laikų akyse stovi, kad tik rasčiau  unsure.gif

pasukta tikrai geriau atrodo. Su jb nebijok eksperimentuoti. Juk galvos už bandymus nenukirsim smile.gif Pasibandyk kelis variantus ir jei pati nebūsi tikra kuris variantas geriau įkelk čia parodyti.

Ką kitąkart gali pakeisti, pagerintin. Rankos šiaip gražiai atrodo. Bet pirštukus švelniau prie kūno glausti reikėjo. Foto tokia švelnutė.
Perdaug apatiniai juoduoja. Nebijokit ir be jų fotografuoti. Nebus juodulių, o tuo pačiu ir nieko nesimatys kai šitaip atsisėdusi ir su tokiu kadravimu. Vat.

Ir jei turi galimybę susirask juostelę bigsmile.gif
Ir nebijok kelti bei rodyti foto.
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Lee Jeffries
Atsakyti
Labas rytas..

Vargstu su tuo PS`u.. blush2.gif Nieko jis RAW`o neatidarinėja, žaltys.. mad.gif

Say , ačiū, jau esu peržiūrėjus seniau tuos darbus, nerealiai patiko, tokie visi išraiškingi žmonės, išvis seni žmonės tookie fotogeniškis, kai moki gražiai juos fotografuot.. Šviesa.. thumbup.gif Na perteikia tą visą odos tekstūrą..
Kiekvienas žmogus su sava istorija, žiūri ir galvoji,kokia jo istorija, analizuoji kiekvieną milimetrą.. Net galvoju dėl ko akys tokios geltonos pas vieną juodaodį.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 27, 09:04)
Say , ačiū, jau esu peržiūrėjus seniau tuos darbus, nerealiai patiko, tokie visi išraiškingi žmonės, išvis seni žmonės tookie fotogeniškis, kai moki gražiai juos fotografuot.. Šviesa..  thumbup.gif  Na perteikia tą visą odos tekstūrą..
Kiekvienas žmogus su sava istorija, žiūri ir galvoji,kokia jo istorija, analizuoji kiekvieną milimetrą.. Net galvoju dėl ko akys tokios geltonos pas vieną juodaodį..  blush2.gif

mane truputį tas peršarpinimas ar tai HDR nervina, bet jis prisideda prie dramatizmo. kita vertus, menas yra vien tai, kad jis taip arti priėjo prie tiekos senų įdomių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 09:58)

geri darbai, nors dabartinėm mano nuotaikom per sunkūs.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 27, 08:58)

Ačiū, Sayonara! Tikrai įdomu buvo akis paganyti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 27, 09:11)
geri darbai, nors dabartinėm mano nuotaikom per sunkūs.

man tai tokie darbai patinka nepaisant mano nuotaikų, sunkūs - ypatingai biggrin.gif
Atsakyti