Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kodėl neatidarinėja PS`as RAW`o? unsure.gif

Gal galit padėt? Prašau.

Meta TOKIĄ lentelę arba kitas PS`as db pamėginau parsisiūst meta VA TOKIĄ. ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 26, 21:21)
Kodėl neatidarinėja PS`as RAW`o?  unsure.gif

Gal galit padėt? Prašau.

Meta TOKIĄ lentelę arba kitas PS`as db pamėginau parsisiūst meta VA TOKIĄ. ... unsure.gif

Ketvirtas man išvis neatidarė, camera raw nepadėjo. Berods pagal fotoaparato modelį papildinys turi būti .
Atsakyti
Vienas bičiulis fotografas iš Torino, Italijos, išvažiavo beveik mėnesiui į Afriką. Jis buvęs profesorius universitete, į penciją išėjo. Taigi su kitais savanoriais išvyko ir jis mokins vaikus fotografijos. Išsivežė kelias muilinukes, spalvotą printerį ir t.t.
Mokins kompozicijos, pagr. taisyklių. Spausdins, analizuos...
Atsiuntė kelias foto, kurias darė ligoninėje. Nuotraukas lydi pasakojimai. Pažiūrėjus galvojau, kad aš negalėčiau taip fotografuoti.. Ir iškart prisiminiau rodytas nuorodas apie karo fotografus... Irgi negalėčiau.
Čia tiesiog šiaip, pasidalinau. Vakaro pamąstymai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 spalio 2012 - 21:01
QUOTE(Yvette @ 2012 10 26, 22:00)
Vienas bičiulis fotografas iš Torino, Italijos, išvažiavo beveik mėnesiui į Afriką. Jis buvęs profesorius universitete, į penciją išėjo. Taigi su kitais savanoriais išvyko ir jis mokins vaikus fotografijos.

psichologiškai tvirtas žmogus turi būt... aš irgi negalėčiau... Taigi kiekvienam savo 4u.gif Gerai, kad tokių yra smile.gif
Atsakyti
Gal duotu leidima mums parodyti smile.gif Siaip man nuotraukose norisi sviesos ir dziaugsmo, bet idomu butu ne reklamine Afrika pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 26, 22:22)
Gal duotu leidima mums parodyti smile.gif Siaip man nuotraukose norisi sviesos ir dziaugsmo, bet idomu butu ne reklamine Afrika pamatyti...

jis tik mailu draugams išsiuntinėjo. Tos foto su muiline darytos. Rimtesnio fotoaparato nesivežė dėl tam tikrų priežasčių.
Kalbėjau ne apie fotografinę pusę, bet emocinę. labai stipri.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 10 26, 21:23)
Ketvirtas man išvis neatidarė, camera raw nepadėjo. Berods pagal fotoaparato modelį papildinys turi būti .

et, vistiek nemoku pasiremontuot... verysad.gif

Yvette , aš irgi negalėčiau, jau senai sakiau, man išvis kas liečia vaikus, tai oj... Negalėčiau matyt tokių kenčiančių, nors iš žinau,kad pasaulyje daug to negerumo, bet kai nematau ne taip ir širdį skauda.. Egostiškai kalbu, bet nu tokia tiesa.. unsure.gif Mes dailės mokyloje kai baiginėjom gavom keli, užduotį- baigiamąjį darbą, išpiešt i vaikų namuose sieną vieną.. Dirbom ilgai, kiekvieną kart atėjų į tuos vaikučių namus auklėtojos vis sakė, nebendraukit su vaikais, neprisileiskit per arti.. O mes akis išplėtę keiksnojom, kaip taip kalba, juk čia vaikai ir t.t. unsure.gif Ir ką..Atėjo diena,kai užbaigėm darbą... Ir tikrai, tie vaikučiai... Apsikabine kojas klykė rėkė, neišeikit nepalikit.. Man poto tris mėnesius trauma dūšioj buvo, naktim blioviau.. verysad.gif Negaliu nė prisimint tų akelių.
Atsakyti
Tokie dalykai idomesni nei paemiau fotika ir isvaziavau Afrikos parodyti... Nors siaip as pukuota ir liudnybiu nemegtu...
Papildyta:
Prie vaiku/kudikiu namu nesiartinu isvis, negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 26, 22:48)
Tokie dalykai idomesni nei paemiau fotika ir isvaziavau Afrikos parodyti... Nors siaip as pukuota ir liudnybiu nemegtu...
Papildyta:
Prie vaiku/kudikiu namu nesiartinu isvis, negaliu schmoll.gif

O man ir taip aišku kas ten daros, tai vaizdinės medžiagos jau ir nereik, vaizduote ir taip nesiskundžiu... lotuliukas.gif

Nebesiartinu ir aš, apie kūdikų namus išvis nekalbu.. Nznau, atrodo nuečiau ir susirinkčiau visus pamestinukus.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 26, 22:44)
Negaliu nė prisimint tų akelių.

o aš paauglystėje pažintus vaikučius iš tų namų su šypsena prisimenu. Eidavom jų lankyti kas porą savaičių. Žaisdavom kartu, šokdavom.. Su jais praleistas laikas buvo neįkainojamas ir pamokantis. Padėjo paauglystėje nenuklysti į kairę ar dešinę.
Tuomet lankiau dar vietinį fotobūrelį. Grupelėm mus skirstė ir davė užduotis. Mano užduotis buvo fotografuoti vaikų teatriuką ir atnešti foto iš vaikų namų. Neįsivaizduoju ar kur nors dar yra atspausdintas variantas..
Su smena darytos. Tai pačios geriausios mano darytos foto, čia nejuokauju. Akyse matau kiekvieną kadrą. Gaila, bet juostelė pasimetė. Kažkada brolis rado, o aš vėl sugebėjau jas nukišti. Taip ir neturiu aš tų foto. Tik nuostabius prisiminimus.

Keistas vakaras bigsmile.gif prisiminimų, pamąstymų.
Tik negalvokit, jog čia žaviuosi vaikų namais. Ne, tiesiog vėlgi, nu vakaras toks. Prisiminimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 spalio 2012 - 22:14
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 26, 14:13)
Dinceli - bet tu šaunuolė,kad priimi kritiką  4u.gif

O kaip gi kitaip!

Mane liudina Erikamaja,,, nes ji kepa tobulus kadrus! lotuliukas.gif Atgaiva akims!

Kalbant apie mazuosius - tai ne retam is musu jautrios temos!

Opacity rodyklele mintinai zinau... gal kartais stumtelti uzumirsau lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 26 spalio 2012 - 22:49
QUOTE(Yvette @ 2012 10 26, 22:58)
Keistas vakaras  bigsmile.gif  prisiminimų, pamąstymų.

cool.gif
Atsakyti