Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

galvoju, kad konkursus reiktų rengt atskirai patyrusioms, ir atskirai- naujokėms, ar mažiau naujokėms, nes taip -be šansų matyt įvairesnį laimėtojų būrelį biggrin.gif

Jurzole, laukiu ir aš spurgų ir kioskelių cool.gif
Atsakyti
http://www.menoduobe...fuoti-rankomis/
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 26, 15:48)
Ir vel mano vyras man meskos paslauga padare.  unsure.gif  Fotosopu nebeturiu kompe. Gal yra pas mus angelas turintis cs6 ir galintis man pagelbeti?  wub.gif

Turiu jei reikia 4u.gif

Laba. Ateinu su klausimu.. Photoshope atsidarius nuotrauką ir tvarkant yra vienokios spalvos.Išsaugojus jpg-kitokios... Kai kurios tiesiog pilkuot pradeda. Seniau to nebūdavo berods.. Ar dar kam taip yra?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 26, 15:48)
Ir vel mano vyras man meskos paslauga padare.  unsure.gif  Fotosopu nebeturiu kompe. Gal yra pas mus angelas turintis cs6 ir galintis man pagelbeti?  wub.gif

bumbasi -> ir man reikia, reikia tikrai smile.gif

Ai, meno duobės neskaitau iš principo, nepatinka pradininkai biggrin.gif šiaip tokius principus reiktų kažkur giliai į stalčių įsimesti, bet negaliu...

Kikirike -> neatsakei, ar praleidau aš... Ko gi tikiesi iš juostos dbr, kas pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 10 26, 18:02)
Turiu jei reikia  4u.gif

Laba. Ateinu su klausimu.. Photoshope atsidarius nuotrauką ir tvarkant yra vienokios spalvos.Išsaugojus jpg-kitokios... Kai kurios tiesiog pilkuot pradeda. Seniau to nebūdavo berods.. Ar dar kam taip yra?

Man taip yra... doh.gif Ir nors pakeičiau tas spalvas į sRGB iš CMYK, vistiek skiriasi, nesuprantu kodėl... doh.gif

erikamaja , nerealiai tu čia... bigsmile.gif na tikrai nerealiai... bigsmile.gif

Dėl raklamų, et aš OPERA naudojuos, o čia nemoku anų užblokuot visų kartu ir kad niekad nebelystu,nes eina užblokuot tik konkrečias reklamas, o naujos vis iššoka.. doh.gif

Ir super nestuke.gif nuotraukos.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 26, 18:20)
bumbasi -> ir man reikia, reikia tikrai smile.gif

Tai į až ar el.paštą ar dar ką per kur persiųst galėčiau.

QUOTE(isora @ 2012 10 26, 18:31)
Man taip yra... doh.gif  Ir nors pakeičiau tas spalvas į sRGB iš CMYK, vistiek skiriasi, nesuprantu kodėl...  doh.gif

Ir ką daryt? Jei nekoreguoju tik raw konvertuoju tai dar pusėtina... Bet koreguot visai negalima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 10 26, 18:44)
Ir ką daryt? Jei nekoreguoju tik raw konvertuoju tai dar pusėtina... Bet koreguot visai negalima. doh.gif

O kad aš žinočiau, aš irgi jei koreguoju tai fsio,jei tik konvertuoju dar puse velnio.... g.gif Galvoju gal su moniku kas čia vyksta, bet va ne man vienai... Ir nesamonė poto galvoju kad su moniku tai visur rodytu blogai.... g.gif
Atsakyti
Aš va šį kartą paeisiu prieš srovę biggrin.gif man gražus Erikos kadras, graži šviesa, pirmas sniegas ir va tokia ryški gėlė, akį turi, Erika, super. Bet man šitas kadras nėra toks, kad atviptų žandikaulis ir kurį norėtųsi žiūrėti vėl ir vėl. Dar bandžiau tyrinėti, kur čia tas didysis VAU...nes visi komentarai tokie...galvoju gal ko nesuprantu, bet.. Čia matyt grynai liečia mano vidinius pajautimus. Aš esu pastebėjus, kad man su Erikos foto būna taip - arba žiauriai gražu ir negaliu atsižiūrėt, arba kažkaip vot nekabina visiškai viduje nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 26, 18:36)
Aš va šį kartą paeisiu prieš srovę biggrin.gif man gražus Erikos kadras, graži šviesa, pirmas sniegas ir va tokia ryški gėlė, akį turi, Erika, super. Bet man šitas kadras nėra toks, kad atviptų žandikaulis ir kurį norėtųsi žiūrėti vėl ir vėl. Dar bandžiau tyrinėti, kur čia tas didysis VAU...nes visi komentarai tokie...galvoju gal ko nesuprantu, bet.. Čia matyt grynai liečia mano vidinius pajautimus. Aš esu pastebėjus, kad man su Erikos foto būna taip - arba žiauriai gražu ir negaliu atsižiūrėt, arba kažkaip vot nekabina visiškai viduje nors tu ką.

Tai, kad paprastas ir yra tas kadras biggrin.gif
Bėgiojau krosą ryte, su treningiukais, plaukai į kuoduką( čia kažkam trūko viršaus biggrin.gif ), pamačiau, grįžau, už sijonų, fotiko, atgal, - tiesiog norėjau pasidžiaugti su jumis smile.gif
Nors man tai gražu biggrin.gif
Ir ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 26 spalio 2012 - 18:52
QUOTE(rG. @ 2012 10 26, 01:42)
Na, kaip naujokė tai labai gerai dėjai, iš manęs 10 balų šiandienai biggrin.gif Lauksim įdomiau, savičiau  rolleyes.gif O  tie obuoliai skonio reikalas, negi tik kataloginiai egzistuoja. Čia ne koks meniu biggrin.gif

nu ir nuskilo čia man biggrin.gif dėkui 4u.gif

o kaip ši?

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 26 spalio 2012 - 19:38
QUOTE(Rittule @ 2012 10 26, 20:36)
nu ir nuskilo čia man biggrin.gif dėkui  4u.gif

o kaip ši?

paversk 90 laipsnių pagal laikrodžio rodyklę, nukirsk galvą, patvarkyk jb ir bus gražu smile.gif
Nors šiaip ir su galva gražu. Bet vistiek reiktų patvarkyti jb ir pabandyk pasukti, gal patiks ir tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 spalio 2012 - 19:42
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 26, 19:51)
Tai, kad paprastas ir yra tas kadras biggrin.gif
Bėgiojau krosą ryte, su treningiukais, plaukai į kuoduką( čia kažkam trūko viršaus biggrin.gif )

man trūko viršaus, bet ne toj fotkėj. Tikrai apie tą, su lietum ,kalbėjau biggrin.gif
Atsakyti