Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 26, 07:51)
aš prieš srovę paplauksiu. man Erikos foto mintis, pavadinimas visai patinka, apdirbimas - labai ne. O kadangi nėra visumos, negaliu pagirti. Erika, jei netingi, papasakok, kaip pasiekei rezultatą, įdomu, kame reikalas, kas man gali nelipti..  g.gif

Dėkinga, kad keli bangas.
Galėčiau teisintis iki pamėlynavimo kodėl tokia foto,tik nuo to foto nepasikeis, o ir labai nemėgstu tų bla bla bla todėl, nes taip ir anaip...
Buvo daug priežasčių kurios neleido fotografuoti, paprastai to ir nedarau kai taip yra. Tiesiog labai norėjau aplenkti vienintelę, kad nespėtų foto įkelt pirma biggrin.gif ir sudalyvauti konkurse, labai gailėjau, kad į Tavo nesuskubau.

Tavęs neįtikino lietus, todėl ir nelimpa. Man ir jo reikia kitokio, žinau kaip tai padaryti, tiesiog dabar neturiu tokios galimybės . Žinai kur mano kompas biggrin.gif baigiu išprotėt tiesa sakant. Dirbu dabar nežinau su kuo, geriausia turima programa Picasa biggrin.gif
Pataisysiu šią foto iki tokios kokią mačiau kai sugalvojau, kai tik galėsiu.

P.S ačiū mergaitėms kurios pagyrė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 26 spalio 2012 - 10:25
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 26, 10:19)
Fotosesija buvo gana nemaza, su kruva skirtingu apdaru... sis reikalas buvo sugalvotas eksprontu ir supranu, kad nemokejau nei isnaudoti nei igyvendinti...vadinasi reikia dirbti dirbti dirbti...o jusu tokios pastabos vercia judeti pirmyn ir bandyti dar ir dar ir dar karta!
Papildyta:
Prie modeliu veido odos stengiuosi visiskai nelysti, kol nemoku kitu esminiu dalyku...nors aisku portretu fotografijoje tai neisvengiama. Vat sioje foto mergaites oda tvarkiau, nes ji pati to prase... idomu ar jusu galva pavyko???

supranti, brandaus amžiaus modelius rėdyti kabareto stiliumi yr adidelė didelė rizika. jei ji nesupranta ir nori susikrauti ant savęs viską, ką turi, padėk jai - patark, nuimk, paknisk smegenis, kad negražiai atrodys, perkrauta, užgoš jos grožį, nu dar ką pezėk, bet nuimk nuo jos tokias visokias nesąmones..

mergina išėjo plastmasinė. nebeliko odos faktūros.
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 26, 10:22)
Dėkinga, kad keli bangas.
Galėčiau teisintis iki pamėlynavimo kodėl tokia foto,tik  nuo to foto nepasikeis, o ir labai nemėgstu tų bla bla bla todėl, nes taip ir anaip...
Buvo daug priežasčių kurios neleido fotografuoti, paprastai to ir nedarau kai taip yra. Tiesiog labai norėjau aplenkti vienintelę, kad nespėtų foto įkelt pirma biggrin.gif ir sudalyvauti konkurse, labai gailėjau, kad į Tavo nesuskubau.

Tavęs neįtikino lietus, todėl ir nelimpa. Man ir jo reikia kitokio, žinau kaip tai padaryti, tiesiog dabar neturiu tokios galimybės . Žinai kur mano kompas biggrin.gif baigiu išprotėt tiesa sakant. Dirbu dabar nežinau su kuo, geriausia turima programa Picasa biggrin.gif
Pataisysiu šią foto iki tokios kokią mačiau kai sugalvojau, kai tik galėsiu.

P.S ačiū mergaitėms kurios pagyrė smile.gif

norėsiu pamatyti tą kitą, kaip įsivaizdavai Tu smile.gif
Atsakyti
Dinceli, kaip tu ten ta oda tavrkei. Visa foto kaip per ruka. blink.gif

Kokia grazi sita nesciosios foto. wub.gif
http://500px.com/photo/171748

Labai daug sios fotografes darbu patiko. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 26 spalio 2012 - 10:38
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 26, 10:19)

Prie modeliu veido odos stengiuosi visiskai nelysti, kol nemoku kitu esminiu dalyku...nors aisku portretu fotografijoje tai neisvengiama. Vat sioje foto mergaites oda tvarkiau, nes ji pati to prase... idomu ar jusu galva pavyko???

mano nuomone nepavyko

kristukass o dėkui kad pasidalinai, man patiko, o čia kas man gražu neštuke
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 26, 11:49)
mano nuomone nepavyko

kristukass o dėkui kad pasidalinai, man patiko, o čia kas man gražu neštuke

uFTA. bigsmile.gif Ir tau aciu , jog pasidalinai. Man dar sita labai labai. smile.gif http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
Dinceli, tikrai nepavyko 4u.gif as pati dar neivaldzius fotosopo, bet stengiuosi nepadaryti plastmasiniu veidu, geriau palieku ka nors, nei nuimu viska... idomu, kaip tu ten darei, kad taip isblurintas visas veidas. Manau veidams pilnai uztenka Spot healing brush tool, healing brush tool ir patch tool, kartais ir dodge tool...aisku, jei padarytas makiazas, ir odos trukumai bent kiek uzmaskuoti pudros pagalba smile.gif akiu ryskint dar nemoku, rankos dreba su lasso tool apvedinejant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 26, 11:19)
Vat sioje foto mergaites oda tvarkiau, nes ji pati to prase... idomu ar jusu galva pavyko???
http://farm9.staticf...01494f441_z.jpg

Ui.. unsure.gif Labai ne kas.. unsure.gif Per daug bluro, labai jau viskas sintetiška.

Kažkas sakė, kad plaukus man reiks peštis sprendžiant kas laimės prizą. Na, plaukų nesirausiu, bet ir lengva nebus. O, bet, tačiau, man labai gera matyti tiek nuostabių darbų. wub.gif

Pasidalinsiu ir aš keliomis favoritėmis, nėštukių nuotraukomis. smile.gif
1
2
3
4
Atsakyti
patinkančiom nėštukių nuotraukom pasidalinot. Daugumoje jų, vienaip ar kitaip ranka ar abi ant pilvuko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 spalio 2012 - 11:43
QUOTE(Yvette @ 2012 10 26, 11:42)
patinkančiom nėštukių nuotraukom pasidalinot. Daugumoje jų, vienaip ar kitaip ranka ar abi ant pilvuko  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
vienintele ir Ka antra foto - negaliu atsiziuret,labai labai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 26, 12:42)
patinkančiom nėštukių nuotraukom pasidalinot. Daugumoje jų, vienaip ar kitaip ranka ar abi ant pilvuko  tongue.gif

Man tai tos rankos tokioje padetyje kazkaip savaime suprantamas dalykas.
Pamenu kai laukiausi, del tam tikru priezasciu buvo liepta kuo maziau laikyti rankas ant pilvo, glostyti pilvuka, bet tai buvo taip sudetinga, nes jos nejucia tiesiog pacios ten lipdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 22:12)
Bijau, bet noriu kritikos:
fotofilmukas

o la la, tik dabar pažiūrėjau - eik tu sau kaip fainiai biggrin.gif saunuole biggrin.gif

man Ka idėtos foto tokios grubios, kad norisi net akis nusukti šalin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 26 spalio 2012 - 11:54