Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aš prieš srovę paplauksiu. man Erikos foto mintis, pavadinimas visai patinka, apdirbimas - labai ne. O kadangi nėra visumos, negaliu pagirti. Erika, jei netingi, papasakok, kaip pasiekei rezultatą, įdomu, kame reikalas, kas man gali nelipti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 25, 22:30)
žinau, man paskutiniu metu nesiseka, tu įdėjai foto su šokančia mergina judesy, aš prieš pora dienu ta paty padariau, bet jau pravalas rodyt ...
visgi reikia sugalvojai ir padaryt o tada parodyt, o kai užsiguli tai taip ir gaunasi biggrin.gif
Oi čia dfabar, davai imam visos ir darom tuos judesius, garantuotai bus pas visas kaip diena ir naktis biggrin.gif Tik daryk. Čia žinai ta fotkė yra toks net atsispyrimo taškas biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 26, 07:51)
aš prieš srovę paplauksiu. man Erikos foto mintis, pavadinimas visai patinka, apdirbimas - labai ne. O kadangi nėra visumos, negaliu pagirti. Erika, jei netingi, papasakok, kaip pasiekei rezultatą, įdomu, kame reikalas, kas man gali nelipti..  g.gif

Gal "lietus" užstrigo? Nes atrodo tai nelabai tikrai. Bet aš tik dėl tamstytės pakartojau žiūrėjimą, šiaip į galvą nešovė smile.gif
Atsakyti
airv tai sau ir pasiliksiu, viešai kada nors vėliau smile.gif

rG sutinku kad taip pat nebus, kada nors vėliau parodysiu, o tai kai viena po kitos tai man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 26, 00:29)
Keliu du kadrus, nelbeabai galiu pati nuspresi, kuris man paciai labiau imponuoja. Kritika labai laukiama

Kartais tiesiog paprastumas veža smile.gif

Antroj veido išraiška niii
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 26, 01:42)
Dinceli, tu tokia gerietė,  atleisk bčia ne kas. Niekis, išmoksi.

nu zodziu. su viskuo sutinku. ypac del nedekingo modelio veido (II foto).
QUOTE(airv @ 2012 10 26, 08:46)
Vienintele, juk dėl savęs fotografuoji. Garantuoju - taip pat nebus nei kaip pas Eriką, nei kaip pas rG smile.gif

drinks_cheers.gif
vat as uzsimaniau isbandyti levitacija - kazda domejausi, ziurinejau darbus, ir aciu Gotte, kad idejai darba, nes toks suvokimas atejo, "jei musu klaseje kazkam pavyko, tai ir man turetu pavykti, pabandysiu" smile.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 10 26, 08:51)
aš prieš srovę paplauksiu.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 25, 22:13)
Erika, nuotrauka puiki wub.gif
As dabar teip pagalvojau, nus nuotrauku Ka konkursui tiek stipriu ir idomiu prideta (as tai jau pabrukus uodega seniai), kazin kaip Ka reiks laimetoja issirinkt...as jos vietoj plaukus nuo viso kuno nusiraveciau is nezinios katra pasirinkti lotuliukas.gif

nu vistiek kazkuri viena sukels stipriausius ispudzius. aisku fotkiu gausa tikrai ispudinga, o vieta tik 1. butu 3,2,1 - tada lenfviau. cia toks mini ishsukis.
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 22:17)
Kartais fotokūdroje stebiu kaip ketvirtadieniais vyksta žaidimas. Kai kurios temos sulaukia vos kelių darbų ir ne visada būna iš ko laimėtoją rinktis. Kitos temos susilaukia didžiulio foto antplūdžio.

o kur jie skelbia tuos konkursus? as ten ieshkau ieshkau, nerandu :/
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 14:01)
jokia cia geda  mirksiukas.gif  pasitaiko smile.gif
man pasirode, kad tau isvis sunkiai su supratimu smile.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 25, 16:47)
ir apie tą konnkursą - jei tokiame laimėčiau pirmą vietą, tai nesidžiaugčiau... peržiūrėjau foto, tai ką aš žinau...

drinks_cheers.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 17:04)
Gerai viena senbuve man parase i az, kad kaikurios cia bjaurios kaip lervos.
Ir butu labai malonu jei tokios neatsakinetu i mano klausimus, nes is kur tas toks noras drabstytis purvais?

biggrin.gif nemanau, kad kazkas tau rase.
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 18:58)
Aš viešai ir naglai tamstą perspėju, jei dar provokuosi, skųsiuosi.  Prašau baigt, o jei neišeina, yra tų temų.

o, uzbegai ivykiams uz akiu. zodziu, as su tavim. Im in.
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 18:45)
Ačiū  4u.gif Hm...išdegimo nematau...

as irgi. nebent laaabai nezymus.

Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 10 25, 10:24)
O kodel nezaidi dainų iliustravimo?

as nemoku. karta suzaidziau - jau peraejo gal 2 metai, o dar neigyvendinau, nors turiu planuose, ir vizija jau turiu, bet.
retai, kada man patinka daina, jau mano tas muzikos skonis toks ispuikes ;] o ir kazkaip neprilipo, lygiai taip pat, kai kazkada zaidem pasakas.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 25, 13:25)
Tai va to tokio apsedimo ir pavydziu.  As ir Maggie, kaip speju, dar ir prie tinginio esam  lotuliukas.gif

na ne tiek prie tinginio, kiek galbut atsipalaidavusios. nu ner kur skubet. ir kaifuoju nuo to, kur "pastrigus esu". man tinka tas "lygis", ir noriu mokytis toliau, zinoma, bet noriu ir pasimegaut dabartinimi, nes dar taip nebuvo, kad taip ramiai kvepuociau.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 25, 18:13)
Patinka man tokios indoor tamsios nuotraukos. Tik tiek pirmai tiek antrai man kvadratas nesiziuri. Pirmai noretusi horizontalios padeties, o antrajai vertikalios. Jeigu butu galima kaip flirkej pazymet atskiras dalis kur patinka, tai antrojoje zymeciau merginos seseli ant sviestuvo, toks vintazinis, mano fantzija isijungia, kad tai tarsi kito laikmecio merginos atspindys, su ta koduota sukuosena, perrista juosta, raudonom lupom (prisiekiu nieko negerus ir nevartojus esu)  lotuliukas.gif

as irgi manau, kad kvadratai nepasiteisina. kur su vyru - visai nieko, idomi tokia. o kur moteris viena, man foto per blanki, net kaip juostai, kazkaip truksta spalvu, arba jos netinka. gal jb? nu net nzn. kazko truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 26 spalio 2012 - 09:09
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 26 spalio 2012 - 09:23
Patinka man tas statiskumas, linijos Erikos nuotraukoje. Tikrai nais. smile.gif

Maggie, patiko jusu su Nele bendras darbelis. Smaikstu. smile.gif

Dinceli, fe man toks ivaizdis su dviem kilogramais karoliu ir triko/gorsetu. doh.gif schmoll.gif Pirmoje jb nuotraukoje veidas margas atrodo. Na o del antrosios, RG viska issake. Tikrai pabandyk manipuliuoti sviesa. Pamatysi didziuli skirtuma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 26, 01:42)

Dinceli, tu tokia gerietė,  atleisk bčia ne kas. Niekis, išmoksi.

Mane net cia kiaurai persviecia biggrin.gif

Visom esu labai labai dekinga uz pastabas! Tokio modelio linkeciau visoms, atsipalaidavusi, iniciatyvi, isikunijo i viska ko buvo prasyta... mano klaida, kad tikrai nemokejau atrinkti nuotraukos. Deja, jei modelio veidas ispudingas tai man paciai nepatinka kompoziciskai.
Sviesa labai stengiuosi ismokti su valdyti ir isnaudoti, gal but nevisada pavyksta.
Papildyta:
Nuo vakar negaliu nustoti galvoti apie Rittules koliaziuka ir Kikirikes porele. Nemoku gilintis i smulkmenas, nes pati ne ka teismanau, bet pirmas ispudis liko visos nakties apmastymams... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 26, 10:01)
Mane net cia kiaurai persviecia  biggrin.gif

Visom esu labai labai dekinga uz pastabas! Tokio modelio linkeciau visoms, atsipalaidavusi, iniciatyvi, isikunijo i viska ko buvo prasyta... mano klaida, kad tikrai nemokejau atrinkti nuotraukos. Deja, jei modelio veidas ispudingas tai man paciai nepatinka kompoziciskai.

bet žinok, modelis apsirengęs ir pasipuošęs neskoningai. na, bent jau mano nuomone..
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 25, 22:03)
http://farm9.staticf...bc8c1b68d_z.jpg[/img]

Ruduo mano (NE)rankose
Konkursui

Labai patiko ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

noriu pagirti erikamajos ir Kikirikes foto. Erikamajos suzavejo paprastumu ir itaigumu, o Kikirikes spalvom ir sviesa, modeliai kokie grazus... 4u.gif

Dincelio foto nepatiko, pirmoji butu visai nieko, bet jau tie plastmasiniai perlai.... doh.gif o antroje nepatiko modelio veidas, kazkaip israiska, kaip daugumai, neuzkliuvo, bet ar apdirbimas odos prastas, ar jo nebuvimas, bet iskart i akis krito...

Tiesa, Yvettes foto konkursui super! Pritariu merginoms, kiek daug stipriu nuotrauku siame konkurse drinks_cheers.gif visgi, kai labai grieztu remu nera, tai gali ismastyti ko tik sirdis geidzia.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 26, 11:02)
bet žinok, modelis apsirengęs ir pasipuošęs neskoningai. na, bent jau mano nuomone..

Fotosesija buvo gana nemaza, su kruva skirtingu apdaru... sis reikalas buvo sugalvotas eksprontu ir supranu, kad nemokejau nei isnaudoti nei igyvendinti...vadinasi reikia dirbti dirbti dirbti...o jusu tokios pastabos vercia judeti pirmyn ir bandyti dar ir dar ir dar karta!
Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 10 26, 11:11)
o  antroje nepatiko modelio veidas, kazkaip israiska, kaip daugumai, neuzkliuvo, bet ar apdirbimas odos prastas, ar jo nebuvimas, bet iskart i akis krito...

Prie modeliu veido odos stengiuosi visiskai nelysti, kol nemoku kitu esminiu dalyku...nors aisku portretu fotografijoje tai neisvengiama. Vat sioje foto mergaites oda tvarkiau, nes ji pati to prase... idomu ar jusu galva pavyko???

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 26 spalio 2012 - 10:21