Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

parodau kaip mes nuobodziaujam se Nele vakarais smile.gif spalvota - vaikishkiau, linxmiau, nu bet nezinau, negaliu as i tas spalvas ziuret kai kur.. be to cia jpg, wb nugrybavo..
user posted image

ciut ciut svelniu gelyciu (nemoku as "zolinet"), ka manot?
user posted image

ir tokios vat idomybes galerijoje. ar cia statishka kompozicija? ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 23:16)
Aš n kartų įsitikinau, kad kai kyla idėja, ją, reikia iškart, nieko nelaukiant daryt. Va dabar turiu pora ir delsiu delsiu, pati sau duobę kasu biggrin.gif

man irgi ne kartą taip buvo doh.gif
Atsakyti
Faina, Maggie. Tik gėlytės man ne, primena visokias Aleksijas ar Alisijas, jau pamiršau biggrin.gif

O mes vaiduokliais žaidėm, prieš pora savaičių, blyn kaip linksma buvo ir kadrų fainų buvo. Tik netvarkiau dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 26, 00:09)
Faina, Maggie. Tik gėlytės man ne, primena visokias Aleksijas ar Alisijas, jau pamiršau biggrin.gif

zinauuuu. bet gi cia mokslo vardan biggrin.gif rimtai.
ir siaip, man kazkada baisiai patiko macro - vabalai, muses, geliu ziedai, pauksciai. patiko, matyt del to, nes idomu buvo tyrinet. praejo. bet jei ne zmones ir reportazhas, man gera ziuret i peizazhus ir geles. kazkaip ramina. ziurint peizazus, supranti, kad nifiga tu nematei siam pasauly, ziurint i geles - kad nemoki izvelgti tai, kad paprasta ir grazu. nu zodziu. supratai mane biggrin.gif
Atsakyti
Keliu du kadrus, nelbeabai galiu pati nuspresi, kuris man paciai labiau imponuoja. Kritika labai laukiama

user posted image

user posted image
Atsakyti
Maggie - man pirma faina 4u.gif

Dinceli - pirma foto : o kam tiek visko daug? g.gif viskas demonstratyviai ant atlošo uždėta...neatrodo natūraliai... kirpčiau apačios
antra foto : man kažkaip keistai spalvos atrodo... norėtusi merginos žvilgsnio į kamerą, ir galvytė kažkaip nepatogiai pasukta g.gif
Atsakyti
Eeeee... ryt prisijungsiu apie STATINE pasireikst, brt e e e... Dincelis, tu man ziauuuria matyta
.anuka greitlt... i az...i az... cia man galai jungias.. viesai giminystes rysiu neieskosim..ne Atleisk laida.. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 25, 23:07)
parodau kaip mes nuobodziaujam se Nele vakarais smile.gif

Maggie, pirmoji thumbup.gif
Dėl gėlyčių, man vazonėlio trūksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 26, 00:42)
..ne Atleisk laida.. lotuliukas.gif

Tai cia juk visko nutinka!!! Gal ir atleisk laida suorganizuosim smile.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už išsakytą kritiką koliažui. Mėgstu aš juos dėliot, tai tikrai padrąsinot mirksiukas.gif
Sunkiausia buvo apsispręsti dėl foto skaičiaus. Dviejų mažoka informatyvumo prasme, 4 nesižiūrėjo dėl vertikalaus formato, ilgai prasėdėjau deliodama 6, bet tuomet kartojosi detalės..

QUOTE(Maggie @ 2012 10 26, 00:07)
parodau kaip mes nuobodziaujam se Nele vakarais smile.gif

patinka pirmoji, ne iškart pastebėjau mergaitės veidą smile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 10 26, 00:29)
Keliu du kadrus, nelbeabai galiu pati nuspresi, kuris man paciai labiau imponuoja. Kritika labai laukiama

Antrojoje faini blikiukai, bet kompozicija pakišo koją. Dešinė pusė nukapota, veido išraiška nelabai. Bendrai abiejose nesižiūri papuošalų gausa. Sudėtinga užduotis skoningai pateikti tiek aksesuarų, kartais nuotrauką gadina ir menkiausias 'blizgutis'. Pirmoji kompoziciškai labiau patinka, bet negražiai žiūrisi paremta ranka ir abejočiau dėl j/b 4u.gif
Atsakyti
Jo, Magda, supratau tamstytę. Man irgi. Bet fotkint jų nemoku. Kas keisčiausia, kai ėmiausi fotografiją studijuot, net į galvą nešovė, kad fotkinsiu žmones - nemoku, nenoriu, nesąmonė biggrin.gif O dabar kai pagalvoju, kad kokią tulpę pakomponuot reiktų, eina sau. Bet gražios jos kokios biggrin.gif

QUOTE(Rittule @ 2012 10 26, 00:25)
Dėkui merginos už išsakytą kritiką koliažui. Mėgstu aš juos dėliot, tai tikrai padrąsinot  mirksiukas.gif

Na, kaip naujokė tai labai gerai dėjai, iš manęs 10 balų šiandienai biggrin.gif Lauksim įdomiau, savičiau rolleyes.gif O tie obuoliai skonio reikalas, negi tik kataloginiai egzistuoja. Čia ne koks meniu biggrin.gif

Dinceli, tu tokia gerietė, atleisk bčia ne kas. Niekis, išmoksi.

1. Su veidu kažką bandei daryti, nelabai pavyko, mokykis. Tikrai nesunku, prisiekiu biggrin.gif Yra daug pamokėlių, jei jau žmogų nori fotkint, reikia išmanyti arba parinkti tinkamą kampą, šviesą.

2. Merginos išraiška doh.gif (nors veido forma, miau) Gal nejauti? Gal nemokėjai atsirinkti? Nes jei visur taip, tada nedėkingas modelis, surask tą, kuris yra laisvesnis. Užsimerkia galų gale tegul - įkvepia, iškvepia, tai atpalaiduoja smile.gif

3. Makaliūzė. Kaip sako mano mazgė, kai nupiešia visko daug ir beleko. Atrodo nieko čia nėra, bet toks bardakėlis... Su daiktais reikia labai atsargiai.

4. Lūpdažis! Jei būtų dar rūžaviau, būčiau numirus vietoj biggrin.gif Vaizdas - ponia Rožė.

Tiesa, pirma nuotrauka visais atvejais yra geresnė už antrąją, antros vien ta išraiška žudo, taip ir matau - štuo bl*** xočieš biggrin.gif

P.S. Iš pradžių maniau, kad primakalavai ko veidui, bet vis žiūriu ir žiūriu, man atrodo, tiesiog netinkamas apšvietimas.

Žodžiu, Dinceli, nebūk vaikas, neįssižeisk, tokia va kritika. Rodyk rodyk, dirbk, rodyk ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 26 spalio 2012 - 00:42
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 25, 22:30)
žinau, man paskutiniu metu nesiseka, tu įdėjai foto su šokančia mergina judesy, aš prieš pora dienu ta paty padariau, bet jau pravalas rodyt ...
visgi reikia sugalvojai ir padaryt o tada parodyt, o kai užsiguli tai taip ir gaunasi biggrin.gif

Vienintele, juk dėl savęs fotografuoji. Garantuoju - taip pat nebus nei kaip pas Eriką, nei kaip pas rG smile.gif
Atsakyti