parodau kaip mes nuobodziaujam se Nele vakarais spalvota - vaikishkiau, linxmiau, nu bet nezinau, negaliu as i tas spalvas ziuret kai kur.. be to cia jpg, wb nugrybavo..
ciut ciut svelniu gelyciu (nemoku as "zolinet"), ka manot?
ir tokios vat idomybes galerijoje. ar cia statishka kompozicija? ar ne?
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 23:16)
Aš n kartų įsitikinau, kad kai kyla idėja, ją, reikia iškart, nieko nelaukiant daryt. Va dabar turiu pora ir delsiu delsiu, pati sau duobę kasu
man irgi ne kartą taip buvo
QUOTE(rG. @ 2012 10 26, 00:09)
Faina, Maggie. Tik gėlytės man ne, primena visokias Aleksijas ar Alisijas, jau pamiršau
zinauuuu. bet gi cia mokslo vardan rimtai.
ir siaip, man kazkada baisiai patiko macro - vabalai, muses, geliu ziedai, pauksciai. patiko, matyt del to, nes idomu buvo tyrinet. praejo. bet jei ne zmones ir reportazhas, man gera ziuret i peizazhus ir geles. kazkaip ramina. ziurint peizazus, supranti, kad nifiga tu nematei siam pasauly, ziurint i geles - kad nemoki izvelgti tai, kad paprasta ir grazu. nu zodziu. supratai mane
Keliu du kadrus, nelbeabai galiu pati nuspresi, kuris man paciai labiau imponuoja. Kritika labai laukiama
Maggie - man pirma faina
Dinceli - pirma foto : o kam tiek visko daug? viskas demonstratyviai ant atlošo uždėta...neatrodo natūraliai... kirpčiau apačios
antra foto : man kažkaip keistai spalvos atrodo... norėtusi merginos žvilgsnio į kamerą, ir galvytė kažkaip nepatogiai pasukta
Dinceli - pirma foto : o kam tiek visko daug? viskas demonstratyviai ant atlošo uždėta...neatrodo natūraliai... kirpčiau apačios
antra foto : man kažkaip keistai spalvos atrodo... norėtusi merginos žvilgsnio į kamerą, ir galvytė kažkaip nepatogiai pasukta
Eeeee... ryt prisijungsiu apie STATINE pasireikst, brt e e e... Dincelis, tu man ziauuuria matyta
.anuka greitlt... i az...i az... cia man galai jungias.. viesai giminystes rysiu neieskosim..ne Atleisk laida..
.anuka greitlt... i az...i az... cia man galai jungias.. viesai giminystes rysiu neieskosim..ne Atleisk laida..
QUOTE(Maggie @ 2012 10 25, 23:07)
Maggie, pirmoji
Dėl gėlyčių, man vazonėlio trūksta
QUOTE(isora @ 2012 10 26, 00:42)
..ne Atleisk laida..
Tai cia juk visko nutinka!!! Gal ir atleisk laida suorganizuosim
Dėkui merginos už išsakytą kritiką koliažui. Mėgstu aš juos dėliot, tai tikrai padrąsinot
Sunkiausia buvo apsispręsti dėl foto skaičiaus. Dviejų mažoka informatyvumo prasme, 4 nesižiūrėjo dėl vertikalaus formato, ilgai prasėdėjau deliodama 6, bet tuomet kartojosi detalės..
patinka pirmoji, ne iškart pastebėjau mergaitės veidą
Antrojoje faini blikiukai, bet kompozicija pakišo koją. Dešinė pusė nukapota, veido išraiška nelabai. Bendrai abiejose nesižiūri papuošalų gausa. Sudėtinga užduotis skoningai pateikti tiek aksesuarų, kartais nuotrauką gadina ir menkiausias 'blizgutis'. Pirmoji kompoziciškai labiau patinka, bet negražiai žiūrisi paremta ranka ir abejočiau dėl j/b
Sunkiausia buvo apsispręsti dėl foto skaičiaus. Dviejų mažoka informatyvumo prasme, 4 nesižiūrėjo dėl vertikalaus formato, ilgai prasėdėjau deliodama 6, bet tuomet kartojosi detalės..
QUOTE(Maggie @ 2012 10 26, 00:07)
parodau kaip mes nuobodziaujam se Nele vakarais
patinka pirmoji, ne iškart pastebėjau mergaitės veidą
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 26, 00:29)
Keliu du kadrus, nelbeabai galiu pati nuspresi, kuris man paciai labiau imponuoja. Kritika labai laukiama
Antrojoje faini blikiukai, bet kompozicija pakišo koją. Dešinė pusė nukapota, veido išraiška nelabai. Bendrai abiejose nesižiūri papuošalų gausa. Sudėtinga užduotis skoningai pateikti tiek aksesuarų, kartais nuotrauką gadina ir menkiausias 'blizgutis'. Pirmoji kompoziciškai labiau patinka, bet negražiai žiūrisi paremta ranka ir abejočiau dėl j/b
Jo, Magda, supratau tamstytę. Man irgi. Bet fotkint jų nemoku. Kas keisčiausia, kai ėmiausi fotografiją studijuot, net į galvą nešovė, kad fotkinsiu žmones - nemoku, nenoriu, nesąmonė O dabar kai pagalvoju, kad kokią tulpę pakomponuot reiktų, eina sau. Bet gražios jos kokios
Na, kaip naujokė tai labai gerai dėjai, iš manęs 10 balų šiandienai Lauksim įdomiau, savičiau O tie obuoliai skonio reikalas, negi tik kataloginiai egzistuoja. Čia ne koks meniu
Dinceli, tu tokia gerietė, atleisk bčia ne kas. Niekis, išmoksi.
1. Su veidu kažką bandei daryti, nelabai pavyko, mokykis. Tikrai nesunku, prisiekiu Yra daug pamokėlių, jei jau žmogų nori fotkint, reikia išmanyti arba parinkti tinkamą kampą, šviesą.
2. Merginos išraiška (nors veido forma, miau) Gal nejauti? Gal nemokėjai atsirinkti? Nes jei visur taip, tada nedėkingas modelis, surask tą, kuris yra laisvesnis. Užsimerkia galų gale tegul - įkvepia, iškvepia, tai atpalaiduoja
3. Makaliūzė. Kaip sako mano mazgė, kai nupiešia visko daug ir beleko. Atrodo nieko čia nėra, bet toks bardakėlis... Su daiktais reikia labai atsargiai.
4. Lūpdažis! Jei būtų dar rūžaviau, būčiau numirus vietoj Vaizdas - ponia Rožė.
Tiesa, pirma nuotrauka visais atvejais yra geresnė už antrąją, antros vien ta išraiška žudo, taip ir matau - štuo bl*** xočieš
P.S. Iš pradžių maniau, kad primakalavai ko veidui, bet vis žiūriu ir žiūriu, man atrodo, tiesiog netinkamas apšvietimas.
Žodžiu, Dinceli, nebūk vaikas, neįssižeisk, tokia va kritika. Rodyk rodyk, dirbk, rodyk ir viskas bus ok
QUOTE(Rittule @ 2012 10 26, 00:25)
Dėkui merginos už išsakytą kritiką koliažui. Mėgstu aš juos dėliot, tai tikrai padrąsinot
Na, kaip naujokė tai labai gerai dėjai, iš manęs 10 balų šiandienai Lauksim įdomiau, savičiau O tie obuoliai skonio reikalas, negi tik kataloginiai egzistuoja. Čia ne koks meniu
Dinceli, tu tokia gerietė, atleisk bčia ne kas. Niekis, išmoksi.
1. Su veidu kažką bandei daryti, nelabai pavyko, mokykis. Tikrai nesunku, prisiekiu Yra daug pamokėlių, jei jau žmogų nori fotkint, reikia išmanyti arba parinkti tinkamą kampą, šviesą.
2. Merginos išraiška (nors veido forma, miau) Gal nejauti? Gal nemokėjai atsirinkti? Nes jei visur taip, tada nedėkingas modelis, surask tą, kuris yra laisvesnis. Užsimerkia galų gale tegul - įkvepia, iškvepia, tai atpalaiduoja
3. Makaliūzė. Kaip sako mano mazgė, kai nupiešia visko daug ir beleko. Atrodo nieko čia nėra, bet toks bardakėlis... Su daiktais reikia labai atsargiai.
4. Lūpdažis! Jei būtų dar rūžaviau, būčiau numirus vietoj Vaizdas - ponia Rožė.
Tiesa, pirma nuotrauka visais atvejais yra geresnė už antrąją, antros vien ta išraiška žudo, taip ir matau - štuo bl*** xočieš
P.S. Iš pradžių maniau, kad primakalavai ko veidui, bet vis žiūriu ir žiūriu, man atrodo, tiesiog netinkamas apšvietimas.
Žodžiu, Dinceli, nebūk vaikas, neįssižeisk, tokia va kritika. Rodyk rodyk, dirbk, rodyk ir viskas bus ok
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 25, 22:30)
žinau, man paskutiniu metu nesiseka, tu įdėjai foto su šokančia mergina judesy, aš prieš pora dienu ta paty padariau, bet jau pravalas rodyt ...
visgi reikia sugalvojai ir padaryt o tada parodyt, o kai užsiguli tai taip ir gaunasi
visgi reikia sugalvojai ir padaryt o tada parodyt, o kai užsiguli tai taip ir gaunasi
Vienintele, juk dėl savęs fotografuoji. Garantuoju - taip pat nebus nei kaip pas Eriką, nei kaip pas rG