Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 21:49)
Man abi nepatinka, objektai neidomus, kad kiltu noras sustot ties vaizdu ir ji tyrineti...  4u.gif

Ot, moteriškė, kai skuto man čia.. lotuliukas.gif Ačiū.. mirksiukas.gif Bet čia tik į EM pamoką "gult".. Tai tik įdėjau parodyt, kad ir "gult" ir "lipt" išmokau kažkada, dzin kur jei noriu pamėgint pafotkint ir grūnu ir lipu ir sveriuosi.. kad š gaunas, tai jau kitas reikalas... čia jau reik padirbt ... lotuliukas.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 10 24, 21:51)
O man pirmoji, labai labai... kogero del to, kad pati bandau isgauti toki juoda antra plana, bet vis nepavyksta.

Bet va man įdomu ko jis taip juodas pasidarė, nes ten toliau gyvatvorė, gal šviesa taip sugulė? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 11:07)
Man gal pirmas var. labiau patinka, tik JB vertimas pilkokas.
Antroje man tik fonas patinka, merginos stovesena ir jos toks pateikimas nelimpa. Kodel akcentuoji jos uzpakali, nugara? Jos svajingas veidas idomesnis butu... Tiesiog paieskociau rakursu ir pozu dar smile.gif

Siaip nenorejau akcentuoti uzpakalio ir nugaros, ir po tavo komentaru, mano zvilgsnis tik ten i ziuri smile.gif Turiu toki pat varianta, tik be uzpakalio, si foto tikrai graziau ziurisi.
user posted image

Is sios serijos ir tokia foto turiu, kur matosi daugiau veido. Kaip si?
user posted image
Atsakyti
Savory, o tavo keliamas adresas tarp laužtinių skliaustų nesibaigia kartais .jpg? smile.gif Žinok, tas netinka. Reikia to, kurį matai iš karto atidariusi naršyklės langą su savo nuotrauka. smile.gif
Jis prasideda www.flickr.com/photos(tavo flickr'o vardas, skaičiai)/in/photostream/ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 spalio 2012 - 21:11
QUOTE(Ka @ 2012 10 24, 21:07)
Savory, o tavo keliamas adresas tarp laužtinių skliaustų nesibaigia kartais .jpg?  smile.gif Žinok, tas netinka. Reikia to, kurį matai iš karto atidariusi naršyklės langą su savo nuotrauka.  smile.gif

jo, butent ta klaida ir buvo, dabar viskas gerai, aciu! 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Yvette @ 2012 10 24, 14:18)
Gotte, aš gal sapnavau, o gal skaičiau, kad man adresą išsiuntei. Bet taviškio niekur nerandu. Trūksta. Galėtum brūkštelti?

Taip pat reiktų, kad Juratike atsilieptų

išsiunčiau AŽ, prieš tai buvau parašius flickr Juodraščiui 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 24, 14:51)
Žiūriu čia gyvūnų valandėlė, reik skubintis parodyt, kad ir aš laikau tokį egzotinį...jūrų vėplį  lotuliukas.gif
http://images61.fotk...65900072-vi.jpg

šauniai, gražus šunius bigsmile.gif

Atsakyti
Bijau, bet noriu kritikos:
fotofilmukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 24 spalio 2012 - 21:13
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 24, 20:32)
tikiuosi ta moteris, kuri pasirinko tave, o ne rG. supranta, ką ji pasirinko ir kokių foto gaus ir tu būsi tokia pasididžiavusi, kad wa, viskas afigienai, nors fokuso nėr, nukarpyta belent kaip, spalvingumas su pričiūdais ir pan smile.gif Pasistenk labai nenuvilti smile.gif

Ak kokia man garbė biggrin.gif Ačiū mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 24, 20:39)
Tik šita tai ant suolo lipau, jau čia ne žeme, šita aukščiau kiek... blush2.gif
http://farm9.staticf...4850faaa8_z.jpg[/img][/url]
šviesa šviesa šviesa bigsmile.gif nu ten sodrumo kokio reiktų gal šio ano, bet va kažkas įdomiau jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 22:12)
fotofilmukas

man nerodo
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 24, 23:14)
man nerodo

Pataisiau nuoroda ax.gif Turi rodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 22:12)
fotofilmukas

Žinok nustebinai, gerąja to žodžio prasme. bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
O la la la, man patiko bigsmile.gif pati stipriausia paskutine dalis, kiek per ilgas vidurys, bet jei ten butu mano filmukas, buciau labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 21:12)
fotofilmukas

Visai įdomiai, yra tų niuansų, aš tai tikrai nesiplėsiu, bet pasakysiu tik tiek, kad pradžia yra vienas svarbiausių dalykų. O ji pas tave atrodo ne kaip. Idėja labai faina, bet popierėliai visiškai nefotogeniški. Kartok. Galvok. Išgimdyk. To linkiu, nes potencialas yra 4u.gif
Atsakyti