Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 14:19)
Ka konkursui. Fotografuota į juostą

"Saulės nubučiuotas"
t]

grazi labai nuotrauka labai bigsmile.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 10 25, 22:03)

Ruduo mano (NE)rankose
Konkursui

ziauriai faina ,labai swoon.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 25, 22:13)
Erika, nuotrauka puiki wub.gif
As dabar teip pagalvojau, nus nuotrauku Ka konkursui tiek stipriu ir idomiu prideta (as tai jau pabrukus uodega seniai), kazin kaip Ka reiks laimetoja issirinkt...as jos vietoj plaukus nuo viso kuno nusiraveciau is nezinios katra pasirinkti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif sutaupei mano laika tip top parasei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 10 25, 17:41)
Kartais save stabdau dėl nuotraukų įkėlimo, nes jose nėra žmogaus, bet visgi norėčiau kritikos koliažui:

Spalviškai gražus koliažas, keisčiau pirmą nuotrauką kairėj pusėj.

QUOTE(erikamaja @ 2012 10 25, 19:03)
Ruduo mano (NE)rankose

Stipriai tu čia. Idėja faina, išpildymas, viskas-iki smulkmenų smile.gif
Atsakyti
o mama, Erika, tobula! bigsmile.gif
Atsakyti
erikamaja nu ir reikėjo taip, kūriau planus apie suplėšytą skėtį, dabar vėl reiks galva per naujo laužyt, o ji tokia sustabarėjus kad turbūt nieko gero nesigaus smile.gif)
Nuotrauka labai patiko
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 25, 22:13)
erikamaja nu ir reikėjo taip, kūriau planus apie suplėšytą skėtį, dabar vėl reiks galva per naujo laužyt, o ji tokia sustabarėjus kad turbūt nieko gero nesigaus smile.gif)
Nuotrauka labai patiko

Aš n kartų įsitikinau, kad kai kyla idėja, ją, reikia iškart, nieko nelaukiant daryt. Va dabar turiu pora ir delsiu delsiu, pati sau duobę kasu biggrin.gif
Atsakyti
As zaviuosi visais jusu darbais penkiolikoje puslapiu, kuriuos prirasete nuo vakar!!! Kiekviena ikelta nuotrauka verta pagyrimu!

Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 23:16)
Aš n kartų įsitikinau, kad kai kyla idėja, ją, reikia iškart, nieko nelaukiant daryt. Va dabar turiu pora ir delsiu delsiu, pati sau duobę kasu biggrin.gif

Hmmm... ir as triu ideja, vat imsiu ir ryt ja igyvendinsiu!!!!! Cha!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 25, 22:20)
Hmmm... ir as triu ideja, vat imsiu ir ryt ja igyvendinsiu!!!!! Cha!!!!!!

Nu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 25 spalio 2012 - 22:24
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 22:16)

žinau, man paskutiniu metu nesiseka, tu įdėjai foto su šokančia mergina judesy, aš prieš pora dienu ta paty padariau, bet jau pravalas rodyt ...
visgi reikia sugalvojai ir padaryt o tada parodyt, o kai užsiguli tai taip ir gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
chiquitka, kaip Tau sekasi? Kaip mokslai? Pasipasakok nors trumpai, tikiu ne man vienai idomu 4u.gif
Atsakyti
Erika, neapsakoma! Tokia nuotrauka ant sienos kabinciau! Super!
Atsakyti
Nu fsio, nokautas... mega_shok.gif

Erika, nuginkavai su tokiu kadru... bigsmile.gif Tikrai super konkūrsėlis, ech, ir kaip verčia tobulėti... Džiugu bus jau ir kitame ir mainuose sudalyvauti, jaučiu, kaip vien akys lavėja nuo tokių teisingų foto.. wub.gif
Na jautieisi truputi šėėėė toks, bet nieko, išlavės db akys kol ATGAUSIU FOTIKĄ.. lotuliukas.gif O poto išlavėjusios akys padės rankom...

Einu apsigrožėt dar vieną rateli per temą prasukus ir skaityyyyt savo biblijų apie fotografija prieš miegą, tiek angliškų straipsnių turiu apie vioskias kompozicijas, pozas, tvarkymą nuotraukų ir t.t. ir bla bla bla..

Jūs mane vežattttt....user posted image
Atsakyti
Niu ot žinot... Bus man su savo nuotraukomis delst lotuliukas.gif

Rudens lašai
user posted image

Patiko erikos labai 4u.gif ir Yvettes patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 25 spalio 2012 - 23:07