Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kike
244 255 255 ant bliuskutės,
veidas ok.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 17:56)
Manyk kaip tau patogiau  irnesakyk.gif
Papildyta:

Blyn nu, gal ir skaitei koki sena posta, kol buvau neisigilinus, o tau baisiai skauda, kad neapsisprendziu ?
Vis taip norisi prisikabint, bent prie kazko, ane?

Aš viešai ir naglai tamstą perspėju, jei dar provokuosi, skųsiuosi. Prašau baigt, o jei neišeina, yra tų temų.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 17:45)
Na šiokie tokie vaizdai...  mirksiukas.gif

Antra labai patiko, labai grazi moteris 4u.gif pirmoj, mano akim, double expo nelabai pasiteisines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 18:58)
Kike
veidas ok.
Papildyta:

Aš viešai ir naglai tamstą perspėju, jei dar provokuosi, skųsiuosi.  Prašau baigt, o jei neišeina, yra tų temų.

Cia as, tamsta, galeciau pasiskusti, kad provokuojate mane, taip kad nebejuokink su savo tokiais parasymais cool.gif
Atsakyti
Kike, antroji man labai patinka. Veidas nuostabus, šešėlis irgi. Matosi su modeliu tikrai susikalbėjo ir žinojot ko viena iš kitos norit.

Keli kabliukai mano akims yra, bet nekreipk dėmesio nes vėl pagal save norisi foto sutvarkyti.
Nukirpčiau viršaus apie pusantro cm ir kairės vieną cm. Užakcentuotum gerai modeliuką. Kompoziciškai stipresnė foto būtų.
Antras kabliukas tai jos rankos. Taip sudėtos ok, gali būti. Bet pirštukai dešinės rankos nepatinka. Kažkaip kitaip reikėjo padėi ranką.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 25, 16:55)
Aciuks smile.gif Tai dafai... reikia  su kazkuo praktikuotis biggrin.gif  mirksiukas.gif
As rimtai... nelabai ka turiu fotkint apart vaiku     rolleyes.gif

Aš tai mielai, bet wa vyrui nelabai patinka "fotosesintis" smile.gif
Bet įkalbėt - įmanoma.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 16:55)
Ne, tikrai ne pastele, gal yra ten tu foto graziu, bet man tos spalvos isblukintos nepatinka, po teisybe  g.gif

Kažkaip maniau, kad pastelę renkiesi mieliau, kažką supainiojau vadinasi.

QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 17:45)

thumbup.gif patinka wub.gif
Papildyta:
nu wa, reiškias ne aš viena pagalvojau, kad pastelė Rytinei kavai patinka smile.gif Vadinasi nesuklydau, o ji nuomonę pakeitė smile.gif

O šiaip tai jo, nuomonė keičiais laikui bėgant, kai kam daugiau laiko, kai kam mažiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 25 spalio 2012 - 18:11
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 18:58)
Kike
veidas ok.

nu eto znacin nigerai g.gif nu nieko,yra kitų kadrų,ačiū 4u.gif

QUOTE(ich @ 2012 10 25, 18:58)
Antra labai patiko, labai grazi moteris 4u.gif pirmoj, mano akim, double expo nelabai pasiteisines 4u.gif

Dėkui smile.gif Double expo netyčinis,taip kartais būna su juosta blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 19:02)
Kike, antroji man labai patinka. Veidas nuostabus, šešėlis irgi. Matosi su modeliu tikrai susikalbėjo ir žinojot ko viena iš kitos norit.

Keli kabliukai mano akims yra, bet nekreipk dėmesio nes vėl pagal save norisi foto sutvarkyti.
Nukirpčiau viršaus apie pusantro cm ir kairės vieną cm. Užakcentuotum gerai modeliuką. Kompoziciškai stipresnė foto būtų.
Antras kabliukas tai jos rankos. Taip sudėtos ok, gali būti. Bet pirštukai dešinės rankos nepatinka. Kažkaip kitaip reikėjo padėi ranką.

Dėkui 4u.gif Sutinku dėl visos kritikos,ypač dėl rankos,dėl ko man tikrai labai gaila... labai tikiuosi,kad skaitmenoje bus geriau g.gif doh.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 25, 19:05)

thumbup.gif  patinka  wub.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 18:08)
nu eto znacin nigerai  g.gif  nu nieko,yra kitų kadrų,ačiū  4u.gif

Niekis čia, palieku kartais ir tyčia tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 19:13)
Niekis čia, palieku kartais ir tyčia tiek smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 25, 15:13)
Jeigu butu galima kaip flirkej pazymet atskiras dalis kur patinka, tai antrojoje zymeciau merginos seseli ant sviestuvo, toks vintazinis, mano fantzija isijungia, kad tai tarsi kito laikmecio merginos atspindys, su ta koduota sukuosena, perrista juosta, raudonom lupom...

drinks_cheers.gif tikrai, ir man tokios pat mintys

Kike, norėjau ir aš pasakyti apie modelio pirštus, bet Yvette aplenkė. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 25, 14:47)
biggrin.gif  jo..aš tai kartais pafotkinu....merginas  biggrin.gif  ten buvo toks ekspromtinis...trumpas...135 objektyvo išbandymui... rolleyes.gif aj nu ir jeigu ten rimtai mano matei, tai ačiū už komplimentus  biggrin.gif  aš sau visada be galo kritiška  smile.gif

bet man rodos tų foto, kur mergina įdėjo pas save, nerodei mums, yra neblogų 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 25, 15:47)
Ajaj.. aplenkei mane, norėjau taip pasklandyti miške, ale tu pirma pavarei smile.gif

nu bet mano pasklandymas ne pirmas šiame pasauly ir ne paskutinis, tad pirmyn, jei tik yra minčių mirksiukas.gif nes čia ne pirmavimo varžybos tongue.gif

O man Kikės pora labiau patiko, žavingas kadras ax.gif abiejose foto labai gražios spalvos ir šviesa.
Atsakyti
Kike , nebesikartosiu, nes visos taip išgyrė išnarstė foto po kauliuką-gabaliuką, tikrai gražu.... thumbup.gif Na fsio, bandysiu aš dabar pastudijuot juostą, laiko turiu truputi, gal pavyks, ale nežinau nuo ko pradėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 19:38)

O man Kikės pora labiau patiko, žavingas kadras ax.gif abiejose foto labai gražios spalvos ir šviesa.

Dėkui 4u.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 25, 19:45)
Kike , nebesikartosiu, nes visos taip išgyrė išnarstė foto po kauliuką-gabaliuką, tikrai gražu....  thumbup.gif Na fsio, bandysiu aš dabar pastudijuot juostą, laiko turiu truputi, gal pavyks, ale nežinau nuo ko pradėt.  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif Galiu pasakyti,kad tik DABAR supratau ko noriu iš juostos lotuliukas.gif
Atsakyti