Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

davai dekit nuotraukas nekudakavusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 25, 14:47)
Nu aš būsiu senamadiška, bet manęs vyras laukė metus blush2.gif

Man visgi atrodo geriau but senamadiska, negu kas savaite vis su kitu kritinet i lova patikroms biggrin.gif Bet anyway pas zmones skirtingi prioritetai gyvenime/santykiuose, taip, kad negalima smerkti nei vienos puses ax.gif
QUOTE(Suprem @ 2012 10 25, 14:48)
Gal pabandom iki kokio pirmadienio nereaguoti i RK? Jei jau pamatysim, kad bais liudna, galesit vel kandziotis biggrin.gif

Vargiai ar iseis, kazkas vis tiek nesusilaikys 4u.gif

O visgi labiausiai norejau pasisakyti apie Yvettes nuotrauka. Pamaciau pirmai, bet nieko nespejau pakomentuot, islekiau i miesta su reikalais. Bet akyse taip is stovejo ta nuotrauka. Labai graziai saules apsviestos vaiko kuno linijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 25, 17:24)
davai dekit nuotraukas nekudakavusios doh.gif

Tai davai dek pati, nekudakavusi biggrin.gif aš vakare gal turėsiu ką parodyti, dukra eis miegot, tada ziuresiu ar kažką pavyko padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 17:55)

Ne, tikrai ne pastele, gal yra ten tu foto graziu, bet man tos spalvos isblukintos nepatinka, po teisybe  g.gif

Blyn nu...Siandien skaiciau tavo posta, kuriame rasei, kad tau ji patinka...Apsispresk kaaa
Atsakyti
Na šiokie tokie vaizdai... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 17:30)
Tai davai dek pati, nekudakavusi biggrin.gif aš vakare gal turėsiu ką parodyti, dukra eis miegot, tada ziuresiu ar kažką pavyko padaryt smile.gif

labai nuspejamas postas biggrin.gif ne as kudakuoju o tos kur su RK pesiojasi biggrin.gif
nelabai turiu ka parodyti naujo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 25 spalio 2012 - 17:04
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 15:45)
Na šiokie tokie vaizdai...  mirksiukas.gif

Patinka man tokios indoor tamsios nuotraukos. Tik tiek pirmai tiek antrai man kvadratas nesiziuri. Pirmai noretusi horizontalios padeties, o antrajai vertikalios. Jeigu butu galima kaip flirkej pazymet atskiras dalis kur patinka, tai antrojoje zymeciau merginos seseli ant sviestuvo, toks vintazinis, mano fantzija isijungia, kad tai tarsi kito laikmecio merginos atspindys, su ta koduota sukuosena, perrista juosta, raudonom lupom (prisiekiu nieko negerus ir nevartojus esu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 17:45)
Na šiokie tokie vaizdai...  mirksiukas.gif

o pirmoji su layeriu? rolleyes.gif grzios spalvos abieju foto smile.gif atiko patyrineti idemiau
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 25, 18:13)
Patinka man tokios indoor tamsios nuotraukos. Tik tiek pirmai tiek antrai man kvadratas nesiziuri. Pirmai noretusi horizontalios padeties, o antrajai vertikalios. Jeigu butu galima kaip flirkej pazymet atskiras dalis kur patinka, tai antrojoje zymeciau merginos seseli ant sviestuvo, toks vintazinis, mano fantzija isijungia, kad tai tarsi kito laikmecio merginos atspindys, su ta koduota sukuosena, perrista juosta, raudonom lupom (prisiekiu nieko negerus ir nevartojus esu)  lotuliukas.gif

Dėkui labai už kritiką 4u.gif drinks_cheers.gif Sutinku,gal tikrai būtų kitoks formatas geriau...Čia yra juosta vidutinis formatas todėl yra kvadratas ir todėl man kažkaip nesinorėjo karpyti..Ši fotosesija daryta ir su skaitmeniniu fotiku,ir yra nemažai ir visokių kadrų,dar prie jų nepriėjau ,kai prieisiu - parodysiu viską 4u.gif dar kartą ačiū 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 10 25, 18:18)
o pirmoji su layeriu? rolleyes.gif grzios spalvos abieju foto smile.gif atiko patyrineti idemiau

Čia yra juosta, ten yra double expo.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 16:21)
Nemanau, kad tau kazkas kažką išvis rašo, nes manau visos turėtu drąsos ir temoje tave paglostyti ir "apginti". O jei kokios temos stebetojos tave glosto, ir jaučiasi senbuvemis, ar kažkada dalyvavo temoje ir bla bla bla...
Prie ko čia tie purvai? Purvai yra pasakyti, kad nusileisk ant žemes, žmogau! Isiklausyk galų gale ir mokykis fotografuoti, o ne apie mexikas girkis... Juokini tu išvis. Ir erziniesi, man atrodo čia specialiai smile.gif

Ak kokia tu žavi biggrin.gif Teisybė.

Tai va. Ir temos gaila, tylėt neišeina. Ir būt nesinori, nes gyvenime nueičiau į šoną ir negirdėčiau pezėjimų, daug paprasčiau.

Kike, antra man labai labai patinka. Na, kiek išdegus, matai tą? smile.gif Nors nelabai maišo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 25 spalio 2012 - 17:41
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 18:41)
Ak kokia tu žavi  biggrin.gif  Teisybė.

Tai va. Ir temos gaila, tylėt neišeina. Ir būt nesinori, nes gyvenime nueičiau į šoną ir negirdėčiau pezėjimų, daug paprasčiau.
Kike, antra man labai labai patinka. Na, kiek išdegus, matai tą? smile.gif Nors nelabai maišo.

Ačiū 4u.gif Hm...išdegimo nematau... kažkaip man nerodo...reiks patikrinti.Bet kokiu atveju čia juosta, tai jei ir išdegę,tada teiks žiūrėti kas skaitmenoje yra lotuliukas.gif Panašių yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 17:21)

Manyk kaip tau patogiau irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 10 25, 17:38)
Blyn nu...Siandien skaiciau tavo posta, kuriame rasei, kad tau ji patinka...Apsispresk kaaa

Blyn nu, gal ir skaitei koki sena posta, kol buvau neisigilinus, o tau baisiai skauda, kad neapsisprendziu ?
Vis taip norisi prisikabint, bent prie kazko, ane?
Atsakyti