davai dekit nuotraukas nekudakavusios
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 25, 14:47)
Nu aš būsiu senamadiška, bet manęs vyras laukė metus
Man visgi atrodo geriau but senamadiska, negu kas savaite vis su kitu kritinet i lova patikroms Bet anyway pas zmones skirtingi prioritetai gyvenime/santykiuose, taip, kad negalima smerkti nei vienos puses
QUOTE(Suprem @ 2012 10 25, 14:48)
Gal pabandom iki kokio pirmadienio nereaguoti i RK? Jei jau pamatysim, kad bais liudna, galesit vel kandziotis
Vargiai ar iseis, kazkas vis tiek nesusilaikys
O visgi labiausiai norejau pasisakyti apie Yvettes nuotrauka. Pamaciau pirmai, bet nieko nespejau pakomentuot, islekiau i miesta su reikalais. Bet akyse taip is stovejo ta nuotrauka. Labai graziai saules apsviestos vaiko kuno linijos
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 25, 17:24)
davai dekit nuotraukas nekudakavusios
Tai davai dek pati, nekudakavusi aš vakare gal turėsiu ką parodyti, dukra eis miegot, tada ziuresiu ar kažką pavyko padaryt
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 17:55)
Ne, tikrai ne pastele, gal yra ten tu foto graziu, bet man tos spalvos isblukintos nepatinka, po teisybe
Blyn nu...Siandien skaiciau tavo posta, kuriame rasei, kad tau ji patinka...Apsispresk kaaa
Na šiokie tokie vaizdai...
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 17:30)
Tai davai dek pati, nekudakavusi aš vakare gal turėsiu ką parodyti, dukra eis miegot, tada ziuresiu ar kažką pavyko padaryt
labai nuspejamas postas ne as kudakuoju o tos kur su RK pesiojasi
nelabai turiu ka parodyti naujo
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 15:45)
Na šiokie tokie vaizdai...
Patinka man tokios indoor tamsios nuotraukos. Tik tiek pirmai tiek antrai man kvadratas nesiziuri. Pirmai noretusi horizontalios padeties, o antrajai vertikalios. Jeigu butu galima kaip flirkej pazymet atskiras dalis kur patinka, tai antrojoje zymeciau merginos seseli ant sviestuvo, toks vintazinis, mano fantzija isijungia, kad tai tarsi kito laikmecio merginos atspindys, su ta koduota sukuosena, perrista juosta, raudonom lupom (prisiekiu nieko negerus ir nevartojus esu)
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 25, 17:45)
o pirmoji su layeriu? grzios spalvos abieju foto atiko patyrineti idemiau
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 25, 18:13)
Patinka man tokios indoor tamsios nuotraukos. Tik tiek pirmai tiek antrai man kvadratas nesiziuri. Pirmai noretusi horizontalios padeties, o antrajai vertikalios. Jeigu butu galima kaip flirkej pazymet atskiras dalis kur patinka, tai antrojoje zymeciau merginos seseli ant sviestuvo, toks vintazinis, mano fantzija isijungia, kad tai tarsi kito laikmecio merginos atspindys, su ta koduota sukuosena, perrista juosta, raudonom lupom (prisiekiu nieko negerus ir nevartojus esu)
Dėkui labai už kritiką Sutinku,gal tikrai būtų kitoks formatas geriau...Čia yra juosta vidutinis formatas todėl yra kvadratas ir todėl man kažkaip nesinorėjo karpyti..Ši fotosesija daryta ir su skaitmeniniu fotiku,ir yra nemažai ir visokių kadrų,dar prie jų nepriėjau ,kai prieisiu - parodysiu viską dar kartą ačiū
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 25, 18:18)
o pirmoji su layeriu? grzios spalvos abieju foto atiko patyrineti idemiau
Čia yra juosta, ten yra double expo.Ačiū
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 16:21)
Nemanau, kad tau kazkas kažką išvis rašo, nes manau visos turėtu drąsos ir temoje tave paglostyti ir "apginti". O jei kokios temos stebetojos tave glosto, ir jaučiasi senbuvemis, ar kažkada dalyvavo temoje ir bla bla bla...
Prie ko čia tie purvai? Purvai yra pasakyti, kad nusileisk ant žemes, žmogau! Isiklausyk galų gale ir mokykis fotografuoti, o ne apie mexikas girkis... Juokini tu išvis. Ir erziniesi, man atrodo čia specialiai
Prie ko čia tie purvai? Purvai yra pasakyti, kad nusileisk ant žemes, žmogau! Isiklausyk galų gale ir mokykis fotografuoti, o ne apie mexikas girkis... Juokini tu išvis. Ir erziniesi, man atrodo čia specialiai
Ak kokia tu žavi Teisybė.
Tai va. Ir temos gaila, tylėt neišeina. Ir būt nesinori, nes gyvenime nueičiau į šoną ir negirdėčiau pezėjimų, daug paprasčiau.
Kike, antra man labai labai patinka. Na, kiek išdegus, matai tą? Nors nelabai maišo.
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 18:41)
Ak kokia tu žavi Teisybė.
Tai va. Ir temos gaila, tylėt neišeina. Ir būt nesinori, nes gyvenime nueičiau į šoną ir negirdėčiau pezėjimų, daug paprasčiau.
Kike, antra man labai labai patinka. Na, kiek išdegus, matai tą? Nors nelabai maišo.
Ačiū Hm...išdegimo nematau... kažkaip man nerodo...reiks patikrinti.Bet kokiu atveju čia juosta, tai jei ir išdegę,tada teiks žiūrėti kas skaitmenoje yra Panašių yra
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 17:21)
Nemanau
Manyk kaip tau patogiau
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 10 25, 17:38)
Blyn nu...Siandien skaiciau tavo posta, kuriame rasei, kad tau ji patinka...Apsispresk kaaa
Blyn nu, gal ir skaitei koki sena posta, kol buvau neisigilinus, o tau baisiai skauda, kad neapsisprendziu ?
Vis taip norisi prisikabint, bent prie kazko, ane?