Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 15:03)
Kada išteki?  bigsmile.gif

Pfff..As kitaip norejau klaust.

RK, tu istekejus, ar jau nasle? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 13:54)
och tu šūdas doh.gif persiprašau, sumaišiau tave su stik_line blush2.gif
Papildyta:

biggrin.gif jo..aš tai kartais pafotkinu....merginas biggrin.gif ten buvo toks ekspromtinis...trumpas...135 objektyvo išbandymui... rolleyes.gif aj nu ir jeigu ten rimtai mano matei, tai ačiū už komplimentus biggrin.gif aš sau visada be galo kritiška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 25 spalio 2012 - 14:49
ačiū už komentarus mano foto.
Nuostabus savaitgalis buvo. Oras kaip spalio pabaigai nerealus.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 10 25, 15:45)
Pfff..As kitaip norejau klaust.

RK, tu istekejus, ar jau nasle? biggrin.gif

Pfff... O kam tokie klausimai sitoj temoj ?
Protinguma, mandruma savo bandai parodyt ar kaip cia ?
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 22:12)
Bijau, bet noriu kritikos:
fotofilmukas

Ooo, tikrai cool, man patiko, visą sužiūrėjau, tokio ir aš norėčiau filmuko ax.gif fainai.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 22:36)
O ko cia laukt  biggrin.gif  lotuliukas.gif , o jei draugauji 3 men. ir lovoj po to suds i penki  biggrin.gif
Jauciu savo sikna  tongue.gif

Nu aš būsiu senamadiška, bet manęs vyras laukė metus blush2.gif ko tik nebuvo, ir durim daužė, ir aiškino man, kad jo nemyliu. Ko tik nebuvo, bet vis dėlto išlaukė biggrin.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 22:39)
Na man kadangi buvo svarbu su kuo gult i lova, tai man tikrai norejosi ilgiau patyrineti zmogu. Pirmoj eilej visgi kiti dalykai, o tik tada lova ir visi kiti atitikimai rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 22:52)
As su saviskiu po savaites jau gyvenau ir vat 10 metu negaliu atsidziaugt savo pasirinkimu, o rinktis ir lygint oi buvo is ko, taigi kievienam savo kaip ir fotografijoj  lotuliukas.gif

Kaip čia greitai viskas įvyko biggrin.gif meilė iš pirmo žvilgsnio? Kiek tau metų buvo?

ir apie tą konnkursą - jei tokiame laimėčiau pirmą vietą, tai nesidžiaugčiau... peržiūrėjau foto, tai ką aš žinau...

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 00:44)
Kaip tik norejau tave is draugu trint is FB, ziuriu pati susiprotejai, issitrynei kaip sakant.
Sekmes darbuose 4u.gif

O kodėl tada buvot drauguose? biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 01:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko

http://farm9.staticf...3e2180abd_z.jpg[/img]

http://farm9.staticf...41a08506d_z.jpg[/img]

Ajaj.. aplenkei mane, norėjau taip pasklandyti miške, ale tu pirma pavarei smile.gif
Rinkčiausi jb, jei ne toks kontrastingas būtų smile.gif

Bet tai kai aš tormozas... jau nebe pirmą kartą pastebėjau, tik ką nors sugalvoju ir bac, kažkas pirmesnis...  doh.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 14:05)
O koks tavo reikalas? Taves juk nesirinksiu fotografuot.

Rinksies fotopastėlę?

QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 14:19)
Ka konkursui. Fotografuota į juostą

"Saulės nubučiuotas"
Paskutinė bobų vasaros diena.
http://farm9.staticf..._7066bce950.jpg[/img]

žiauriai fainai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 25 spalio 2012 - 15:48
Gal pabandom iki kokio pirmadienio nereaguoti i RK? Jei jau pamatysim, kad bais liudna, galesit vel kandziotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 25, 17:47)
Ooo, tikrai cool, man patiko, visą sužiūrėjau, tokio ir aš norėčiau   ax.gif

Aciuks smile.gif Tai dafai... reikia su kazkuo praktikuotis biggrin.gif mirksiukas.gif
As rimtai... nelabai ka turiu fotkint apart vaiku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 spalio 2012 - 15:58
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 25, 16:47)

Nu aš būsiu senamadiška, bet manęs vyras laukė metus blush2.gif ko tik nebuvo, ir durim daužė, ir aiškino man, kad jo nemyliu. Ko tik nebuvo, bet vis dėlto išlaukė biggrin.gif

Kaip čia greitai viskas įvyko biggrin.gif meilė iš pirmo žvilgsnio? Kiek tau metų buvo?

ir apie tą konnkursą - jei tokiame laimėčiau pirmą vietą, tai nesidžiaugčiau... peržiūrėjau foto, tai ką aš žinau...
O kodėl tada buvot drauguose?
Rinksies fotopastėlę?

Kiekvienam savo. O jei po tu metu pasirodo netinkate .........

O ko cia kiekviena norit mano gyvenima isnarstyt?

Sutinku, kad ka as zinau, bet man ta foto fainuoliska, anyway wub.gif

Tiesiog susirasinejom truputi, ji man parode savo darbus, as savo bandymus ir tiek smile.gif

Ne, tikrai ne pastele, gal yra ten tu foto graziu, bet man tos spalvos isblukintos nepatinka, po teisybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 25, 16:55)
Aciuks smile.gif Tai dafai... reikia  su kazkuo praktikuotis biggrin.gif  mirksiukas.gif
As rimtai... nelabai ka turiu fotkint apart vaiku    rolleyes.gif

Ne tu viena.. irnesakyk.gif Tai va, praktikos ir man reik, pasirašai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 16:55)
Ne, tikrai ne pastele, gal yra ten tu foto graziu, bet man tos spalvos isblukintos nepatinka, po teisybe  g.gif

O balti ale rėmeliai apink foto, tai veža... rolleyes.gif

Atsakyti
Gerai viena senbuve man parase i az, kad kaikurios cia bjaurios kaip lervos.
Ir butu labai malonu jei tokios neatsakinetu i mano klausimus, nes is kur tas toks noras drabstytis purvais?
Atsakyti
Kaip tau gerai, kad kažkas rašo AŽ, kad kažkas dalina patarimus, kam pastoviai pasakai tą? Kad nesijaustum vieniša ir parodytum kad turi tylųjį patarėją? biggrin.gif Džiugu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 17:04)
Gerai viena senbuve man parase i az, kad kaikurios cia bjaurios kaip lervos.
Ir butu labai malonu jei tokios neatsakinetu i mano klausimus, nes is kur tas toks noras drabstytis purvais?

Nemanau, kad tau kazkas kažką išvis rašo, nes manau visos turėtu drąsos ir temoje tave paglostyti ir "apginti". O jei kokios temos stebetojos tave glosto, ir jaučiasi senbuvemis, ar kažkada dalyvavo temoje ir bla bla bla...
Prie ko čia tie purvai? Purvai yra pasakyti, kad nusileisk ant žemes, žmogau! Isiklausyk galų gale ir mokykis fotografuoti, o ne apie mexikas girkis... Juokini tu išvis. Ir erziniesi, man atrodo čia specialiai smile.gif
Atsakyti