QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 21:12)
Bijau, bet noriu kritikos:
fotofilmukas
laaabai patiko, savarzeles
, del ilgumo is dalies pritariu, nors tikiu, kad kas ji gavo, tai tikrai nepasirodys per ilgas
saunuole
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 24, 21:43)
Ir siaip (cia jau visoms), net pikta siandien kazkaip pasidare, paskaicius visus komentarus, Rytinei Kavai skirtus - kai taip tai laiko nera komentarams, nuotaikos nera, dar kazko, o kai eilini karta ateina jokios kritikos girdeti nenorinti RK su savo niekam tikusiom nuotraukom, tai toks ispudis, kad puse temos vos ne per galva verciasi, kad tik ta paklydele i doros kelia atvestu. Negi dar neaisku, kad visi tie patarimai - kaip zirniai i siena?
Sorry, zinau, kad ne mano reikalas, ir kad reikejo patyleti, bet nu negaliu, turejau pasakyti
Tikiuosi, nesukelsiu dar vienos bangos
visu 100% sutinku
ir aciu uz komentara man
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 00:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė
ištiko
http://farm9.staticf...3e2180abd_z.jpg
Pirmiausiai su tortadieniu :4u
labai labai patiko auto, nerealiai
ir as uz jb
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:54)
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau
Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto. Cia jums ryto daina
uzuojauta dideliausia del tokiu klientu, manau daug tokiu nepasitaikys, bet isivaizduoju kaip nesmagu ir nefaina, nes turbut tikrai atsiras tokiu, kurie paskaite patikes, manes beje neitikino tas skundas
gal, kad nemazai tavo darbu esu macius
o negfalima kazkaip to skundo isimt? jei jau policija isikisus ir tas zmogus nepgrindzia savo skundo, tai gal galima butu isimti?
kas liecia kvadratines nuotraukos sutalpinima i staciakampi, tai ir man teko susidurt, draugu lialiuka fotkinau, pasidare jie nuotraukas, mociutems dovanu, bet sako zinai keistai kazkaip viena nuotrauka su tokiais baltais remais, issigandau, puoliau ziuret gal ka kirpau blogai, kol issisnekejom kame reikalas, tai dabar juos perspejau, kad kai nes tegul sako, kad cia kvadratas, bet keista, kad fotolabe niekas nesigilino, o jie tos nuotraukos gal 10 vnt uzsisake
Yvette labai graziai saules nubuciuotas
Sveikos