Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 12:58)
Iskart nesupratau kas tau ten uzkliuvo. Kaip suprantu tavo tinklapis tie melyni tigrai g.gif ? O jei taip, tai kame beda jei apie tai kazkas kazkur diskutuoja?

Kada išteki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 14:03)
Kada išteki?  bigsmile.gif

O koks tavo reikalas? Taves juk nesirinksiu fotografuot.
Atsakyti
Ka konkursui. Fotografuota į juostą

"Saulės nubučiuotas"
Paskutinė bobų vasaros diena.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 spalio 2012 - 13:20
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 11:19)
"Saulės nubučiuotas"

Nuostabi šita, flickrėj įsimečiau į mėgstamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 21:12)
Bijau, bet noriu kritikos:
fotofilmukas

laaabai patiko, savarzeles thumbup.gif , del ilgumo is dalies pritariu, nors tikiu, kad kas ji gavo, tai tikrai nepasirodys per ilgas biggrin.gif saunuole 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 24, 21:43)
Ir siaip (cia jau visoms), net pikta siandien kazkaip pasidare, paskaicius visus komentarus, Rytinei Kavai skirtus - kai taip tai laiko nera komentarams, nuotaikos nera, dar kazko, o kai eilini karta ateina jokios kritikos girdeti nenorinti RK su savo niekam tikusiom nuotraukom, tai toks ispudis, kad puse temos vos ne per galva verciasi, kad tik ta paklydele i doros kelia atvestu. Negi dar neaisku, kad visi tie patarimai - kaip zirniai i siena?  doh.gif Sorry, zinau, kad ne mano reikalas, ir kad reikejo patyleti, bet nu negaliu, turejau pasakyti  blush2.gif  Tikiuosi, nesukelsiu dar vienos bangos  rolleyes.gif

visu 100% sutinku drinks_cheers.gif
ir aciu uz komentara man smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 00:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko
http://farm9.staticf...3e2180abd_z.jpg

Pirmiausiai su tortadieniu :4u
labai labai patiko auto, nerealiai wub.gif ir as uz jb smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:54)
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau biggrin.gif
Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto. Cia jums ryto daina

uzuojauta dideliausia del tokiu klientu, manau daug tokiu nepasitaikys, bet isivaizduoju kaip nesmagu ir nefaina, nes turbut tikrai atsiras tokiu, kurie paskaite patikes, manes beje neitikino tas skundas smile.gif gal, kad nemazai tavo darbu esu macius smile.gif o negfalima kazkaip to skundo isimt? jei jau policija isikisus ir tas zmogus nepgrindzia savo skundo, tai gal galima butu isimti?

kas liecia kvadratines nuotraukos sutalpinima i staciakampi, tai ir man teko susidurt, draugu lialiuka fotkinau, pasidare jie nuotraukas, mociutems dovanu, bet sako zinai keistai kazkaip viena nuotrauka su tokiais baltais remais, issigandau, puoliau ziuret gal ka kirpau blogai, kol issisnekejom kame reikalas, tai dabar juos perspejau, kad kai nes tegul sako, kad cia kvadratas, bet keista, kad fotolabe niekas nesigilino, o jie tos nuotraukos gal 10 vnt uzsisake doh.gif

Yvette
labai graziai saules nubuciuotas

Sveikos smile.gif
Atsakyti
yvette, oho, žavinga foto bigsmile.gif

nebeatrandu, kur kelt foto Ka konkursui flickr? g.gif
Atsakyti
Yvette - gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 15:19)
Ka konkursui. Fotografuota į juostą

"Saulės nubučiuotas"
Paskutinė bobų vasaros diena.

Labai labai wub.gif
Atsakyti
Gotte, sveikinimai 4u.gif zavinga foto, man labiau spalvota rolleyes.gif

O la la la, mielas filmukas smile.gif

Yvette, labai patiko! smile.gif

Atsakyti
Gotte, cia: http://www.flickr.co...57631603389129/ 4u.gif
Atsakyti
Yvette zavinga šviesa ir poza berniuko.
Atsakyti
Nuostabiu nuotrauku pastaruoju metu imetat....
Yvette, Gotte wub.gif wub.gif

Olala, sauniai pasidarbavai su filmuku... vienintelis dalykas labiausiai uzkliuves, pacioje pradzioje kokio 4 beveik vienodos foto su vaikinu.... pilnai butu uzteke 1...

QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 13:47)
Na ir trecia karta sveikinu:)
Ne, jai viskas buvo gerai, ji dziaugesi nuotraukom, o po to nieko nesakius parase anonimini skunda, kuriame ne zodzio tiesos:)Juolab kad ir dekoracijas jai dariau, ir suknele radau sventei, ir tiek saves idejau..Mes su policijos pagalba nustatem IP jos, kreipemes, bet ji nieko nekalbejo.Matamai pas zmogu problemos kazkokios o mes pasipainiojom.

O tu nesinervink ir paversk tai privalumu... nesvarbu, ka apie tave kalba, svarbu, kad kalba.... vadinasi tave atsimena ir zino... wink.gif
Atsakyti