Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:35)
Suvedziau ryte googlei savo pavadinima ir pamaciau, kaip Rytine kava duodasi.
My Webpage
Neskanu.

Kiekvienam savas kelias, nesižvalgyk.
Atsakyti
Labai ačiū už sveikinimus, labai smagu tiek jų perskaityt. Dideliausias dėkui už nuomones, kritiką, patarimus, pavubinsiu wub.gif man šiandien galima biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 07:24)
bigsmile.gif  nuvedu vaiką į mokyklą ir važiuoju pasitikti vyro 

Ir dar žiūrėjau į Gottes foto ir pagalvojau, kad sūnužis liktų sužavėtas tokia savo foto. Reiktų gal jam suorganizuoti. Gimtadieniui irgi nebloga idėja

faina bigsmile.gif

Manau, kad šauni idėja ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 25, 07:53)
gotte, su! linkiu, kad būtų visaip, svarbiausia, kad nenuobodžiai
Tu pas mane FB esi? neužfiksavus.
dėl foto. man visai nieko, nors levitavimai nėra susižavėjimo objektas. viena pastaba - nevalingai norisi patiesint merginą, gal galva būtų aukščiau

Nesu FB schmoll.gif pas mane su tuo FB toks durnas dalykas pasidarė, turiu atskirą savo foto puslapį, kurį žmonės gali palaikint ir turiu savo asmeninį profilį, prie kurio paskutiniu metu krūvos klientų prisijungė...na aš pati prijungiau iš nežinojimo, ką čia daryt - atmest, priimt... Žodžiu, kažkokia makalionė pas mane.. biggrin.gif bet mielai susirasčiau tave ir padraugaučiau ax.gif parašyk man AŽ kaip tave susiieškoti mirksiukas.gif

Dėkui už pastabas... aš kažkaip bijojau levitaciją daryt, nes slidokas reikalas.. bet smalsumas nugalėjo.

QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 25, 09:09)
Būtų įdomu pamatyt tokių darbų užkulisines foto 

yra internete tokių dalykų

QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 10:07)
Man tai norisi truputį kitaip,  nu bet nėr ką čia kalbėt iš oro, prigalvot gali biesus smile.gif  Ak tiesa, bandžiau. Bet nepavyko, nes labai sudėtingai norėjau, oi oi, kokia nesąmonė buvo biggrin.gif

žinok aš mintyse irgi piešiau visokiausių vaizdų, bet įgyvendinti nėr taip paprasta, tiksliau būtų lengviau turint pagalbininkų komandą...jau ir nuo šito pasiskraidymo pilvo raumenis skaudėjo...susipratau, kad esu visiškai išplerus po dviejų vaikų doh.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:54)
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau biggrin.gif
Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto. Cia jums ryto daina
Daina

Teisingai merginos sako, visiems neįtiksi...toks jau tas gyvenimas. Aišku, skundas reikalas nemalonus tikrai.
o aš norėjau pasiklausti, ar tie žmonės kreipėsi į tave prieš parašydami skundą? išdėstė savo mintis ar tiesiog ėmė ir išdėjo viską viešai? g.gif

kristalines, pamiršau tau parašyt vakar, kad mačiau FB mergina, kurią tu fotkinai, įdėjo tavo nuotraukas į savo profilį ir tarp jų aš pamačiau labai gražių kadrų (na kur ji sėdi nuleista galva, paskui dar ten viena). Man susirodė, kad tų foto į flickr neįkėlei g.gif taip galvoju, kad gana neblogi darbeliai, o tu būsi jų neatsirinkusi rodymui g.gif
Atsakyti
gotte, Tavo AŽ pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 12:18)
.susipratau, kad esu visiškai išplerus po dviejų vaikų doh.gif

Bet užtat gražėji ir gražėji smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 22:44)
Kaip tik norejau tave is draugu trint is FB, ziuriu pati susiprotejai, issitrynei kaip sakant.
Sekmes darbuose 4u.gif

Moteriske 32 metu, o elgiesi kaip isizeides mazas vaikas rolleyes.gif Jau parasei FB 'padeka', dabar i tema, kas toliau - pastu padekos rasta issiusi? smile.gif
QUOTE(gotte @ 2012 10 24, 23:02)
Kritika visad laukiama...pirmas pasiskraidymo blynas mano blush2.gif kuris var geriau JB ar spalvotas? save keikiu už kelis dalykus...ne viską padariau, kaip planavau...ech.. bet įdomu būtų nuomones išgirst.

Sveikinimai! Saunuole, ypac jeigu tai pirmas blynas, sauniai padirbejai. Man labai patinka. Deja pasisakyti kuris variantas labiau negaliu, nes kiekvienas ju savotiskai zavingas ir turi savo pliusu, stipriu pusiu: jb labiau mistinis atrodo, akys linksta viska tyrineti, spelioti, islaikyta paslaptis. O spalvotas savo spalvom zavi, ramybes ir svajingumo jausma sukelia 4u.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 06:24)
bigsmile.gif  nuvedu vaiką į mokyklą ir važiuoju pasitikti vyro  bigsmile.gif
off topic, bet koks skirtumas  bigsmile.gif

Manau tarp vakaryksciu off topicu gausos, cia smulkme biggrin.gif Smagios dienos su vyru mirksiukas.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 10 25, 07:51)
as tai noreciau, kad susiprotetum ir tu tam tikrose sferose.

Man rodos beviltiskas reikalas....as vakar ta supratau..pagaliau smile.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 25, 08:09)
Čia mopsiškas vėplys  biggrin.gif

Labai fainas veplys biggrin.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 09:54)
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau biggrin.gif
Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto.

Be reikalo imi i galva, tikrai 4u.gif
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 10:43)
Mane tai yra apsede siuo metu, fotkint fotkint fotkint. Tikiu praeis, bet kolkas megaujuosi tuo smile.gif 4u.gif

Tai va to tokio apsedimo ir pavydziu. As ir Maggie, kaip speju, dar ir prie tinginio esam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 25, 12:23)
gotte, Tavo AŽ pilna smile.gif

jau mirksiukas.gif

QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 12:25)
Bet užtat gražėji ir gražėji  smile.gif  4u.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 13:18)
kristalines, pamiršau tau parašyt vakar, kad mačiau FB mergina, kurią tu fotkinai, įdėjo tavo nuotraukas į savo profilį ir tarp jų aš pamačiau labai gražių kadrų (na kur ji sėdi nuleista galva, paskui dar ten viena). Man susirodė, kad tų foto į flickr neįkėlei g.gif taip galvoju, kad gana neblogi darbeliai, o tu būsi jų neatsirinkusi rodymui g.gif

aš? bigsmile.gif no way schmoll.gif jokiu merginų nesu fotkinusi kolkas išvis. Aš manau kad sumaisei kazka, ir itariu, kad matei foto, kur Ka mane fotkino (jei ta mergina blond su melyna suknele) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 12:18)

Teisingai merginos sako, visiems neįtiksi...toks jau tas gyvenimas. Aišku, skundas reikalas nemalonus tikrai.
o aš norėjau pasiklausti, ar tie žmonės kreipėsi į tave prieš parašydami skundą? išdėstė savo mintis ar tiesiog ėmė ir išdėjo viską viešai? g.gif

Na ir trecia karta sveikinu:)

Ne, jai viskas buvo gerai, ji dziaugesi nuotraukom, o po to nieko nesakius parase anonimini skunda, kuriame ne zodzio tiesos:)Juolab kad ir dekoracijas jai dariau, ir suknele radau sventei, ir tiek saves idejau..Mes su policijos pagalba nustatem IP jos, kreipemes, bet ji nieko nekalbejo.Matamai pas zmogu problemos kazkokios o mes pasipainiojom.
Atsakyti
gotte, su tortadieniu! smile.gif birthday.gif Spalvota labai faina, gal kiek sviesos blikas per intensyvus. Siaip labai sauniai padirbejai. Patinka man tokie paskraidymai smile.gif

alabama, niu neskanu ir nefaina tokie dalykai, bet negriausk saves ir judek pirmyn... mirksiukas.gif

Zirze, Jurzole, gotte, maggie, Vilnis, neiste, Kikirike, aciu uz komentarus smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 23:57)
O la la la , ka reiskia tavo avataras  unsure.gif  ?

Cia Neytiri is filmo Avatar smile.gif Pasauleziuros sutampa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 25, 12:44)
aš?  bigsmile.gif  no way  schmoll.gif  jokiu merginų nesu fotkinusi kolkas išvis. Aš manau kad sumaisei kazka, ir itariu, kad matei foto, kur Ka mane fotkino (jei ta mergina blond su melyna suknele)  smile.gif

och tu šūdas doh.gif persiprašau, sumaišiau tave su stik_line blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 12:47)
Ne, jai viskas buvo gerai, ji dziaugesi nuotraukom, o po to nieko nesakius parase anonimini skunda, kuriame ne zodzio tiesos:)Juolab kad ir dekoracijas jai dariau, ir suknele radau sventei, ir tiek saves idejau..Mes su policijos pagalba nustatem IP jos, kreipemes, bet ji nieko nekalbejo.Matamai pas zmogu problemos kazkokios o mes pasipainiojom.

eik tu sau blink.gif na ir istorija...bliamba per tokias štiš asabas tiek nesąmonių doh.gif

labai nesmagu, kai klientas reikalus "tvarko" tokiais negražiais būdais...čia jau grynai kraštutinė priemonė, mano požiūriu.

žinai, kas svarbiausia, išlikt teisingai prieš pačią save, o mes tave palaikom 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 11:35)
Suvedziau ryte googlei savo pavadinima ir pamaciau, kaip Rytine kava duodasi.
My Webpage
Neskanu.

Iskart nesupratau kas tau ten uzkliuvo. Kaip suprantu tavo tinklapis tie melyni tigrai g.gif ? O jei taip, tai kame beda jei apie tai kazkas kazkur diskutuoja?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 13:54)
och tu šūdas doh.gif persiprašau, sumaišiau tave su stik_line blush2.gif

jokia cia geda mirksiukas.gif pasitaiko smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 13:58)
Iskart nesupratau

man pasirode, kad tau isvis sunkiai su supratimu smile.gif
Atsakyti