Labai ačiū už sveikinimus, labai smagu tiek jų perskaityt. Dideliausias dėkui už nuomones, kritiką, patarimus,
pavubinsiu man šiandien galima
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 07:24)
nuvedu vaiką į mokyklą ir važiuoju pasitikti vyro
Ir dar žiūrėjau į Gottes foto ir pagalvojau, kad sūnužis liktų sužavėtas tokia savo foto. Reiktų gal jam suorganizuoti. Gimtadieniui irgi nebloga idėja
faina
Manau, kad šauni idėja
QUOTE(sayonara @ 2012 10 25, 07:53)
gotte, su! linkiu, kad būtų visaip, svarbiausia, kad nenuobodžiai
Tu pas mane FB esi? neužfiksavus.
dėl foto. man visai nieko, nors levitavimai nėra susižavėjimo objektas. viena pastaba - nevalingai norisi patiesint merginą, gal galva būtų aukščiau
Nesu FB
pas mane su tuo FB toks durnas dalykas pasidarė, turiu atskirą savo foto puslapį, kurį žmonės gali
palaikint ir turiu savo asmeninį profilį, prie kurio paskutiniu metu krūvos klientų prisijungė...na aš pati prijungiau iš nežinojimo, ką čia daryt - atmest, priimt... Žodžiu, kažkokia
makalionė pas mane..
bet mielai susirasčiau tave ir padraugaučiau
parašyk man AŽ kaip tave susiieškoti
Dėkui už pastabas... aš kažkaip bijojau levitaciją daryt, nes slidokas reikalas.. bet smalsumas nugalėjo.
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 25, 09:09)
Būtų įdomu pamatyt tokių darbų užkulisines foto
yra internete tokių dalykų
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 10:07)
Man tai norisi truputį kitaip, nu bet nėr ką čia kalbėt iš oro, prigalvot gali biesus
Ak tiesa, bandžiau. Bet nepavyko, nes labai sudėtingai norėjau, oi oi, kokia nesąmonė buvo
žinok aš mintyse irgi piešiau visokiausių vaizdų, bet įgyvendinti nėr taip paprasta, tiksliau būtų lengviau turint pagalbininkų komandą...jau ir nuo šito pasiskraidymo pilvo raumenis skaudėjo...susipratau, kad esu visiškai
išplerus po dviejų vaikų
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:54)
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau
Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto. Cia jums ryto daina
Daina
Teisingai merginos sako, visiems neįtiksi...toks jau tas gyvenimas. Aišku, skundas reikalas nemalonus tikrai.
o aš norėjau pasiklausti, ar tie žmonės kreipėsi į tave prieš parašydami skundą? išdėstė savo mintis ar tiesiog ėmė ir išdėjo viską viešai?
kristalines, pamiršau tau parašyt vakar, kad mačiau FB mergina, kurią tu fotkinai, įdėjo tavo nuotraukas į savo profilį ir tarp jų aš pamačiau labai gražių kadrų (na kur ji sėdi nuleista galva, paskui dar ten viena). Man susirodė, kad tų foto į flickr neįkėlei
taip galvoju, kad gana neblogi darbeliai, o tu būsi jų neatsirinkusi rodymui