Suvedziau ryte googlei savo pavadinima ir pamaciau, kaip Rytine kava duodasi.
My Webpage
Neskanu.
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:35)
My Webpage
Neskanu.
My Webpage
Neskanu.
nedaryk daugiau to ir gyvensi ramiai
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 11:35)
My Webpage
Neskanu.
My Webpage
Neskanu.
jetus, nedramtizuok
Sveikos
Tik spėju įsidėti temą į favoritus, o ta seniausiai prirašyta ir uždrayta
Gotte, su jubiliejumi tave Aš irgi tik už spalvotą. Fainai gavosi.
Alabama, reik ir su nekokiais komentarais susitaikyti-visiems neįtiksi juk-that's life
Tik spėju įsidėti temą į favoritus, o ta seniausiai prirašyta ir uždrayta
Gotte, su jubiliejumi tave Aš irgi tik už spalvotą. Fainai gavosi.
Alabama, reik ir su nekokiais komentarais susitaikyti-visiems neįtiksi juk-that's life
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau
Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto. Cia jums ryto daina
Daina
Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto. Cia jums ryto daina
Daina
O la la - pradžia man buvo taip ooo kaip netikėta kaip įdomu,kas bus toliau... čia aš apie tas savaržėles,man tai faina O toliau šiaip šaunuolė,labai daug bendrų planų,norėtųsi gal kokių ir close up dar ir iš arčiau,bet šiaip manau gerai padribėjai
Gotte- SVEIKINU - ir auto SUPER! man labai patiko
Gotte- SVEIKINU - ir auto SUPER! man labai patiko
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:54)
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau
Ir ką neužteks tų kurie kreipiasi?
Nurimk, tikrai neverta dėl to sau sveikatos ėst.
Gotte, būk laiminga. Sveikinimai patys dideliausi. Auto patiko, tiesa dar nežnau kurį varaiantą rekuosi
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 01:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...
sveikinimai
as uz JB siaip ir spalvota patiko bet Jb labiau istrigo atminty
Alabama. Balioncikas tau kad greiciau pamirstum nuoskauda
Labas
Nu nieko sau, tik RK pasirodo ir temos uzpildomos nezmonisku greiciu
rG. che che, aciu, prisiprasiau pasirodo pagyru net geda paliko
ir aciu visoms pakomentavusioms, vertinu
Gotte sveikinu nu lb graziai, man siaip abi patinka
Stiklines mopsiaks nerealus
oj kiek dar fotkiu buvo, reikes gryzt perziureti ir pakomentuoti.
Maggie, Peony, as irgi niekur neskubu ir fotkinu, pabreziu, savo malonumui, nes nu tiesiog noriu... buna uzplaukia i menesi kelis kartus, kai nenoriu to fotiko ne matyt, o siaip mielai imu kasdien i rankas jei tik kazkas sauna i galvele. Tirkai nefotkinu tam, kad fotkinti, ne. Mane tai yra apsede siuo metu, fotkint fotkint fotkint. Tikiu praeis, bet kolkas megaujuosi tuo
Nu nieko sau, tik RK pasirodo ir temos uzpildomos nezmonisku greiciu
rG. che che, aciu, prisiprasiau pasirodo pagyru net geda paliko
ir aciu visoms pakomentavusioms, vertinu
Gotte sveikinu nu lb graziai, man siaip abi patinka
Stiklines mopsiaks nerealus
oj kiek dar fotkiu buvo, reikes gryzt perziureti ir pakomentuoti.
Maggie, Peony, as irgi niekur neskubu ir fotkinu, pabreziu, savo malonumui, nes nu tiesiog noriu... buna uzplaukia i menesi kelis kartus, kai nenoriu to fotiko ne matyt, o siaip mielai imu kasdien i rankas jei tik kazkas sauna i galvele. Tirkai nefotkinu tam, kad fotkinti, ne. Mane tai yra apsede siuo metu, fotkint fotkint fotkint. Tikiu praeis, bet kolkas megaujuosi tuo
Ačiū už komentarus, už komplimentus mūsų uogai
Gotte, man patinka gera idėja, šaunus tas rūkas, toks traukiantis į viršų. Visgi man nespalvota labiau Sveikinu su jubiliejumi
Alabama, nekreipk dėmesio ramiau taip gyvensis
Gotte, man patinka gera idėja, šaunus tas rūkas, toks traukiantis į viršų. Visgi man nespalvota labiau Sveikinu su jubiliejumi
Alabama, nekreipk dėmesio ramiau taip gyvensis