Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Suvedziau ryte googlei savo pavadinima ir pamaciau, kaip Rytine kava duodasi.
My Webpage
Neskanu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:35)
My Webpage
Neskanu.

nedaryk daugiau to ir gyvensi ramiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 11:35)
My Webpage
Neskanu.

jetus, nedramtizuok smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Tik spėju įsidėti temą į favoritus, o ta seniausiai prirašyta ir uždrayta doh.gif biggrin.gif

Gotte, su jubiliejumi tave smile.gif Aš irgi tik už spalvotą. Fainai gavosi.

Alabama, reik ir su nekokiais komentarais susitaikyti-visiems neįtiksi juk-that's life mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 25 spalio 2012 - 10:54
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau biggrin.gif

Sorry, tyliu, man tesiog tas reikalas ziauriai skaudziai kirto. Cia jums ryto daina
Daina
Atsakyti
O la la - pradžia man buvo taip ooo kaip netikėta kaip įdomu,kas bus toliau... čia aš apie tas savaržėles,man tai faina smile.gif O toliau šiaip šaunuolė,labai daug bendrų planų,norėtųsi gal kokių ir close up dar ir iš arčiau,bet šiaip manau gerai padribėjai 4u.gif

Gotte- SVEIKINU - ir auto SUPER! man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Gotte, su! 4u.gif būsiu nepopuliari, aš už nespalvotą smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif vakare foto parodyti. Greitai pažiūrėjau, atrodo ir Ka konkursui dar kažką turėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 25, 10:54)
Na taigi paskaito zmones ta skunda, kaip kvadratine foto zmogus bande sutalpinti i staciakampi ar kaip as pakausi nukarpiau, ar kai su neegzistuojanciu blycu fotkinau , pasibaisi ir niekada nesikreps daugiau biggrin.gif

Ir ką neužteks tų kurie kreipiasi?
Nurimk, tikrai neverta dėl to sau sveikatos ėst.

Gotte, būk laiminga. Sveikinimai patys dideliausi. Auto patiko, tiesa dar nežnau kurį varaiantą rekuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 01:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...

sveikinimai 4u.gif
as uz JB ax.gif siaip ir spalvota patiko bet Jb labiau istrigo atminty rolleyes.gif

Alabama. Balioncikas tau kad greiciau pamirstum nuoskauda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 25 spalio 2012 - 11:41
Labas 4u.gif

Nu nieko sau, tik RK pasirodo ir temos uzpildomos nezmonisku greiciu smile.gif

rG. che che, aciu, prisiprasiau pasirodo pagyru biggrin.gif net geda paliko smile.gif
ir aciu visoms pakomentavusioms, vertinu smile.gif

Gotte sveikinu smile.gif nu lb graziai, man siaip abi patinka rolleyes.gif

Stiklines mopsiaks nerealus biggrin.gif

oj kiek dar fotkiu buvo, reikes gryzt perziureti ir pakomentuoti.

Maggie, Peony, as irgi niekur neskubu ir fotkinu, pabreziu, savo malonumui, nes nu tiesiog noriu... buna uzplaukia i menesi kelis kartus, kai nenoriu to fotiko ne matyt, o siaip mielai imu kasdien i rankas jei tik kazkas sauna i galvele. Tirkai nefotkinu tam, kad fotkinti, ne. Mane tai yra apsede siuo metu, fotkint fotkint fotkint. Tikiu praeis, bet kolkas megaujuosi tuo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 25 spalio 2012 - 11:44
Ačiū už komentarus, už komplimentus mūsų uogai 4u.gif

Gotte, man patinka thumbup.gif gera idėja, šaunus tas rūkas, toks traukiantis į viršų. Visgi man nespalvota labiau ax.gif Sveikinu su jubiliejumi 4u.gif

Alabama, nekreipk dėmesio mirksiukas.gif ramiau taip gyvensis 4u.gif
Atsakyti