Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 25, 00:44)
Kaip tik norejau tave is draugu trint is FB, ziuriu pati susiprotejai, issitrynei kaip sakant.
Sekmes darbuose 4u.gif

as tai noreciau, kad susiprotetum ir tu tam tikrose sferose.
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 01:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko

oo. man spalvota. zymiai. o kaip cia padaryta? cia neva ta levitacija ar kazkaip?
man labai patiko foto. norisi tyrinet. patinka spalvots, nekliuna centravimas.
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 01:33)
Man antroji ir visai natūraliai  judesys atrodo, man patink. Idėjos sklando ore, vakar buvo mintelė palevituot rudenį, alia jau darosi pernelyg madinga biggrin.gif

lotuliukas.gif
fotografu but irgi madinga tongue.gif
QUOTE(isora @ 2012 10 25, 00:17)
O mano avataras reiškia, kad aš rožinė fyfa.. ot.. flirt.gif

man patinka. as noreciau tokio angorinio megztuko. ir tokio laikrodzio. antrajo kuri laika ieshkau, bet labai daug dishovu tokiu, o brangesni - "labai per bragus" smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 00:19)
heyyyyyyy  schmoll.gif  (užbaubė Yvette ir įsijungė James Blunt  biggrin.gif )

RG, žaidžiam dainų žaidimą  biggrin.gif  Aš Maggei vat vieną dainą jau turėsiu  tongue.gif

biggrin.gif
bet tai Magge niekada nezaidzia dainavima, dainu iliustravima tongue.gif
rimtai, taip kankintum? man gi shakes butu.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 08:24)
bigsmile.gif  nuvedu vaiką į mokyklą ir važiuoju pasitikti vyro  bigsmile.gif
off topic, bet koks skirtumas  bigsmile.gif

ir kaip geeera ax.gif ane?
Atsakyti
Gotte, sveikinimai!

FB jau susizavejus ziurejau i foto wub.gif visaip galvojau, kaip cia padaryta, ir jauciu jau zinau kaip biggrin.gif idomu butu kada nors pabandyt igyvendint ka nors panasaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 16:29)
O siaube biggrin.gif Kaip gerai atrodo biggrin.gif labai įdomiai čia jį padarei smile.gif Dar paieškok, nepaleisk tokio modelio biggrin.gif

Kur aš tą vėplį paleisiu...kasdien namie prie kojos prisiglaudus biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 24, 18:37)
Stikline , nu francūūzo grožis..

Čia mopsiškas vėplys biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 01:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko

Sveikinu!

Būtų įdomu pamatyt tokių darbų užkulisines foto biggrin.gif kaip viskas vyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 23:12)
Bijau, bet noriu kritikos:

Sutinku del pradzios, bet daug geru vietu yra, technine puse liux, jiems patiks 4u.gif

Pati nekurciau tokios "meiles istorijos", nes, kad ir kaip bandytum atkartoti ta susipazinimo momenta, jis vis tiek bus netikras, tos ala tikros istorijos detales, kada ir serialo detaliu iterpiama tik subanalina viska..Truksta jausmo, vat. Jie kazka daro, bega, lekia, veiksmas yra, bet meiles - ne 4u.gif
Atsakyti
O la la la,nematau filmuko, gal ir man gali į AZ atsiųsti. smile.gif Aciu
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 10 25, 09:51)

biggrin.gif
bet tai Magge niekada nezaidzia dainavima, dainu iliustravima tongue.gif
rimtai, taip kankintum? man gi shakes butu.
Papildyta:

O kodel nezaidi dainų iliustravimo?
Atsakyti
Stikline, niekaip negaliu patiketi, kad cia tik mopsiukas - toks panasus i ta vepli smile.gif

Neste, o man kaip tik love story labiau paginka nei vestuvinw fs, nes per vestuves lekimas lekimas, stresas, kad viskas pagal plana. Be abejo, kad tikrosios istorijos neatkartos, bet kodel gi nepazaidus - senatvej bus i ka paziureti, kokie jauni grazus ir optimistiski buvo. Juk taip greit viskas baigiasi smile.gif
Atsakyti
Man irgi patinka meiles istorijos, o jei dar kaip nors neiprastai igyvendinta...mano draugai daresi pries vestuves meiles istorija "Laukiniai", suzavejo, prajuokino, tikrai gerai ispildyta buvo smile.gif
Atsakyti
Maggie , aha ir aš tokio megstuko norėčiau.. Kašmyyyyrinio ir laikrodžio tokio, nors turiu savo numylėtinį baltą su auksine spalva.. Morgan.. Ne mandras, bet tiek myliu... blush2.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 25, 10:09)
Čia mopsiškas vėplys  biggrin.gif

Va jetus... persiprašau dešim kart... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 25, 09:09)
Būtų įdomu pamatyt tokių darbų užkulisines foto  biggrin.gif kaip viskas vyko  biggrin.gif
Youtubėj labai daug esu mačius levitacinių užkulisių, kažkiek daugumooj visi kartojasi - kėdė, antrą kart fotkinam, nutrinam ir psio, tipo skraidau, nesvarbu, kad užpakalis prispaustas ir pan. kartais su suknele uždengi. Šiaip gotte kokybiškai padarė, maladiecas.
Man tai norisi truputį kitaip, nu bet nėr ką čia kalbėt iš oro, prigalvot gali biesus smile.gif Ak tiesa, bandžiau. Bet nepavyko, nes labai sudėtingai norėjau, oi oi, kokia nesąmonė buvo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 10 25, 09:47)
Man irgi patinka meiles istorijos, o jei dar kaip nors neiprastai igyvendinta...mano draugai daresi pries vestuves meiles istorija "Laukiniai", suzavejo, prajuokino, tikrai gerai ispildyta buvo smile.gif
Man tai nepatinka, o dar "laukiniai" ir pan. Jei dar apie tuos pačius kalbam kur ten papartynuose mergina laukinė buvo ir mieste pagrobė vyrą, tai man ne, pasilinksmino, gerai laiką praleido, bet vertės jokios, IMHO. Nesakau, kad neplanuoju, nekuriu, bet šiaip vengiu.
Atsakyti
O, jau papoustino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 25 spalio 2012 - 10:29
QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 10:07)
Man tai nepatinka, o dar "laukiniai" ir pan. Jei dar apie tuos pačius kalbam kur ten papartynuose mergina laukinė buvo ir mieste pagrobė vyrą, tai man ne, pasilinksmino, gerai laiką praleido, bet vertės jokios, IMHO. Nesakau, kad neplanuoju, nekuriu, bet šiaip vengiu.

ne, tikrai ne apie tuos pacius...parodyciau, bet kadangi ne mano, tai tiek tos...man ta tokia smagi, su romantikos prieskoniu, nieko leksto ar pigaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 25, 09:51)
ir kaip geeera  ax.gif ane?

bigsmile.gif aha bigsmile.gif
Atsakyti