Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Taara @ 2012 10 30, 22:06)
Gal kas pades apsispresti 4u.gif
Kuri spalva gyvai atrodo graziau IBD The abyss, ar HG Caution?
Niekaip neissirenku kuria is ju imti ax.gif

Spalva man abyss dailesne, bet coution , kazkaip geriau laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 30 spalio 2012 - 22:55
QUOTE(vyvukas @ 2012 10 30, 23:31)
ar galima klijuoti tipsa. kad siek tiek prailginti viena nagiuka? ir kaip reiktu deti ant tipso ilgalaiki geli? pasiausti su blokeliu tipsa,tada nuriebalinam ir spalva , topas?

butent taip ir dariau 4u.gif tik pas mane tipso klijuojama dalis siaura tai daug naturalaus nagu buvo tai as dejau dar ir baze ax.gif nes kitaip gautusi kad ant naturalaus nago iskart lakas ax.gif

taigi apsimelavau doh.gif blush2.gif gi dariau priauginima as vieno nago doh.gif kaip as pamirsau o tada ant priaugintonago dejau iskart laka doh.gif 4u.gif bet kazkada vestuvem kai dar neturejau ilgalaikio lako o prisiaugineti jau nebenorejau o viena naga nusilauzus buvau tai dejau tik tipsa ir lakavau ant jo paprastu laku, tai atlaike gal savaite g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 30 spalio 2012 - 22:42
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 31, 09:20)
Labas rytas,mergaitės...
Ateinu su klausimu?! Gal kuri žinot ar jau gavo  Nagavita tuos keičiančius spalvą lakiukus?

bigsmile.gif Nagavitos puslapyje jau ideta, vadinas turi but, blem lekiu jauciu as Nagaviton naujienos pirkt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 31 spalio 2012 - 09:38
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 31, 09:53)
Ai, as da palauksiu, gal tu pirma nusipirksi va lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif as irgi dar palauksiu,tik ka gavau kruva laku.Ziurek,o kas ju gamintojas,nerandu?
Grazu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 31, 10:00)
biggrin.gif as irgi dar palauksiu,tik ka gavau kruva laku.Ziurek,o kas ju gamintojas,nerandu?
Grazu ax.gif

Neiznau, ir as nerandu, alia yr mergu pasirodo jau papirkusiu- tai tegu paziuri kas parasyta ant butylkos biggrin.gif
Nugis dailuuuu, bet cia reik jau ilgesniu nagu, kad butu efektas, ant trumpu ner tolko lakuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 31, 10:07)
Neiznau, ir as nerandu, alia yr mergu pasirodo jau papirkusiu- tai tegu paziuri kas parasyta ant butylkos biggrin.gif
Nugis dailuuuu, bet cia reik jau ilgesniu nagu, kad butu efektas, ant trumpu ner tolko lakuot biggrin.gif

tai taip,labai sutrumpins plokstele.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 31, 10:35)
bigsmile.gif Nagavitos puslapyje jau ideta, vadinas turi but, blem lekiu jauciu as Nagaviton naujienos pirkt biggrin.gif

Ačiū doh.gif galvojau gal praslysiu iki atostogų.... reikia prekių ir galvoju jei bus jų pirkt tai bus šakiec....mano piniginei doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Morgan @ 2012 10 31, 11:00)
Grazu ax.gif

alia graži zaraza wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 10 31, 11:26)
***** reik man jau  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man ir jau jų reikia... ir mano klientės išsižioję laukia...nes pripasakojau tai jau kaip laukia thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
žiūrėkit radau kad jų gamintojas yra EF Exclusive My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 31, 10:26)
***** reik man jau  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 31, 11:03)
Ačiū  doh.gif galvojau gal praslysiu iki atostogų.... reikia prekių ir galvoju jei bus jų pirkt tai bus šakiec....mano piniginei  doh.gif  lotuliukas.gif
alia graži zaraza  wub.gif  lotuliukas.gif
žiūrėkit radau kad jų gamintojas yra EF Exclusive My Webpage

As taip pat dabar sunaudotu prisisakiau,tai nu ale niekaip negaliu islaidaut doh.gif
Paga mane shtatu g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklauti,o akrilinius dažus skirtus nagų dailei galima naudot ir darant gelinį lakavimą? Pvz: gėlytes,taškučius piešt su jais?Ir skaičiau,kad tie akriliniai dažai tinka ir štampukams daryt g.gif Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2012 10 31, 14:50)
Sveikos, norėjau paklauti,o akrilinius dažus skirtus nagų dailei galima naudot ir darant gelinį lakavimą? Pvz: gėlytes,taškučius piešt su jais?Ir skaičiau,kad tie akriliniai dažai tinka ir štampukams daryt g.gif Ar tai tiesa?

galima daryt daile, bet akriliniai dazai stampavimui netinka.
Atsakyti
HG- Just In Case Tomorrow Never Comes
user posted image
Atsakyti
yra ir graziu tu shade spalvu, bet yra keletas kur pereina i lavonines tokias. Maciau beveik visas realiai ant panu. Tiesa, kazkodel ant kaikuriu nagu graziai nueina, o ant kaikuriu kaip ismozota,aptaskytais tokiais varvekliais..smile.gif tiek ziniu smile.gif
Atsakyti