Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Labas mergaites.
Ateinu pasirodyti su savi pirmuoju darbu, labai nepeikite, kitas kartas bus geresnis, bent jau aš taip tikiuosi
Čia 01329 RESERVE spalvytė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2012 10 27, 16:57)
Labas mergaites.
Ateinu pasirodyti su savi pirmuoju darbu, labai nepeikite, kitas kartas bus geresnis, bent jau aš taip tikiuosi

[img]http://s018.radikal.

Man labai grazu thumbup.gif O kodel parduodi sita spalvyte?
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Kilo ir man noras lakuotis nagucius namie ax.gif
Taigi noriu pirmiausiai pasiteirauti, ar verta pries bonda padengt nago plokstele Nail Tak'o II INTENSIVE THERAPY (Silpniems nagams). O gal tada nebus tinkamo sukibimo?
Kilo man tokia ideja nes paskaiciau , kad po keliu geliniu lakavimu vistiek nagams reikia duoti pailseti nes pradeda serpetuotis, silpneja.
Gal tokiu budu pavyktu pagauti du zuikius ir dazniau lakuotis geliniu laku ir pastiprint nagucius? blush2.gif g.gif

QUOTE(poniav @ 2012 10 27, 16:57)
Labas mergaites.

user posted image

O! As irgi noreciau kad mano pirmas kartas butu toks sekmingas ax.gif Labai grazu smile.gif Bravo.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 27, 17:38)
Man labai grazu thumbup.gif  O kodel parduodi sita spalvyte?

Žinokit labai mėgstu ryškias spalvytes. Tai ši tokia man peršviesi ax.gif kol nagai trumpi tai puiku bet ilgesniems nagams noriu ryškesnės spalvos.
Kaip tik šiandien nusipirkau ryškiai raudoną laką bet ne iš HG, kai tik pasilakuosiu "ateisiu" pasirodyti
Atsakyti
Su kuo valote “pripirstuotas“led lempas? blush2.gif
Atsakyti
snd besilakuodama pabandziau nuvalyti baze popieriniu ranksluostuku, galvojau suds gausis biggrin.gif ale kaip gerai nusivalo blink.gif ir kaip greita ir nekimba ten niekas, kaip kad galvojau kad pysines tas popierius man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 10 28, 18:03)
snd besilakuodama pabandziau nuvalyti baze popieriniu ranksluostuku, galvojau suds gausis  biggrin.gif  ale kaip gerai nusivalo  blink.gif  ir kaip greita ir nekimba ten niekas, kaip kad galvojau kad pysines tas popierius man  4u.gif

O jokiu "siuksliu" neprisirinko? g.gif
nes as visdar su teptuku zaidziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 28, 17:04)

As visada su servetele popierine valau,tikrai nieko neprisirenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 28, 18:04)

o su kuo ta teptuka po to nuvalai (nesvarumus)?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 28, 18:04)

vat man irgi buvo keista nes tikejausi kazkokiu plauseliu likusiu bet ziauriai gerai nusivale nu net nesitikejau g.gif ir labai greitai ir zaisti nereik blush2.gif zodziu aciu cia kazkam uz ideja 4u.gif 4u.gif

QUOTE(blondukas @ 2012 10 28, 22:08)
o su kuo ta teptuka po to nuvalai (nesvarumus)?

as tai valau i tarkim lignino servetele sudrekinta cleanseriu ax.gif
Atsakyti
Bella vampire 3 sluoksniai + blizgiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 29, 12:24)
Bella vampire 3 sluoksniai + blizgiai smile.gif

Blemberis doh.gif kaip čiotkai.... wub.gif lotuliukas.gif
Kaip čia padarei? Įtariu sėdėjai nemažai laiko kol sudėliojai blizgučius....
Atsakyti