Labas mergaites.
Ateinu pasirodyti su savi pirmuoju darbu, labai nepeikite, kitas kartas bus geresnis, bent jau aš taip tikiuosi
Čia 01329 RESERVE spalvytė
QUOTE(poniav @ 2012 10 27, 16:57)
Labas mergaites.
Ateinu pasirodyti su savi pirmuoju darbu, labai nepeikite, kitas kartas bus geresnis, bent jau aš taip tikiuosi
[img]http://s018.radikal.
[img]http://s018.radikal.
Man labai grazu O kodel parduodi sita spalvyte?
Sveikos mergaites,
Kilo ir man noras lakuotis nagucius namie
Taigi noriu pirmiausiai pasiteirauti, ar verta pries bonda padengt nago plokstele Nail Tak'o II INTENSIVE THERAPY (Silpniems nagams). O gal tada nebus tinkamo sukibimo?
Kilo man tokia ideja nes paskaiciau , kad po keliu geliniu lakavimu vistiek nagams reikia duoti pailseti nes pradeda serpetuotis, silpneja.
Gal tokiu budu pavyktu pagauti du zuikius ir dazniau lakuotis geliniu laku ir pastiprint nagucius?
O! As irgi noreciau kad mano pirmas kartas butu toks sekmingas Labai grazu Bravo.
Kilo ir man noras lakuotis nagucius namie
Taigi noriu pirmiausiai pasiteirauti, ar verta pries bonda padengt nago plokstele Nail Tak'o II INTENSIVE THERAPY (Silpniems nagams). O gal tada nebus tinkamo sukibimo?
Kilo man tokia ideja nes paskaiciau , kad po keliu geliniu lakavimu vistiek nagams reikia duoti pailseti nes pradeda serpetuotis, silpneja.
Gal tokiu budu pavyktu pagauti du zuikius ir dazniau lakuotis geliniu laku ir pastiprint nagucius?
QUOTE(poniav @ 2012 10 27, 16:57)
Labas mergaites.
O! As irgi noreciau kad mano pirmas kartas butu toks sekmingas Labai grazu Bravo.
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 27, 17:38)
Man labai grazu O kodel parduodi sita spalvyte?
Žinokit labai mėgstu ryškias spalvytes. Tai ši tokia man peršviesi kol nagai trumpi tai puiku bet ilgesniems nagams noriu ryškesnės spalvos.
Kaip tik šiandien nusipirkau ryškiai raudoną laką bet ne iš HG, kai tik pasilakuosiu "ateisiu" pasirodyti
snd besilakuodama pabandziau nuvalyti baze popieriniu ranksluostuku, galvojau suds gausis ale kaip gerai nusivalo ir kaip greita ir nekimba ten niekas, kaip kad galvojau kad pysines tas popierius man
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 10 28, 18:03)
snd besilakuodama pabandziau nuvalyti baze popieriniu ranksluostuku, galvojau suds gausis ale kaip gerai nusivalo ir kaip greita ir nekimba ten niekas, kaip kad galvojau kad pysines tas popierius man
O jokiu "siuksliu" neprisirinko?
nes as visdar su teptuku zaidziu
QUOTE(Sonie @ 2012 10 28, 17:04)
As visada su servetele popierine valau,tikrai nieko neprisirenka
QUOTE(Sonie @ 2012 10 28, 18:04)
o su kuo ta teptuka po to nuvalai (nesvarumus)?
QUOTE(Sonie @ 2012 10 28, 18:04)
vat man irgi buvo keista nes tikejausi kazkokiu plauseliu likusiu bet ziauriai gerai nusivale nu net nesitikejau ir labai greitai ir zaisti nereik zodziu aciu cia kazkam uz ideja
QUOTE(blondukas @ 2012 10 28, 22:08)
o su kuo ta teptuka po to nuvalai (nesvarumus)?
as tai valau i tarkim lignino servetele sudrekinta cleanseriu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 29, 12:24)
Bella vampire 3 sluoksniai + blizgiai
Blemberis kaip čiotkai....
Kaip čia padarei? Įtariu sėdėjai nemažai laiko kol sudėliojai blizgučius....