Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Ramune! @ 2012 11 29, 21:12)
O kaip jums kokybe sio lako? Nes man dar ta pacia diena kamputis atsilupo  doh.gif

sunku pasakyt, šiand po pietų nusilakavau vieną ranką, bliūdus išsiploviau hihihi.gif kol kas vietoj viskas ax.gif tik ką baigiau antrą ranką mastau.gif Kaip laikysis pranešiu. Bet bazė topas pas mane HG.

Jolucke, tikrai graži spalva, lyg ir pilka, bet tuo pačiu šilta kažkokia, į kakavą neša.
Atsakyti
Ačiū ačiū ačiū visoms mergaitėms už pagyras...... 4u.gif blush2.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2012 11 28, 21:59)
raudonieji labai patiko  smile.gif

norejau klausimeli is karto, kiek sluoksniu topo  dedi ant zvyneliu ?

Tiek juodu tiek raudonu atveju dėjau 2 topo sluoksnius tik ant tų nagiukų kur dėjau žvynelius.
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 29, 11:34)
ingeborgita2 bigsmile.gif  nuostabus darbai, ir zvynai ziu kaip i trasa aina lotuliukas.gif  Labai dailu , net akys raibsta nuo IBD meteorito spalvos wub.gif grazi labai thumbup.gif

Joa ax.gif blush2.gif aina aina kaip turi būt.... ačiū tau širdingai už sufleravimą idėjų.... blush2.gif

Beje mergaitės dėl tų žvynelių.....

1,Aš asmeniškai dėliojau juos ant neišdžiovintos spalvos ir tada džiovinau spalvą ir topas ir dar topas....
2,Man Nagavitoj pasakė neva tai geriau išdžiovinti spalvą pilnai ir tada ant spalvos dėliot, nes neva tai per žvynelį nepraeina spinduliai ir po žvyneliu nesustingsta spalva ir gali atšokti(na logiška).
Bet aš kai dariau 1, variantu nieks niekur neatšoko thumbup.gif , o 2, variantu bandžiau vakar daryt, tai bus matyt kaip laikysis, bet man patogiau juos dėliot pagal 1, variantą, nes geriau prilimpa, o 2, variantu jie netaip prilimpa ir braukiant topu baisu kad nenubrauktum......
Atsakyti
Uzmaciau vel naujove laku pasaulyje...
https://kuponai.lt/k...o-uv-15-ml.html

tik nedrysiu pati meginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 30, 09:44)

nu nžn ar būtų jie labai jau geri už tokia kainą....
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 29, 10:19)
pas mane visos priemones ibd. Su vata kartu nenubyra, bet irgi uztenka lengvai nustumdyt nuo nago. Bet ta veiksma as jau gremzimu vadinu, vietomis ir nenusilupa taip lengvai. Dar yra kita beda - jei tamsus lakas, tai spalva po nuemimo ir lieka ant nago, tai nori nenori    tenka    vel butinai lakuoti. Tai su blokeliu lengvai nusibruzina ta spala, bet ja reikia bruzint, kitaip vaizdelis nekoks

Keiskit baze 4u.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 11 30, 08:41)
Ačiū ačiū ačiū visoms mergaitėms už pagyras......  4u.gif  blush2.gif
Tiek juodu tiek raudonu atveju dėjau 2 topo sluoksnius tik ant tų nagiukų kur dėjau žvynelius.

Joa  ax.gif  blush2.gif aina aina kaip turi būt.... ačiū tau širdingai už sufleravimą idėjų.... blush2.gif

Beje mergaitės dėl tų žvynelių.....

1,Aš asmeniškai dėliojau juos ant neišdžiovintos spalvos ir tada džiovinau spalvą ir topas ir dar topas....
2,Man Nagavitoj pasakė neva tai geriau išdžiovinti spalvą pilnai ir tada ant spalvos dėliot, nes neva tai per žvynelį nepraeina spinduliai ir po žvyneliu nesustingsta spalva ir gali atšokti(na logiška).
Bet aš kai dariau 1, variantu nieks niekur neatšoko  thumbup.gif , o 2, variantu bandžiau vakar daryt, tai bus matyt kaip laikysis, bet man patogiau juos dėliot pagal 1, variantą, nes geriau prilimpa, o 2, variantu jie netaip prilimpa ir braukiant topu baisu kad nenubrauktum......

Aš irgi su zvyneliais darau pirmąjį variantąsmile.gif
Ką jos ten toj nagavitoj gali komentuoti apie zvynelius jei man nuėjus su Joliiaus parodytu variantu (belas vampire su vienu zvynuotu nagu) jos visos ji apziurinejo blink.gif tai manau nelabai bandymas variantas pas juos buvo. Man atlaikė puikiai dvi savaites, klientems taip pat smile.gif
Kalėdoms bus einamiausi varijantai...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 11 30, 09:47)
nu nžn ar būtų jie labai jau geri už tokia kainą....

Kadangi kokybe labai abejoju tai net nebandysiu...
Siaip labai pamegau IBD lakiukus net labiau patinka nei HG...

Viena mergina kai pasakiau kad naudoju HG ir IBD priemones pasake kad labai jau brangias priemones naudoju... Ji savo klientem tokiu brangiu priemoniu nenaudoja.
Vis gundausi isbandyti PN lakiukus bet taip ir nesiryztu.... Bijau, kad prastai laikys ir nuvilsiu klientes....

Tiesa kokias priemones naudojat dezinfekcijai? Ka patartumet man isigyti turint keleta klienciu?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 11 30, 10:29)
Keiskit baze  4u.gif

aciu 4u.gif geriau i HG? ar ka kita patartumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 30, 14:36)
aciu  4u.gif geriau i HG? ar ka kita patartumet?  blush2.gif

Vienareikšmiškai HG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 30, 09:44)
https://kuponai.lt/k...o-uv-15-ml.html

Laba,
čia gi miniukas, tai tiek ir kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2012 11 30, 18:52)
Laba,
čia gi miniukas, tai tiek ir kainuoja.

tai yra 15ml - 29lt
man asmeniskai net patiktu mazesni turiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 30, 18:59)
tai yra 15ml - 29lt
man asmeniskai net patiktu mazesni turiai smile.gif

Aha, ypač mažiau naudojamos spalvos. Žiūrėjau miniuku (po 9ml) HG, bet kažkaip susilaikiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 11 30, 10:29)
Keiskit baze  4u.gif
Aš irgi su zvyneliais darau pirmąjį variantąsmile.gif
Ką jos ten toj nagavitoj gali komentuoti apie zvynelius jei man nuėjus su Joliiaus parodytu variantu (belas vampire su vienu zvynuotu nagu) jos visos ji apziurinejo blink.gif tai manau nelabai bandymas variantas pas juos buvo. Man atlaikė puikiai dvi savaites, klientems taip pat smile.gif
Kalėdoms bus einamiausi varijantai...

Jo man irgi yra buve, kad čia aptarinėjam na pvz. kokią nors naują kolekciją vos ne mėn. nuėjus į nagavitą paklausiu tai žiūri į mane, jo tokia jau yra? lotuliukas.gif
Atsakyti