Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lindrukas @ 2012 11 28, 22:14)
Naudoju viska HG, ir 20min palaikau - nieko gero, nuo odeliu graziai atsoka bet nuo nago vidurio ne velnio.

o kiek jūs vatą suvilgote? Vata, pavilgyta removerio, turi būti šlapia. Jei tik šiek tiek padrėkinate, tai ir neprisigeria uv lakas removerio ir neatšoksta 4u.gif
Atsakyti
pas mane vata kiaurai slapia nuo valiklio buna, vyniojant folija net bega jei paspaudziu, bet net ir po pusvalandzio laikymo laka reikia gremzti doh.gif
Papildyta:
Nagavita turi parduotuve ar tik internetu prekiauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 29, 10:10)
pas mane vata kiaurai slapia nuo valiklio buna, vyniojant folija net bega jei paspaudziu, bet net ir po pusvalandzio laikymo laka reikia gremzti doh.gif

Įdomu, o kokias priemones naudojate? ax.gif
pas mane irgi šlapia būna, bet gremžti reikia tik Orly GelFX laką. O ir tas gremžimas toks, kad lakas nenusilupa pats nuimant vatą, o pagremži ir jis nubyra lengvai. Gramdyti tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 11 29, 11:13)
Įdomu, o kokias priemones naudojate?  ax.gif
pas mane irgi šlapia būna, bet gremžti reikia tik Orly GelFX laką. O ir tas gremžimas toks, kad lakas nenusilupa pats nuimant vatą, o pagremži ir jis nubyra lengvai. Gramdyti tikrai nereikia.

pas mane visos priemones ibd. Su vata kartu nenubyra, bet irgi uztenka lengvai nustumdyt nuo nago. Bet ta veiksma as jau gremzimu vadinu, vietomis ir nenusilupa taip lengvai. Dar yra kita beda - jei tamsus lakas, tai spalva po nuemimo ir lieka ant nago, tai nori nenori tenka vel butinai lakuoti. Tai su blokeliu lengvai nusibruzina ta spala, bet ja reikia bruzint, kitaip vaizdelis nekoks
Atsakyti
ingeborgita2 bigsmile.gif nuostabus darbai, ir zvynai ziu kaip i trasa aina lotuliukas.gif Labai dailu , net akys raibsta nuo IBD meteorito spalvos wub.gif grazi labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 11 28, 20:44)
Na Jūsų džiaugsmui ir teismui....
daug visokiu spalvyčiu..manau įžiūrėsite smile.gif

Super darbai, grazu ziureti!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 29, 11:12)
Papildyta:

"nagavita" turi parduotuvę :

Kaunas, Savanorių pr. 79
Telefonas: +370-686-85425
yra dar Vilniuje tik nežinau adreso, va tel: 8 5 2138391 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2012 11 29, 14:09)
"nagavita" turi parduotuvę :

Kaunas,  Savanorių pr. 79
Telefonas: +370-686-85425
yra dar Vilniuje tik nežinau adreso, va tel: 8 5 2138391  4u.gif

yra ir kituose miestuose bet nzn kodel jie neparaso puslapyje ... nes alytuje tikrai yra parduotuve ir kai reikejo ju kontaktu parasiau meilu atrase ... reik pasiziureti kokiam mieste reik
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 29, 11:12)

Užkilus ant Savanorių kalno iškart į kairę. Raudonas pastatas.
Atsakyti
aciu uz ats. del Nagavitos 4u.gif
Atsakyti
rodau spalvą ax.gif Emmi-Nail SAGE 3 sluoksniai

p.s. lakavosi sakyčiau be priekaištų, lyginant su kai kuriomis HG matinėmis spalvomis smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 29, 20:42)
rodau spalvą  ax.gif  Emmi-Nail SAGE 3 sluoksniai

p.s. lakavosi sakyčiau be priekaištų, lyginant su kai kuriomis HG matinėmis spalvomis  smile.gif

O kaip jums kokybe sio lako? Nes man dar ta pacia diena kamputis atsilupo doh.gif
Atsakyti