Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O as noriu paklaust kaip dedat tuos zvynelius? Ant nudziovintos spalvos ar ant nulakuoto nago ir tada i lempa? blush2.gif

As tai va nesuprantu, kodel man taip sunkiai nusivalo nagai? Naudoju hg removeri, laikau 10-15min nu ir siaubas vos nukrapstau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 11 28, 20:44)
Na Jūsų džiaugsmui ir teismui....

juodi su zvyneliais-nuostabus! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 11 28, 22:11)
1. O as noriu paklaust kaip dedat tuos zvynelius? Ant nudziovintos spalvos ar ant nulakuoto nago ir tada i lempa?  blush2.gif

2. As tai va nesuprantu, kodel man taip sunkiai nusivalo nagai? Naudoju hg removeri, laikau 10-15min nu ir siaubas vos nukrapstau  unsure.gif

1. nulakuoju naga, ikisu keliom sekundem i lempa. Istraukiu, sudelioju zvynelius ir tada uzkepinu taip kaip priklauso.

2. gal mazai pasiausiat? Man niekada nereikia laikyti 15 min, visada greiciau nusiima. Kartais vietoj remuverio panaudoju beacetonini valikli, nusiima irgi puikiai.
Atsakyti
kokia grazi Meteorite spalvyte bigsmile.gif

as naudoju ibd priemones, bet man lakas irgi sunkiai nusikrapsto. Siandien ir 30min laikiau, bet vistiek nekazkas schmoll.gif nuimineju su acetono turinciu lako nuemeju ir pasiausiu atrodo normaliai, gal vietomis net per dauk blush2.gif pabandysiu bondo nenaudot, gal tada lengviau nusiims
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 28, 23:03)
kokia grazi Meteorite spalvyte  bigsmile.gif

as naudoju ibd priemones, bet man lakas irgi sunkiai nusikrapsto. Siandien ir 30min laikiau, bet vistiek nekazkas  schmoll.gif nuimineju su acetono turinciu lako nuemeju ir pasiausiu atrodo normaliai, gal vietomis net per dauk  blush2.gif pabandysiu bondo nenaudot, gal tada lengviau nusiims

tai vat as irgi gremziu nuo savo nagu laka, tiksliau kai pradejau bonda tepti kazkur nuo vidurio ar net maziau, i gala... tai toj vietoj ir reik gremzti laka ... o kur ner bondo tai gerai atsoka... tik beda ta kaip sakiau akd man be bondo nifiga nelaiko tas lakas g.gif
Atsakyti
Pasirodo ne as viena tokia kuriai reikia ta laka nugremzt doh.gif

Man didziausia uzduotis kai reikia laka nuiminet... Naudoju viska HG, ir 20min palaikau - nieko gero, nuo odeliu graziai atsoka bet nuo nago vidurio ne velnio. Po tu 20 min kisu vel i folija, o poto dar likucius lako padildau. Ir niekaip man neisnesa galva, lakas laiko max 1.5 savaites (galiukai atsokineja arba pats nagas susisliuoksniuoja) o tas lako nuemimas toks sunkus... Be bondo nesu bandzius, bet bijau, kad visai nelaikys man tada...
Ingeborgitos visi daugiau ar maziau grazus 4u.gif Ypac juodi su zvyneliais wub.gif
Atsakyti
Nu siausiu pakankamai pavirsiu pries nuiminedama tikrai... Kazkokia mistika... unsure.gif baisu ir naga susigadinti taip
Atsakyti
Sveikos merginos,įkelsiu ir aš kelis savo darbelius,tikiuos labai nepeiksit blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
su nuiminejimu tikrai mistika... man visos spalvos ziauriai sunkiai nusiima... paskutini karta galvoju nu gal per mazai padirdau, tai tikrai atsakingai daugiau padildziau ir vis tiek tas pats...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 11 28, 19:44)
Na Jūsų džiaugsmui ir teismui....
daug visokiu spalvyčiu..manau įžiūrėsite smile.gif
user posted image
HG Magneto raudona...
user posted image

HG Black Shadow(3) ir žvyneliai
user posted image
Vėl daug spalvyčiu....
user posted image
HG dvi pilkos tamsesne 01420 o kita is naujos kolekcijos nepamenu nr.  blush2.gif
user posted image
IBD Bing Cheries (2) + žvyneliai raudoni
user posted image
HG 01422 (1) + žvyneliai+struktūrinis
user posted image
user posted image
IBD Meteorite (3)
user posted image
user posted image

o kaip laikosi svyneliai? kiek sluoksniu topo dejai?
Atsakyti
Ingeborgita, labai gražūs tie juodi ir pilki nagučiai 4u.gif

QUOTE(Svajones @ 2012 11 28, 17:54)
Sveikos, noriu paklausti ar butinai reikia pradžioje naudoti Harmony PH Bond ar galima vietoje jo nuvalyti nago pavirsiu su Harmony Gelish Cleanser?

QUOTE(Fay @ 2012 11 28, 18:49)
va man irgi idomu ar butinas tas ph bondas  g.gif kas bus jei jo neuztepsi?  blush2.gif

aš niekada nenaudojau PH bondo, tik su cleanser'iu pavalydavau ir viskas. Bet dabar, kai nagai sluoksniuojasi, naudoju ir PH bondą. Na ką aš žinau... skirtumo man, asmeniškai, jokio nesimato. Laiko taip pat gerai, kaip ir be PH bondo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 29, 08:56)
su nuiminejimu tikrai mistika... man visos spalvos ziauriai sunkiai nusiima... paskutini karta galvoju nu gal per mazai padirdau, tai tikrai atsakingai daugiau padildziau ir vis tiek tas pats...

nesuprantu, kodel jums taip. Man isvis kai kurie lakai vatoje lieka ax.gif Pvz raudonas blizgantis good gossip, diva, elegant wish......
Atsakyti