Noreciau nueiti i kokius nors kursus ilgalaikio lakavimo, gal kuri gali ka parekomenduoti? Vilniuje
parduodu 30 vnt.stampu ploksteles su siuntimu 120lt. sitam rinkiny yra ploksteles su didelem snaigem ir kaip ikeliau foto snaiges ant prancuzo
mano naguciai- pas mane kol kas ruduo, tik kokybe feee, kaip visada, todel darbu ir nededu daug
QUOTE(ritukas1 @ 2012 11 28, 15:07)
mano naguciai- pas mane kol kas ruduo, tik kokybe feee, kaip visada, todel darbu ir nededu daug
kad nelabai kas matosi o kas matosi tai atrodo dailiai o siaip paziurek i foto tavo visas vaizdas sufokusuotas uz tavo rankos.. siena langas ... jei tavo fotikas nefokusuoja vaizdo is arti tai geriau ranka palaikyk toliau nuo fotiko tai ryskiau nufotkins
QUOTE(sylvia @ 2012 11 28, 15:40)
parduodu 30 vnt.stampu ploksteles su siuntimu 120lt. sitam rinkiny yra ploksteles su didelem snaigem ir kaip ikeliau foto snaiges ant prancuzo
ar ju kokybe nesiskiria nuo konad?
QUOTE(sinaudra @ 2012 11 28, 14:50)
ar ju kokybe nesiskiria nuo konad?
ne.pas mane 95%paprastos ploksteles ir tik 5% konad.
QUOTE(sinaudra @ 2012 11 28, 17:06)
Čia yra paprastas lakas, o ne ilgalaikis....brt šiaip kaip parastas lakas man jis pats pats...
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 11 28, 19:31)
Čia yra paprastas lakas, o ne ilgalaikis....brt šiaip kaip parastas lakas man jis pats pats...
Tada reikia sito taip?
http://www.ebay.com/...=item2ebe0763f4
QUOTE(sinaudra @ 2012 11 28, 18:38)
Taip
Sveikos, noriu paklausti ar butinai reikia pradžioje naudoti Harmony PH Bond ar galima vietoje jo nuvalyti nago pavirsiu su Harmony Gelish Cleanser?
QUOTE(Svajones @ 2012 11 28, 18:54)
Sveikos, noriu paklausti ar butinai reikia pradžioje naudoti Harmony PH Bond ar galima vietoje jo nuvalyti nago pavirsiu su Harmony Gelish Cleanser?
cia du skirtingi dalykai....