Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Pravda @ 2012 11 26, 22:50)
Man per 10 dienu kazkur  4u.gif

Cia iš UK?

QUOTE(Azuoliuke @ 2012 11 27, 00:04)
Man apie pora savaiciu uztrunka kol atkeliauja  doh.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(dolee @ 2012 11 27, 09:12)
Sveikutes smile.gif pradejau dometisa sitais geliniais lakavimais smile.gif) norejau uzsiklausti, as naudoju dar ale gelini laka lorealio, nu uzsitepa ir atrodo tikrai graziai, bet jai namie kazka daugiau darau, ar daugiau mirkomos rankos ir viskas, po mano lako wink.gif ar gelinis jis laiko tik tada kada tiksliai pagal tai kaip turi but paruostas nagas ir nulakuotas ir laiko? smile.gif

Šiaip galėtumėt truputį paskaitinėti šitą temą, bet gelinis lakavimas su ale geliniu neturi nieko bendro. Cia turi būti spec. lakas pagrindas ir bazė ir žinoma UV lempa.
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 11 27, 00:14)
zinok princese lieja sad.gif vienintelis būdas kuriuo galėjau lakuoti, buvo pirma baltas ir ant viršaus princese. Apskritai nusipirkau super nailo, paris rose ir esu labai patenkinta smile.gif
P.s. Nu labai dailu  wub.gif kaip visada
Jau apdiskutuotas tas straipsnis. Bijai vilko neik į mišką. Jau kiek 9w Uv pakenkia tai nzn smile.gif juokingai man skamba, nes ir saule UV skleidžia kas diena, kuri dedates cadras, tepates apsauginiais kremais kasdiena? Juk kenkia smile.gif
LED lempa tikrai geriau, bet asmeniniam naudojimui leisti daugiau nei tūkstantį litų aš tikrai manau ne kiekviena gali sau leisti.

Taip, sutinku. Teisingai Jus sakote, gal ir be reikalo as cia isibaiminau. Tik LED lempa ne tukstanti, o 350-400Lt skelbimuose kainuoja kiek maciau, arba ji gal per silpna, neismanau, kol kas tik svarstau, ar toliau lakuotis naugucius pas savo manikiurininke, ar imtis saviveiklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 27 lapkričio 2012 - 11:15
QUOTE(Morgan @ 2012 11 26, 17:25)
Labukas,

as turiu abu vitagelius.Dabar nusilakavus su recovery,kol kas manau niekas nieko nepasakys,nes reikia laiko.
Ant jo galima visai nieko netept arba tept paprasta arba gelini laka.

Tai as kaip suprantu butent Strenth lakas, kuri galima tik viena naudoti, jis iskart uzstinges blizga ir gali paprasta laka det..
o va Recovery, jau kaippagrindas pries UV laka..tai ta recovery palaikius lempoj nereikia nubraukti su teptuku jo pertekliaus g.gif ar jis ir buna iskart slidus? paaiskinkit truputi kaip su jais elgtis 4u.gif
Ai beje, kaip lakas laiko su recover vietoje pagrindo? tap pat gerai kaip su paprastu foundaisonu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffane: 27 lapkričio 2012 - 11:20
kur dar Kaune prekiauja ilgalaikio lakavimo priemonėm be Krinonos ir Nagavitos?smile.gif
Atsakyti
o butina su teptuku pagrinda nubraukt? As is youtube mokiausi, tai su ibd just geliniais lakais kai lakuoja, tai nieko nebrauko su teptuky. As ir nieko nebraukau - laiko normaliai
Atsakyti
galima nubraukti su vienkartine servetėle.
Atsakyti
QUOTE(opus3 @ 2012 11 27, 12:35)
kur dar Kaune prekiauja ilgalaikio lakavimo priemonėm be Krinonos ir Nagavitos?smile.gif

prie soboro PN, akropoli Vitrina...
Atsakyti
Merginos, kažin ar verta užsisakyti miniukų HG? Ten jie būna po 9 ml.?
Atsakyti
QUOTE(opus3 @ 2012 11 27, 16:38)
galima nubraukti su vienkartine servetėle.

o kas gali nutikt jei nebrauksiu isvis? O ta vienkartine servetele neprilips prie pagrindo? g.gif jis gi lipnus
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 11 26, 23:39)
Paaiskinkit prasau kaip patasyti atsokta nago galiuka, atsisloksniavo galiukas kartu su geliu? g.gif
padariau taip: nudildinau tik galiuka, su blokeliu nuslifavau, nuriebinau visa naga, su bondu patepiau tik galiuka, fundationu patepiau irgi tik galiuka, perbraukiau su sepeciu, padengiau geliu irgi tik galiuka, topu patepiau jau visa naga g.gif  biggrin.gif
na dabar pamokykyt ka netaip padariau g.gif gal reikejo visa nuimti ir is naujo padengti g.gif

Man irgi pasidare toks ispudis, kad naujokus cia ignoruoja g.gif nejaugi taip sunku atsakyti unsure.gif
Atsakyti
Kažkokia manija su tais lakais doh.gif oi vėl užsipirkau ax.gif
Klausykit, o kaip jūs dailę darot? Kaip tarkim kokį blizgutį užklijuot?, Ar laikosi uztepus topą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaryte: 27 lapkričio 2012 - 20:24
QUOTE(Packa @ 2012 11 27, 20:11)
Man irgi pasidare toks ispudis, kad naujokus cia ignoruoja g.gif nejaugi taip sunku atsakyti unsure.gif

dauguma cia neuzsuka, nes visos issikele i fb....
Atsakyti