Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Kažkaip mane ignoruoja čia g.gif
Nė viena neatsako į mano klausimus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2012 11 26, 19:58)
Klausykit ar čia originalai? Nes kaina labai vilioja ax.gif Gal teko pirkti iš šio pardavėjo?
http://www.ebay.com/.....350500058101

Man teko ir ne karta mirksiukas.gif viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Azuoliuke @ 2012 11 26, 21:49)
Man teko ir ne karta  mirksiukas.gif  viskas normaliai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif , per kiek laiko atkeliauja siuntinukai?
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2012 11 26, 14:25)
Mergaites rekomenduokit man iš ebay kokį nors pardavėją pas ką galima būtų nusipirkti HG lakų

QUOTE(poniav @ 2012 11 26, 21:44)
Kažkaip mane ignoruoja čia g.gif
Nė viena neatsako į mano klausimus wacko.gif

Aš pati ieškausi, žinoma gerai jei randi kokį patarimą. Žiūriu iš UK tiek pat kainuoja, o ir atkeliauja jaučiu kad greičiau.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 11 26, 20:01)
Šiandien niekaip nesugebėjau nusilakuoti nagų. Ne mano diena, ką imu -tas krenta. Norėjau prancūzo, bet pirmą kartą po vieną nagą užtvirtinimui į lempą, kad nesubegtų, tai sutraukė baltą juodai. Nusivaliau, tada antrą kartą, tai viskas subėgo  į kraštus, ir vėl sutraukė. Mano visos priemonės HG.

man siandien lygiai ta pati problemele buvo... g.gif pirma karta kaip lakavausi pries dvi savaites tai viskas super gavosi, o siandien niekaip.... is antro karto tik keli naguciai subego, bet is nevilties uztepiau blizgu laka ant virsaus ir issisukau is padeties taip... gal ir teisingai sako, gal tiesiog padauginom baltos spalvos, kita karta reiks nepersistenkt... nes mano irgi hg balta, bet nelabai ji ten balta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2012 11 26, 21:01)

Man per 10 dienu kazkur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2012 11 26, 21:01)

Man apie pora savaiciu uztrunka kol atkeliauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 11 24, 12:25)
O tema "Mano manikiūras" dingo kažkur, ar aš žiopla nerandu? g.gif

Rodausi po 100 metų. Oi vargelis buvo, ojojoj, plaukė viskas, tiek baltas galiukas, tiek dailė doh.gif Nežinau, kaip jūs dirbat, kai klientėms reikia greitai darbą padaryti...kai sau, tai galėjau žaisti ilgiausiai atsisėdus.

zinok princese lieja sad.gif vienintelis būdas kuriuo galėjau lakuoti, buvo pirma baltas ir ant viršaus princese. Apskritai nusipirkau super nailo, paris rose ir esu labai patenkinta smile.gif
P.s. Nu labai dailu wub.gif kaip visada

QUOTE(levrete @ 2012 11 26, 15:59)
Stai koki straipsni apie gelini lakavima radau. Taip iseitu, kad perkant lempa dar reiketu pagalvoti, ar nevertetu investuoti i savo sveikata ir rinktis visgi brangesne LED lempa  g.gif

http://projektai.del...a.d?id=58978699

Jau apdiskutuotas tas straipsnis. Bijai vilko neik į mišką. Jau kiek 9w Uv pakenkia tai nzn smile.gif juokingai man skamba, nes ir saule UV skleidžia kas diena, kuri dedates cadras, tepates apsauginiais kremais kasdiena? Juk kenkia smile.gif
LED lempa tikrai geriau, bet asmeniniam naudojimui leisti daugiau nei tūkstantį litų aš tikrai manau ne kiekviena gali sau leisti.
Atsakyti
Paaiskinkit prasau kaip patasyti atsokta nago galiuka, atsisloksniavo galiukas kartu su geliu? g.gif
padariau taip: nudildinau tik galiuka, su blokeliu nuslifavau, nuriebinau visa naga, su bondu patepiau tik galiuka, fundationu patepiau irgi tik galiuka, perbraukiau su sepeciu, padengiau geliu irgi tik galiuka, topu patepiau jau visa naga g.gif biggrin.gif
na dabar pamokykyt ka netaip padariau g.gif gal reikejo visa nuimti ir is naujo padengti g.gif
Atsakyti
Isbandziau vakar IBD Abys spalvyte, nu super ji man....
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pradejau dometisa sitais geliniais lakavimais smile.gif) norejau uzsiklausti, as naudoju dar ale gelini laka lorealio, nu uzsitepa ir atrodo tikrai graziai, bet jai namie kazka daugiau darau, ar daugiau mirkomos rankos ir viskas, po mano lako wink.gif ar gelinis jis laiko tik tada kada tiksliai pagal tai kaip turi but paruostas nagas ir nulakuotas ir laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2012 11 26, 15:59)
Stai koki straipsni apie gelini lakavima radau. Taip iseitu, kad perkant lempa dar reiketu pagalvoti, ar nevertetu investuoti i savo sveikata ir rinktis visgi brangesne LED lempa  g.gif

http://projektai.del...a.d?id=58978699

jau čia kažkada apšnekėjom tą straipnsį. Beje CND Shellac tik su UV lempa stingsta, LED jiems netinka 4u.gif
Atsakyti