Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Mergaites rekomenduokit man iš ebay kokį nors pardavėją pas ką galima būtų nusipirkti HG lakų
Atsakyti
sveikutes, norejau pasiklausti jus stampuka dedat ant spalvos tada tepat topa? ar po visko?
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 26, 15:03)
sveikutes, norejau pasiklausti jus stampuka dedat ant spalvos tada tepat topa? ar po visko?

pati niekad nedariau su stampukais, bet kiek cia skaiciau tai daro taip: ant topo (pasiausto arba ne) deda stampuka ir vel deda topa ir i lempa.. ax.gif smile.gif
Jei gerai supratau.. 4u.gif
Atsakyti
Stai koki straipsni apie gelini lakavima radau. Taip iseitu, kad perkant lempa dar reiketu pagalvoti, ar nevertetu investuoti i savo sveikata ir rinktis visgi brangesne LED lempa g.gif

http://projektai.del...a.d?id=58978699
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 26, 13:01)
Norejau paklausti ar yra tokiu kurios sito lako deka uzsiaugino nagucius? smile.gif
kadangi noriu nusiimti priaugintus bet norisi ilhu nagu svarstau a man tikrai jis tiks smile.gif plius jei dirbama ir yra daznas salytis su vandeniu ar del to buna bedu?

as viena is tu, kuri ilga laika nesiojo gelinius nagucius, nes savi popieriniai visada buvo
nusiauginau ir po pertraukos pabandziau gelini lakavima. Super, aisku, ilgiau nei 2 savaites neisvaikstau (lankstosi jie vis tiek, tai lakiukas sutrukineja, negrazu) bet atauga naguciai ilgi, as dabar nesioju trumpesnius, tada maziau jie nudyla galiukuose smile.gif
Bet dengiu po 3 sluoksnius splavos, kad tik storesni butu 4u.gif Dar neteko per visa lakavimosi laika suplesyti ar sulauzyti nagucio, kas buvo praktiskai kas savaite, nes iplysdavo nuo lankstymosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2012 11 26, 16:59)
Stai koki straipsni apie gelini lakavima radau. Taip iseitu, kad perkant lempa dar reiketu pagalvoti, ar nevertetu investuoti i savo sveikata ir rinktis visgi brangesne LED lempa  g.gif

http://projektai.del...a.d?id=58978699

esu youtube macius kaip deda spec pirstines, kur tik nagai islinde, arba tepa rankas su apsauginiu kremu nuo saules
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 26, 15:03)

Ant spalvos dedu topa, tada nuvalau lipnuma, nieko nesiausiu, dedu stampa ir vel topa smile.gif
Atsakyti
Labukas,

as turiu abu vitagelius.Dabar nusilakavus su recovery,kol kas manau niekas nieko nepasakys,nes reikia laiko.
Ant jo galima visai nieko netept arba tept paprasta arba gelini laka.
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 26, 13:01)
Norejau paklausti ar yra tokiu kurios sito lako deka uzsiaugino nagucius? smile.gif
kadangi noriu nusiimti priaugintus bet norisi ilhu nagu svarstau a man tikrai jis tiks smile.gif plius jei dirbama ir yra daznas salytis su vandeniu ar del to buna bedu?

Na neaišku kaip Jums laikys lakas, bet asš buvau nusilakavusi nagus per atostogas ir 10 dienų mirkimo baseine atlaike puikiai, niekas niekur neatšoko.
Atsakyti
Šiandien niekaip nesugebėjau nusilakuoti nagų. Ne mano diena, ką imu -tas krenta. Norėjau prancūzo, bet pirmą kartą po vieną nagą užtvirtinimui į lempą, kad nesubegtų, tai sutraukė baltą juodai. Nusivaliau, tada antrą kartą, tai viskas subėgo į kraštus, ir vėl sutraukė. Mano visos priemonės HG.
Nelemta man šiandien, į darbą rytoj eisiu nesilakavus.
Kaip Jus nulakuojat galiuką , kad nesutrauktų? kada lakuodavau salone, kartais jai patraukdavo, bet kai uztepdavo kito lako sluoksnį išsilygindavo, o man ne.
Kokia juoda diena šiandien.
Anksčiau ant balto Sheek White dėjau blizguti, tai tie garamkščiai dingdavo, šiandien dėjau Sweet dream ir nieko.
Man kokia negraži ta Sweet Dream prancūzui, nes aš tokios baltos norėjau.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 11 26, 19:01)

Kaip Jus nulakuojat galiuką , kad nesutrauktų?

dedu lb ploną sluoksnį, tiksliau 2, o kartais net ir 3 sluoksnius HG Sleek White. Tada netraukia, o jei tik kur storiau, iškart susigarbanoja.

Manau, HG balta, ne pati geriausia spalva, bent kiek esu skaičiusi, nes praktiškai išbandyt kitos baltos spalvos neteko smile.gif
Atsakyti
Klausykit ar čia originalai? Nes kaina labai vilioja ax.gif Gal teko pirkti iš šio pardavėjo?
http://www.ebay.com/.....350500058101
Atsakyti