Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2012 10 25, 21:37)
Nuvalyt su servetele sepeteli ir viskas mirksiukas.gif Taip buna visada.Del to pas mane yra 3 topai.Prancuzui,matiniam ir perlamutrui.

karsta.gif jau galvojau, kad as tundra kazka netaip darau smile.gif
O matiniam koki topa naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 25 spalio 2012 - 22:00
QUOTE(Pravda @ 2012 10 25, 21:59)
karsta.gif jau galvojau, kad as tundra kazka netaip darau  smile.gif
O matiniam koki topa naudoji?

Toki pat,tik kita buteliuka atskira turiu smile.gif Nes lieka nuo perlamutro blizgucio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 10 25, 22:27)
Sveikos  4u.gif
Turiu klausima: siandien lakavaus ibd bing cherries ir kai jau tepiau topa tai jo sepetelis man raudonas paliko  blink.gif kodel taip galejo atsitikti? Jums buna taip? Kaip pasalinti tokiu atveju ta raudonuma?

Man taip nutiko, kai nusipirkau kitos firmos laką. Bet prisiskaičiusi visko, puoliau keisti lemputes doh.gif (atseit lako nebesustingdo) daugiau tai nesikartoja....nors ta spalva vis tiek nebelaiko net savaitės ax.gif
Atsakyti
Siandien buvau Kauno Nagavitoje ir sake, kad galbut jau siandien tures tuos spalva keiciancius gellakus. Kaina bus apie 55 lt, tures 12 spalvu. Pavadinimas ale EN? ?? ax.gif
Atsakyti
Merginos,
as nusipirkau du lakus: meet me in milano ir snowy bunny is to pacio zmogaus, bet man iskilo klausimas, nes apziurejus buteliukus, ant vieno is ju sono (meet me in milano) nera uzrasyta "harmony". Tai man jau cia ne ta ikiso? g.gif
Atsakyti
Manieji , buvau nusilakavusi be blizgucio, bet pavaiksiojus pusdieni nusprendziau, kad kasko truksta lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Sviesus- HG- Eur So Chic (3 sl)
Tamsus: HG-Sweet chocolate (3 sl)
blizgutis- Hg- water field
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 10 25, 17:09)

Būtų įdomu daugiau nuomonių išgirsti apie lempas ir bazes  ax.gif  4u.gif

as pvz lakavausi keturis kartus is eiles HG priemonemis, man pradejo trupet ir sluoksniuotis nago plokstele. nuvaziavau i Nagavita ir papasakojau, paklausinejo manes ka ir kaip darau, viskas teisingai, tai isvada priejom, kad man netinka pacios priemones. pasiule pirkti to pacio gamintojo, bet kita linija, tai dabar sau ir klientems naudoju ProGel Supernails, mano asmeniniai pastebejimai tokie, kad laiko trumpiau nei HG (triju savaiciu neesu pasiekusi, max pusantros), bet nagai tikrai nebesisluoksniuoja...
Atsakyti
stai meet me in milano del kurio nerimavau ax.gif sorry uz kokybe, bet tik taip tel. fotografuoja doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 10 26, 17:11)
Merginos,
as nusipirkau du lakus: meet me in milano ir snowy bunny is to pacio zmogaus, bet man iskilo klausimas, nes apziurejus buteliukus, ant vieno is ju sono (meet me in milano) nera uzrasyta "harmony". Tai man jau cia ne ta ikiso?  g.gif

aga unsure.gif man irgi tas uzkliuvo unsure.gif
bet kazkaip pagalvojau gal nuo leidimo priklauso g.gif
lauksim jusu nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
ant sios kolekcijos sono yra uzrasas ne Harmony o just for you
http://1nails.com/in...ndex&cPath=7_56
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 26 spalio 2012 - 20:43
Mergaites,kaip vadinasi tie lakai keiciantys spalva?
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 27, 11:02)
Mergaites,kaip vadinasi tie lakai keiciantys spalva?

Cia pas mus kur buvo rodyta kazkieno- tai buvo Nobility LeChat termo lakiukai , o kokiais Nagavita prekiaus da nezinia bigsmile.gif O gal jau kuri turi naujienu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 spalio 2012 - 10:13