Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 25, 11:13)
labai nebrangiai, kuri cia tarpininke ima 10 proc? blush2.gif  4u.gif

Na aš turiu savų tarpininkių, kaip sakant "po blatu" biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
as ir lakuojuosi kas 7-10 dienu, nes man labai greit nuauga. O laiko tai kuo puikiausiai, bet ir darau viska pagal instrukcijas
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 11 25, 15:31)
Atėjau pasitarti- man lakavimas nelaiko ilgiau nei savaitės (darausi pati). Ar tas nelaikymas gali būti dėl to , kad aš pašiaušiu dilde stambia, ir nuvalau lengvai skudurėliu, o paskui užtepu bondo. T.y. nevarotoju cleanserio. Ar gali dėl to blogai laikyti?

as niekada nevalau cleanseriu, po nago pasiausimo. Nuvalau sausu sepeteliu. Visada laikosi viskas puikiai. Cleanseri naudoju tik gale, nuvalyti lipnumui, arba jeigu kazka susigadinu....
Atsakyti
Ar verta pirkti sita rinkinuka pabandzmui asmeniniam?
http://www.ebay.com/...=item43b42ffbc5
Atsakyti
QUOTE(sinaudra @ 2012 11 25, 20:59)
Ar verta pirkti sita rinkinuka pabandzmui asmeniniam?
http://www.ebay.com/...=item43b42ffbc5

as toki ir pirkau is pradziu, liepos ar rugpjucio men, tai dar sekmingai naudoju, bet jau matau, kad foundatio ir top teks tuoj nauja pirkti mirksiukas.gif tik nuvalymo skystis tai labai greit issinaudojo, tai pasipildau is orly vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 11 25, 22:52)
as toki ir pirkau is pradziu, liepos ar rugpjucio men, tai dar sekmingai naudoju, bet jau matau, kad foundatio ir top teks tuoj nauja pirkti  mirksiukas.gif  tik nuvalymo skystis tai labai greit issinaudojo, tai pasipildau is orly vis  biggrin.gif

o naudoji tik sau?
Atsakyti
ar gali lakui pakenkti citrinos rugstis? Tarkavau bulves rankomis, tai dabar odeles juodos, o be citrinos rugsties nieko neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sinaudra @ 2012 11 25, 22:16)
o naudoji tik sau?

taip, sau, dar kartais sesei mirksiukas.gif bet as naudoju kas kokias 10 dienu, nes man ilgiau nelaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
Musu senbuves visai isejo is cia, nera graziu nuotraukyciu unsure.gif
Galvojau idesiu as, lakavau siandien draugei su nauju laku Perfekt Nails 5.1 KOSMARAS verysad.gif Skystalas, kaip vandenukas, bega is kart prie odeliu. Plonai tepant nieko ir nelieka ant nagucio, kisau po lempa po viena naguti, vaikai aplink zujo tai gert tai valgyt, paliesdavo megztini, apsiveldavo pukais, valiau, nu kosmaras kazkoks, dar taip nebuvo niekad doh.gif
Spalvyte kaip kazkas minejo"zalios mesos", bet darbelis nevertas idejimo, net fotkinimo ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar yra tokiu kurios sito lako deka uzsiaugino nagucius? smile.gif
kadangi noriu nusiimti priaugintus bet norisi ilhu nagu svarstau a man tikrai jis tiks smile.gif plius jei dirbama ir yra daznas salytis su vandeniu ar del to buna bedu?
Atsakyti
mano kelios drauges su geliniu laku nesioja ilgesnius nagus nei iprastai. O vanduo bent jau man neturi itakos. Su paprastu laku budavo tragedija. Kol nepabandysi tol nesuzinosi kaip tau su tuo laku bus
Atsakyti
Gal kuri jau turi is ka is siu priemoniu..Gal butu atsiliepimu :
user posted image
user posted image
AS uzsisakiau abi sias is US..Dabar reik sulaukt ju ir lempos dar reikia sulaukt is ebay..
Vienas man labai tiks kaip pradziamokslei tai kaip stipriklis kuri uztepus ir palaikius lempoj nieko daugiau daryti nereikia..galima permatoma nesiot ar paprasta laka lakuot..
o va kita pasiemiau kaip pagrinda, tikuosi jis taip pat gerai laikys kaip ir paprastas foundationas. pasisemiau ir topa, beliks dar spalvuciu pasisieskot. beje, kazi ta kuri reik naudot vietoj pagrindo lygiai taip pat reiks paruost, na reiks nubraukt jo pertekliu g.gif zalia as visiskai cia, gal jus zinote?
Atsakyti