Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O tema "Mano manikiūras" dingo kažkur, ar aš žiopla nerandu? g.gif

Rodausi po 100 metų. Oi vargelis buvo, ojojoj, plaukė viskas, tiek baltas galiukas, tiek dailė doh.gif Nežinau, kaip jūs dirbat, kai klientėms reikia greitai darbą padaryti...kai sau, tai galėjau žaisti ilgiausiai atsisėdus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 24, 12:58)

Pirmadienį gausiu tris spalvytes IBD, laaaabai laukiu  wub.gif

kokias? bigsmile.gif kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 11 24, 07:15)
turiu sita spalva, bet pas mane dar blogesne kokybe tai net nededu, ji tokia ir yra kaip foto su trim sluoksniais, su dviem nesiziuri bent man ir palyginus su kitom hg spalvom ji tirstoka. siaip grazi tamsiai ruda spalva  smile.gif

Aciu 4u.gif Ir atrodo be blizgiu ir perlamutro, ar ne?

QUOTE(Uksnė @ 2012 11 24, 10:25)
O tema "Mano manikiūras" dingo kažkur, ar aš žiopla nerandu? g.gif

Rodausi po 100 metų. Oi vargelis buvo, ojojoj, plaukė viskas, tiek baltas galiukas, tiek dailė doh.gif Nežinau, kaip jūs dirbat, kai klientėms reikia greitai darbą padaryti...kai sau, tai galėjau žaisti ilgiausiai atsisėdus.

Oi kaip grazu manikiuras su little princess wub.gif White tips ir man plaukia (nors as niekur neskubu) bet stengiuos po viena naga uzfiksuot, jei ne nespeju visos rankos padaryt - balta i sonus subega...

Ir dar del sito sandwich manikiuro, labai daug info purseforume... Pati dar nebandziau (todel kad pacios gelish splavos neatsibode) bet padariau isvada, kad ilgas ir nuobodus darbas - laiko neturincioms jis netinka + nieko nelaiko...
Visu pirma todel, kad reikia kad kiekvienas sluoksnis paprasto lako pilnai isdziutu (kitaip susigarbiniuoja dziovinant top coat'a arba top coat visai nedziuna), merginos kalbejo kad laiko apie 5 dienas (geriau nei paprasti lakai) bet man gelishas graziai laiko tik savaite, tai itariu su tuom sandwich tu 5 dienu niekaip neistempciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 24 lapkričio 2012 - 14:00
Laukiu situ:
APHRODITE
DOLOMITE
JULIET
MOGUL

Labiausiai laukiu DOLOMITE, nes pastaruoju metu taaaaip ant tamsių, juodų, rudų, tamsiai pilkų, juodai mėlynų, tamsiai bordo ir pan spalvų "užvilko" lotuliukas.gif
Visas pirkau eėjuj, žiūrėsiu ką gausiu rolleyes.gif
Atsakyti
oij Dolomite ir as beproto noriu, bet vis laukiu kada Nagavita uzsives.. ax.gif bigsmile.gif
o Mogul turiu - super spalvyte, man laaabai grazi.. 4u.gif

QUOTE(NORIKA @ 2012 11 24, 15:06)
Laukiu situ:
APHRODITE
DOLOMITE
JULIET
MOGUL

Labiausiai laukiu DOLOMITE, nes pastaruoju metu taaaaip ant tamsių, juodų, rudų, tamsiai pilkų, juodai mėlynų, tamsiai bordo ir pan spalvų "užvilko"  lotuliukas.gif
Visas pirkau eėjuj, žiūrėsiu ką gausiu  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 24, 15:06)
Laukiu situ:
APHRODITE
DOLOMITE
JULIET
MOGUL

Labiausiai laukiu DOLOMITE, nes pastaruoju metu taaaaip ant tamsių, juodų, rudų, tamsiai pilkų, juodai mėlynų, tamsiai bordo ir pan spalvų "užvilko"  lotuliukas.gif
Visas pirkau eėjuj, žiūrėsiu ką gausiu  rolleyes.gif

Juliet ir Aphrodite turiu. O Dolomite pas mane nr.1 naujai perkamu laku sarase. Man Juliet labai grazu su Fireworks. O Aphrodite bandziau su Plum Raven. Toks derinukas tinka ir sventem ir kasdienai. Uz kiek pirkai ebay (su siuntimu)? As pirkau is buynails.com uz 8$, bet dar tarpininkei 10% ir atsiuntimas kainavo. Tai base coat, top coat, 7 lakai, prepas ir skystis lipnumui salinti kainavo 290lt cia jau su vuskuo. Gal permokejau? unsure.gif
Atsakyti
čia mano pats pats pirmiausias paprastas prancūziškas kitam žmogui. rankutė drebėjo kaip turi būt,bet kaip pirmam kartui tai man atrodo gerai gavosi biggrin.gif dabar žiūriu,kad truputį ne vienodai.. g.gif http://sphotos-b.ak...._58463300_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgam: 24 lapkričio 2012 - 15:55
QUOTE(Fay @ 2012 11 24, 11:24)
net neisivaizduoju kiek jis laiko. Vistiek topas uzfiksuoja, tai gal panasiai ir laiko. Bandyt nebandziau, nevilioja tas laukimas kol pilnai nudzius visi sluoksniai biggrin.gif nors kainos atzvilgiu, tai gerokai pigiau smile.gif

pritariu, kad nevilioja. nezinau, mano vienai klientei tokia taupanti manikiurininke padare prancuza su paprastu, tai vakare jau viskas aupyeciau patnutrupejo, nezinau , as jei jau taip norti, tai galima pirkti nenaujas spalvas, t.y. kas nusipirko ir nenori, nepatinka...ar likuti. nesuprantu koks tikslas tureti blogiau , jei galima tureti geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 24, 15:51)
Uz kiek pirkai ebay (su siuntimu)? As pirkau is buynails.com uz 8$, bet dar tarpininkei 10% ir atsiuntimas kainavo. Tai base coat, top coat, 7 lakai, prepas ir skystis lipnumui salinti kainavo 290lt cia jau su vuskuo. Gal permokejau? unsure.gif

Po 7,39 dolerio + 10proc tarpininkei - 8,13dolerio ir siuntimas tik iki LT biggrin.gif Tai už 4 spalvikes gavosi 100Lt rolleyes.gif Manau nebrangiai visai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 25, 00:34)
Po 7,39 dolerio + 10proc tarpininkei - 8,13dolerio ir siuntimas tik iki LT  biggrin.gif Tai už 4 spalvikes gavosi 100Lt  rolleyes.gif Manau nebrangiai visai...  ax.gif

labai nebrangiai, kuri cia tarpininke ima 10 proc? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgam @ 2012 11 24, 15:54)
čia mano pats pats pirmiausias paprastas prancūziškas kitam žmogui.

kaip pats pirmiausiais paprastas kitam žmogui ir dar su drebančia rankute, tai, sakyčiau, labai šauniai gavosi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Atėjau pasitarti- man lakavimas nelaiko ilgiau nei savaitės (darausi pati). Ar tas nelaikymas gali būti dėl to , kad aš pašiaušiu dilde stambia, ir nuvalau lengvai skudurėliu, o paskui užtepu bondo. T.y. nevarotoju cleanserio. Ar gali dėl to blogai laikyti?
Atsakyti