Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Ar pirkot kuri IBD Just lakus is amazon.com? Kad su Gelish buvo fintu jau skaiciau. Lyginant lakus kuriuos turiu su nuotraukomis, ka pateikia amazon, tai viens prie vieno uzrasai. Bet tik priekine puse, kur pavadinimas rasomas, o galo nuotraukos nera. Ar nebus padelkos, nes labai jau pigiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 11 23, 12:20)
nu jei nori pigiau tai lieka tik ebejus .. reik ziureti kad nebutu klastote ir tiek smile.gif nepirkti is kinijos ir ytartinai labai mazom kainom ... moketi paypalu...  as visada ziuriu kad jei pardavejas is jav tai kazkaip pasitikiu ... nu kiek esu pirkusi tai nei kart negavau padielkos ...

Na as irgi su USA jokiu problemu nesu turejus... Ir daug pigiau nei is UK siustis... Oficialiam UK Harmony puslapy lako buteliuko kaina £24. Tai man su siuntimu is USA beveik perpus pigiau. Tik laukti dvi savaites neturiu kantrybes. UK kur situ Bluskey prisipirkau, kaina panasi kaip USA (originaliu harmony), bet susigundziau del greito pristatymo. Dar vis sau negaliu atleist, kad taip sudurnavojau. Is to pykciau vistiek susipirkau tas spalvas is USA, tik Diva palikau ant klaustuko, kadangi night reflection turiu, biski palauksiu. smile.gif

Merginos gal kuri HG Strut Your Stuff turit? Radau tik viena fotke nete

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 11 23, 01:15)
o kaip suprast su paprastais ?  g.gif

Tureau omeny aprastais bele kokais lakais, ne butinai gelio nagams tinkamais.

O sakykit ca gera rinkinuko kaina? http://www.nailsuppl...free-top-0-5oz/
Atsakyti
siandien kaip tik youtube ziurejau kaip daro "gelly sandwich". Tai lakuoja su paprastu laku. Viskas tas pats kaip su uv lakais, tik ilgiau uztrunka. Paruosimas tas pats, tepama uv base coat, tada norimas paprastas lakas (kiek nori sluoksniu). Tada palauki kol pilnai nudziuna ir tepi uv top coat.
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2012 11 23, 19:47)
siandien kaip tik youtube ziurejau kaip daro "gelly sandwich". Tai lakuoja su paprastu laku. Viskas tas pats kaip su uv lakais, tik ilgiau uztrunka. Paruosimas tas pats, tepama uv base coat, tada norimas paprastas lakas (kiek nori sluoksniu). Tada palauki kol pilnai nudziuna ir tepi uv top coat.

ir kiek laiko toks 'sumuštinis'? g.gif
gal bandėt kažkuri?
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 11 23, 16:05)
tongue.gif pirmiausiai ant piršto užmauni rožinę (guminę) dalį, tada dedi ant nago servetėlę suvilgytą „removeryje“ ir užmauni tą skaidrų galiuką  4u.gif

Aciu, reiks bandyt, net minties nebuvo, kad cia 2dalys. smile.gif
Atsakyti
merginos, o kiek kainuoja baze ir topas perkant Nagavitoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 23, 18:12)

Merginos gal kuri HG Strut Your Stuff turit? Radau tik viena fotke nete

user posted image

turiu sita spalva, bet pas mane dar blogesne kokybe tai net nededu, ji tokia ir yra kaip foto su trim sluoksniais, su dviem nesiziuri bent man ir palyginus su kitom hg spalvom ji tirstoka. siaip grazi tamsiai ruda spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(opus3 @ 2012 11 23, 20:06)
ir kiek laiko toks 'sumuštinis'? g.gif
gal bandėt kažkuri?

net neisivaizduoju kiek jis laiko. Vistiek topas uzfiksuoja, tai gal panasiai ir laiko. Bandyt nebandziau, nevilioja tas laukimas kol pilnai nudzius visi sluoksniai biggrin.gif nors kainos atzvilgiu, tai gerokai pigiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As su tokiu klausimu, vakar lakavau su perfect nails lauku 3.2, nu ir prasikeikiau doh.gif
spalva lb grazi, nu bet lakuot su juo doh.gif , o dedant topa dar blogiau, dryziais ejo, teko 2kart tept. Kaip jums pf.nails draugauja su kitom firmom (mano topas harmony)?
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2012 11 23, 13:54)
Sveikos mergaites, jau senokai isigijau si daikta bet nelabai suprantu kaip juo naudotis, savamoksle esu ax.gif .  As vistiek suku pirstus i folija ir paskui su vargu uzmaunu antpirscius, bet visiskai nepatogus daiktas.  Koks cia dar variantas galimas? smile.gif
user posted image

pirkau CIA uz 2 dolerius, siuncia i LT nemokamai.

Kam antpiraciai jei jau ivyniojot į folija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 11 24, 11:52)
Kam antpiraciai jei jau ivyniojot į folija  g.gif

Ir man keista, kad ant folijos dar gumas dėt... g.gif Kaip ir nereikalinga schmoll.gif

Pirmadienį gausiu tris spalvytes IBD, laaaabai laukiu wub.gif
Atsakyti