Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Cutasept yra kiekvienoj vaistinej su purkstuku 50ml; 250ml 1ltr išfasavimu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 23 lapkričio 2012 - 00:22
QUOTE(conve®se @ 2012 11 23, 01:14)
O kur ta cutosept perkat?cia kiek suprantu turi but kazkoks dezinfekuojantis skystis ir tiek. O kaip del laku, kur klausau, ar darotes su paprastais?

o kaip suprast su paprastais ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 22, 23:28)
Taip, kaip tik vakar lakavau ir naudojau cutaseptą tam reikalui....Viskas gerai buvo  drinks_cheers.gif
O dezinfekuojant manau to pacio cutasepto užtenka  g.gif Arba[/B] Korsolex Plus[B]  ax.gif

blink.gif bet Karsolex ir kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2012 11 23, 01:14)
O kur ta cutosept perkat?cia kiek suprantu turi but kazkoks dezinfekuojantis skystis ir tiek. O kaip del laku, kur klausau, ar darotes su paprastais?

bet koks alkoholis
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 22, 15:36)
o su ba ha lakiukais koki pagrinda ir kokios firmos priemones naudojat? galvoju susipirkti viska vienos bet del harmony paskaiciavau tai apie 250lt gaunasi su viena spalva  g.gif  gal yra kokiu rinkiniu?

as naudoju su HG priemonem mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. vakar pirma karta nusilakavau, bet visai puikiai pavyko thumbup.gif aisku gal krupsciau reikejo, nes biski netycia ir ant odeliu pavariau doh.gif bet tikrai galima pacioms ta daryti. as susipirkau ivairiu priemoniu, pagrinda ir virsu - hg, cleanser, valikli ir bonda is cia
http://www.nailshop....lis-125-ml.html
spalvas - ibd
na ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 23, 11:25)
sveikos. vakar pirma karta nusilakavau, bet visai puikiai pavyko thumbup.gif aisku gal krupsciau reikejo, nes biski netycia ir ant odeliu pavariau doh.gif bet tikrai galima pacioms ta daryti. as susipirkau ivairiu priemoniu, pagrinda ir virsu - hg, cleanser, valikli ir bonda is cia
http://www.nailshop....lis-125-ml.html
spalvas - ibd
na ir viskas gerai thumbup.gif

su orange stick''u ( mediniu pagaliuku) pries kisant i lempa pavalykit smile.gif
Atsakyti
gelio lipnuma ir su cutasept valote? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, jau senokai isigijau si daikta bet nelabai suprantu kaip juo naudotis, savamoksle esu ax.gif . As vistiek suku pirstus i folija ir paskui su vargu uzmaunu antpirscius, bet visiskai nepatogus daiktas. Koks cia dar variantas galimas? smile.gif
user posted image

pirkau CIA uz 2 dolerius, siuncia i LT nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarr: 23 lapkričio 2012 - 13:56
pasiskaiciavau nagavitos kainomis viskas gaunasi 215 g.gif cia be lempos cleanserio ir removerio g.gif kaip dar pigaiu rast? per ebeju baisu man pirkti ypac ,kad kokiu klastociu negaut
Papildyta:
QUOTE(Sarr @ 2012 11 23, 14:54)
Sveikos mergaites, jau senokai isigijau si daikta bet nelabai suprantu kaip juo naudotis, savamoksle esu ax.gif .  As vistiek suku pirstus i folija ir paskui su vargu uzmaunu antpirscius, bet visiskai nepatogus daiktas.  Koks cia dar variantas galimas? smile.gif
user posted image

pirkau CIA uz 2 dolerius, siuncia i LT nemokamai.

kaip suprantu pilate skysti ir laikote tada pirstus jame :/ tada jau folijos nereik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2012 11 23, 14:54)
Sveikos mergaites, jau senokai isigijau si daikta bet nelabai suprantu kaip juo naudotis, savamoksle esu ax.gif .  As vistiek suku pirstus i folija ir paskui su vargu uzmaunu antpirscius, bet visiskai nepatogus daiktas.  Koks cia dar variantas galimas? smile.gif
user posted image

tongue.gif pirmiausiai ant piršto užmauni rožinę (guminę) dalį, tada dedi ant nago servetėlę suvilgytą „removeryje“ ir užmauni tą skaidrų galiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 23, 15:02)
pasiskaiciavau nagavitos kainomis viskas gaunasi 215  g.gif  cia be lempos cleanserio ir removerio  g.gif  kaip dar pigaiu rast? per ebeju baisu man pirkti ypac ,kad kokiu klastociu negaut

nu jei nori pigiau tai lieka tik ebejus .. reik ziureti kad nebutu klastote ir tiek smile.gif nepirkti is kinijos ir ytartinai labai mazom kainom ... moketi paypalu... as visada ziuriu kad jei pardavejas is jav tai kazkaip pasitikiu ... nu kiek esu pirkusi tai nei kart negavau padielkos ...
Atsakyti