Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(rubinas33 @ 2012 11 22, 18:00)
va čia jų el. parduotuve, užeinat ir prisiregistruojat,  kur parašyta registruotis smile.gif
http://www.manikiuras.eu

tai kaip suprantu pagal si psl gaunasi ibd pigiau nei harmony nes cia tik 3 priemoniu reik g.gif aisku nera nuemejo
Atsakyti
Sveikos, ar priimsit dar vieną naujokę į savo gausų būrį? Ir aš atsisiunčiau lempą ir rinkinį, o šiandien jau išbandžiau lakuotis. Rezultatas kaip pirmą kartą sakyčiau visai geras. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 22, 15:36)
o su ba ha lakiukais koki pagrinda ir kokios firmos priemones naudojat? galvoju susipirkti viska vienos bet del harmony paskaiciavau tai apie 250lt gaunasi su viena spalva  g.gif  gal yra kokiu rinkiniu?

Man HG gavosi apie 270lt, su 2 spalvom ir lempa
Atsakyti
Sveikos, as kol kas dar tik domiuosi situ stebuklu ir paziurejau pirmam puslapy patlpinta gilmuka kaip viska daryt. Uzkliuvo, kad ergina naudoja paprastus lakus ir vietoj tu nuemeju visu paprasta alkoholi ten kazkiek procentu. O kaip yra is tikruju ar darot kuri taip ar vis tik viska is gelish naudojat?
Atsakyti
Vat ir mane tas domina g.gif , pirmajam puslapi perskaiciau had vietoj Nail Harmony GEL CLEANSER galima naudoti Cutasept, ar tikrai taip? ar kuri naudojat?
user posted image

O kas gal pasidalins receptu, su kokia priemone galima dezinfekoti maniukiuro irankius?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 11 22, 21:35)
Vat ir mane tas domina g.gif , pirmajam puslapi perskaiciau had vietoj Nail Harmony GEL CLEANSER galima naudoti Cutasept, ar tikrai taip? ar kuri naudojat?
user posted image

O kas gal pasidalins receptu, su kokia priemone galima dezinfekoti maniukiuro irankius?

Yra naudojanciu ir Cutasept, ir degtine, ir spirita ir pan.
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 11 22, 19:33)
Man HG gavosi apie 270lt, su 2 spalvom ir lempa

isduokit paslapti kur taip pigiai radot?
as jau be lempos su viena spalva panasiai priskaiciavau g.gif
Atsakyti
user posted image

naudoju. Labai gerai. Porai mergaiciu i cleanseri alergizavo, kai su oda susiliesdavo, o su cutaseptu jokiu bedu, niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2012 11 22, 19:00)
va čia jų el. parduotuve, užeinat ir prisiregistruojat,  kur parašyta registruotis smile.gif
http://www.manikiuras.eu

Didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Taip, kaip tik vakar lakavau ir naudojau cutaseptą tam reikalui....Viskas gerai buvo drinks_cheers.gif
O dezinfekuojant manau to pacio cutasepto užtenka g.gif Arba Korsolex Plus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 22, 22:44)
isduokit paslapti kur taip pigiai radot?
as jau be lempos su viena spalva panasiai priskaiciavau  g.gif

Ebay.com platybese pirkau lempa, lakus ir base'"a su topu smile.gif o cleanseri, ph bonda ir removeri nagavitoj, sitie trys pigiau cia pirkt nei siustis smile.gif beje removerio ko gero daugiau ir nebepirksiu, nes kol jo neturejau nueminejau su beacetoniniu valikliu. skirtumo nepastebejau, netgi tiek pat laiko uztruko nuimt, bet as tik sau lakuojuos smile.gif
Atsakyti
O kur ta cutosept perkat?cia kiek suprantu turi but kazkoks dezinfekuojantis skystis ir tiek. O kaip del laku, kur klausau, ar darotes su paprastais?
Atsakyti