Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(September_Lady @ 2012 11 22, 13:24)
aš turiu tokią, asmeniniam naudojimui man sočiai sočiai  ax.gif

as ir siandien sia gavau thumbup.gif siandien isbandysiu.. buvau pries tai sudeginus viena, ne tiek V parsisiunciau blush2.gif manau asmeniniam naudojimui nereikia brangesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 22, 13:56)
as ir siandien sia gavau thumbup.gif siandien isbandysiu.. buvau pries tai sudeginus viena, ne tiek V parsisiunciau blush2.gif manau asmeniniam naudojimui nereikia brangesniu ax.gif

Tai tame ir kampas, kad ta pirmoji kainuoja tiek pat kiek ir ta paprasta g.gif ir butent pas si paradaveja ji kazkaip tiek mazai, nes pas kitus tokios lempos po mazdaug 60$
Papildyta:
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 22, 13:56)

Ai beje, is kur pati siunteis, na is kurio pardavejo ir per kiek laiko atejo lempa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffane @ 2012 11 22, 10:44)
ar imti tokia pacia parasciausia?
UV lempa paprasta

aš irgi už paprastą 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTES MERGINOS, ATEINU PAS JUS PASIDALINTI TRAGIKOMEDISKA SITUACIJA APIE ILGLAIKI LAKA, KEICIANTI SPALVA NUO SILUMOS.

UZSISAKIAU INTERNETU VIENA BUTELIUKA PABANDYMUI. STAI SITA http://www.cosmetics...lva-p-2219.html
LAKUOJU DRAUGEI NAGUCIUS, TEPASI TAMSIAI VIOLETINE IR IS KARTO DAROSI GELTONI NAGAI. UZTEPEM TRIS SLUOKSNIUS PABANDYMUI.
REZULTATAS- ZIAURU. KAI RANKOS SILTOS, NAGAI ATRODO, KAIP SERGANCIO GRYBELIU- GELTONI , O KAI ATSALA RANKOS -RYSKIAI VIOLETINE (VISAI NIEKO), NORS ANT BUTELIUKO VISAI KITOKIOS SPALVOS BUVO. g.gif
TAI VA, DABAR GALVOJU KA DARYTI SU SITU LAKU, SAKAU, GAL PO APACIA DETI KOKIA RYSKAI RAUDONA SPALVA, OTIK PASKUI ANT VIRSAUS LAKUOTI SITA LAKA. g.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 22, 11:39)
Ot velnias, night reflection turiu, bet noriu tokios grynai baklazanines tamsios visai be perlamutro ir kazkaip galvojau, kad tai diva. Kazkaka salone buvau tokia nulakuota (zinau kad gelishu) bet tada ne i galva man nebutu ateje paklaust pavadinimo. Nerealiai patiko spalvyte....
Aciu, sita puslapi as isstudijavus jau, velnias kaip nervai eme vakar, parasiau as jiems laiska pikta, kad zmones apgaudineja  bash.gif.
Tai vat kad as pirkau kaip harmony, jokiu nuotrauku su buteliukais nebuvo, as buciau isstudijavus. Atidariau as tas spalvas paziuret - labai tirstas lakas, ne nelygint su harmony...

As turiu DIVA, tai tikrai labai grazi gryna balkazanine spalva
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 21, 19:35)
Sveikos prisijungsiu ir as prie jusu smile.gif
Turiu kelis klausimelius  4u.gif
ar naudojat kas ba ha gelius lakus? ar patenkintos? ar vis tik harmoni geresni?
smile.gif

turiu viena baha laka, nieko blogo apie ji pasakyti negaliu. man jie tolygus tiek del nago dengimo, tiek del nesiojimo, tik va viena minusiuka jie turi, jeigu storiau uztepsi lako ant gaucio, tai lempoje susirauksleja. Zodziu- reikia tepti labai plonai ir viskas ok 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mijuke @ 2012 11 22, 15:09)
SVEIKUTES MERGINOS, ATEINU PAS JUS PASIDALINTI TRAGIKOMEDISKA SITUACIJA APIE ILGLAIKI LAKA, KEICIANTI SPALVA NUO SILUMOS.

UZSISAKIAU INTERNETU VIENA BUTELIUKA PABANDYMUI. STAI SITA http://www.cosmetics...lva-p-2219.html
LAKUOJU DRAUGEI NAGUCIUS, TEPASI TAMSIAI VIOLETINE IR IS KARTO DAROSI GELTONI NAGAI. UZTEPEM TRIS SLUOKSNIUS PABANDYMUI.
REZULTATAS- ZIAURU. KAI RANKOS SILTOS, NAGAI ATRODO, KAIP SERGANCIO GRYBELIU- GELTONI , O KAI ATSALA RANKOS -RYSKIAI VIOLETINE (VISAI NIEKO), NORS ANT BUTELIUKO VISAI KITOKIOS SPALVOS BUVO.  g.gif
TAI VA, DABAR GALVOJU KA DARYTI SU SITU LAKU, SAKAU, GAL PO APACIA DETI KOKIA RYSKAI RAUDONA SPALVA, OTIK PASKUI ANT VIRSAUS LAKUOTI SITA LAKA. g.gif
Papildyta:
As turiu DIVA, tai tikrai labai grazi gryna balkazanine spalva
Papildyta:

turiu viena baha laka, nieko blogo apie ji pasakyti negaliu. man jie tolygus tiek del nago dengimo, tiek del nesiojimo, tik va viena minusiuka jie turi, jeigu storiau uztepsi lako ant nagucio, tai lempoje susirauksleja. Zodziu- reikia tepti labai plonai ir viskas ok 4u.gif

Atsakyti
as tai gavau pagaliau lemputes i lempa naujas, jau galvojau akd ir man teks kelis kart pirkti kaip cia kuriom vis nepataikydavo, bet tiko kuo puikiausiai is pirmo karto thumbup.gif

QUOTE(lindrukas @ 2012 11 22, 11:39)
Tai vat kad as pirkau kaip harmony, jokiu nuotrauku su buteliukais nebuvo, as buciau isstudijavus. Atidariau as tas spalvas paziuret - labai tirstas lakas, ne nelygint su harmony...

net fotkiu nebuvo buteliuku? tai jau tikrai apgaudinejimas ... jei perki nematydama ka perki arba jie dengiasi originalu o parduoda fuflo doh.gif
Atsakyti
o su ba ha lakiukais koki pagrinda ir kokios firmos priemones naudojat? galvoju susipirkti viska vienos bet del harmony paskaiciavau tai apie 250lt gaunasi su viena spalva g.gif gal yra kokiu rinkiniu?
Atsakyti
QUOTE(Tiffane @ 2012 11 22, 14:26)
Tai tame ir kampas, kad ta pirmoji kainuoja tiek pat kiek ir ta paprasta g.gif ir butent pas si paradaveja ji kazkaip tiek mazai, nes pas kitus tokios lempos po mazdaug 60$
Papildyta:

Ai beje, is kur pati siunteis, na is kurio pardavejo ir per kiek laiko atejo lempa blush2.gif

as is cia siunciausi
http://www.ebay.com/...=item27c41d90d9
atejo greitai, gal per dvi sav 4u.gif
Atsakyti
Merginos, suprantu gal durnas klausimas jums kaip profesionalėms, bet niekaip nesuprantu nuimant laką, kam tą foliją ant nagų apvynioti?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 11 22, 15:49)
Merginos, suprantu gal durnas klausimas jums kaip profesionalėms, bet niekaip nesuprantu nuimant laką, kam tą foliją ant nagų apvynioti?

kad acetonas taip greit neisgaruotu.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 11 22, 15:49)

aš kaip ne profesionalė įsivaizduoju, tam, kad neišgaruotų/neišdžiūtų nuėmėjas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 11 22, 16:49)

as irgi neprofe bet mastau kaip ir kitos... tai kaip kitaip galvoji nuimti tik vata uzdejus? g.gif tai acetonas isgaruos, o dar ir nuo silumos priklauso geriau nusiimineja kai tarkim silimos efektas gaunasi ale ...
Atsakyti
QUOTE(indriux_ @ 2012 11 22, 11:39)
Gal galite papasakoti kaip galima užsiregistruoti ir užsisakinėti blush2.gif  Jei gerai suprantu telefonu ar jie turi kokia el parduotuve, nes aš jų psl žiūriu, tai tik kontaktinius tel randu. blush2.gif

va čia jų el. parduotuve, užeinat ir prisiregistruojat, kur parašyta registruotis smile.gif
http://www.manikiuras.eu
Atsakyti