Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ORDI @ 2012 11 22, 01:52)
Tikrai nera pigiausi,tik sugunde nuolaida rinkinio.. Nepamenu tiksliai,bet kazka apie 349lt mokejau uz viska ir pirkau tada kada gelish'ai kainavo daug daugiau unsure.gif 
Tik kazkaip neprilipo man jie ir tiek.. namano patirtis tokia blush2.gif Jau geriau ba-ha manau.. arba Perfect Nails. Jei atvirai,man mieliausi siai dienai IBD Just lakai rolleyes.gif  Nera problemu del "subegimo" "susibangavimo" jei per storai uztepi (aisku stengiuosi to isvengti,bet buna gi visko cool.gif )
Tiesiog,reikia viska isbandyti ir bandyti "susidraugauti" 4u.gif

Būtent,kas netiko tau tai nereiškia,kad netiks ir kitoms.Man kaip uždėjo manikiūrininkė HG sakė,kad jie patys geriausi,tai laikė nepilną savaitę,pradėjo laupytis nuo galų,antrą kartą uždėjo truputį ilgiau laikė,bet labai saugojau nors buvo jau ir apsilaupiusių 2 savaičių neišėjau su idealiais nagais.Ir tada pamačiau,kad gelinis lakas man per brangus malonumas,jeigu kas savaitę reiks darytis,tada pati užsisakiau ir nusprendžiau pati darytis.
Turiu Harmony gelich ir Nobility rinkiny ir kelis lakus abiejų.Taigi-HG toliau nesilaikė savaitės Nobility ir gi.Na bet aš optimistė,juk nusipirkau reikia naudoti.Visai neseniai nusilakavau ir vėl HG ... ir nesupratau blink.gif praėjo 1 savaitė 2 savaitė eina jau 3 nagai nuaugę,o lakas nei krust bigsmile.gif Dabar nobility atėjo eilė išbandymui užlakavau matinį laką jau 4 diena o atrodo idealiai rolleyes.gif Pirmą kartą kaip lakavau šią spalvą ir gi labai ji man nepatiko sakiau Š,bet dabar viskas puiku.Manau reikėjo susidirbimo su medžegom suprasti jas.O gal tiesiog nagai sustiprėjo,ne taip sluoksniuojasi ir geriau laiko...
HG man sunkiai nusiima reikia gerai padildinti,o Nobility kai reklamoj
A.. o dėl blozgesio ir aš taip maniau apie Nobility,kažkaip net apsinešdavo,o dabar supratau,kad reikia geriau patrinti nei HG ir viskas gerai ir viskas bliza bigsmile.gif
Užsisakiau ir aš Emmi-nail 1 laką labai jau spalva graži,bet dar laukiu,bus matyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2012 11 22, 00:32)
Šubidubidubidum mėnesiui galiu pamiršti nagų lakavimą  bigsmile.gif

Mano nagai mėnesio tokiam stovį neišbūtų jau 2 savaitė matytųsi odelių ataugimas,o 3 jau negražu ir neestetiška schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2012 11 22, 09:14)

Papildyta:
Mano nagai mėnesio tokiam stovį neišbūtų jau 2 savaitė matytųsi odelių ataugimas,o 3 jau negražu ir neestetiška  schmoll.gif

Mano išbūna smile.gif nes nulakuota šiek tiek daugiau, negu pats nagas ataugęs, todėl kai atauginėja nesimato jokio skirtumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2012 11 22, 10:19)
Mano išbūna smile.gif nes nulakuota šiek tiek daugiau, negu pats nagas ataugęs, todėl kai atauginėja nesimato jokio skirtumo smile.gif

Aš ir lakuoju prie pat odelių,bet mano nagai ir odelės siaubingai greitai auga doh.gif tokia mano bėda,bet kartu ir gerai,nes visada greitai nagai atauga bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu klausimli toms, kas uzsakineja is Nagavitos e-pardutuves. Per kiek dienu ir kokiu budu (pastu, kurjeriu) jie pristato prekes? ax.gif
Atsakyti
Labas Sonie, prekes atveža per 2 -3 dienas, kurjeris smile.gif
Jei esi užsiregistravus "nagavitos" el.tinklapi kai kurioms prekėms taikoma nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinas33: 22 lapkričio 2012 - 09:42
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 21, 21:54)
Gavau savo lakus. Vajei kaip susinervinau  gun_bandana.gif Apsigavau nerealiai. Amazonej kazkokia nuolaida nuo £17 iki £9.20, tai ir papirkau tris naujus, sian ryte isvynioju ogi ten ne harmony gelish o kazkoks Bluskey gelish!!!!(ar ka girdeje apie toki moteros?) Jobtvaimat, siunciu viska ryt atgal - buteliukai tokie pat, bet sone vietoj Harmony, Bluskey parasyta. Taip pyktis ima, kad nenustoju keiktis visa diena. Visiskai apie jokius Bluskey neparasyta aprasyme tu laku, pirkau kaip Harmony. bet tai ir mano durna galvele, labai neitiketina kad UK selleris tokiom kainom pardavinetu, bet vis tas gobsumas, apsedo mane tie lakai, vis negana atrodo...

va va ir man panasiai buvo, vos nepasimoviau, tik tada vos neissirinkau 10nagu laku, nes buvo rinkinys ir gavosi gal po 35lt... jau ir susirasiau ir issirinkau spalvytes tik uzkliuvo tas bluskey pries susimokant, ir ka pagooglinau-ziuriu padielka...
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 21, 21:38)
dar negavau, tik 23 dieną prasideda kuponų veikimas, ėmiau su pristatymu į namus, tai nžn kada gausiu  smile.gif

QUOTE(spalvinga @ 2012 11 22, 09:14)
Užsisakiau ir aš Emmi-nail 1 laką labai jau spalva graži,bet dar laukiu,bus matyt  ax.gif
Papildyta:

As bandziau, man dar ta pacia diena atsilupo galiukas, o po 3 dienu jau buvo neimanoma vaikscioti su tokiais nagais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 11 21, 19:21)
Niekuom nesiskiria,gal divoj kiek maziau perlamutro.Turejau abi tai diva pardaviau smile.gif

Ot velnias, night reflection turiu, bet noriu tokios grynai baklazanines tamsios visai be perlamutro ir kazkaip galvojau, kad tai diva. Kazkaka salone buvau tokia nulakuota (zinau kad gelishu) bet tada ne i galva man nebutu ateje paklaust pavadinimo. Nerealiai patiko spalvyte....

QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 11 21, 21:49)
nu tai cia padielke gelisho, daug ju yra, viena is ju blueskey  4u.gif  dar daug viskokiu padielku yra ... va paziurek http://www_gelishsin...-singapore.html

Aciu, sita puslapi as isstudijavus jau, velnias kaip nervai eme vakar, parasiau as jiems laiska pikta, kad zmones apgaudineja bash.gif.

QUOTE(Morgan @ 2012 11 22, 06:45)
Litlle princes ir sleek white smile.gif
Blyn tai as viena turejau unsure.gif Bet denge gerai.Pirkau is amazon.Nu suds doh.gif Dar butu jis mano tai dzin,pardaviau vienam zmogui.Nu kosmaras kokia geda doh.gif  doh.gif  doh.gif Net nesitikejau is amazon padelkos gaut.Pas mane buvo gelish tik sone harmony nebuvo.Nu siaubas,dabar ziuresiu visus.

Tai vat kad as pirkau kaip harmony, jokiu nuotrauku su buteliukais nebuvo, as buciau isstudijavus. Atidariau as tas spalvas paziuret - labai tirstas lakas, ne nelygint su harmony...
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2012 11 22, 11:40)
Labas Sonie, prekes atveža per 2 -3 dienas, kurjeris smile.gif
Jei esi užsiregistravus "nagavitos" el.tinklapi kai kurioms prekėms taikoma nuolaida

Gal galite papasakoti kaip galima užsiregistruoti ir užsisakinėti blush2.gif Jei gerai suprantu telefonu ar jie turi kokia el parduotuve, nes aš jų psl žiūriu, tai tik kontaktinius tel randu. blush2.gif
Atsakyti
Planuoju pradet pati lakuotis sau nagus ir va dairaus lempos.. ax.gif Siusiuos ja is Ebay, bet va kuria geriau imti, teisingiau uzkliuvo akis uz va sios, ko ji tokia pigi o kazkokia atrodo lyg sustresne butu ir lyg 42W g.gif ne per daug tu W geliniam lakavimui?
UV lempa

ar imti tokia pacia parasciausia?
UV lempa paprasta
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 22, 10:39)
Ot velnias, night reflection turiu, bet noriu tokios grynai baklazanines tamsios visai be perlamutro ir kazkaip galvojau, kad tai diva. Kazkaka salone buvau tokia nulakuota (zinau kad gelishu) bet tada ne i galva man nebutu ateje paklaust pavadinimo. Nerealiai patiko spalvyte....
Tai vat kad as pirkau kaip harmony, jokiu nuotrauku su buteliukais nebuvo, as buciau isstudijavus. Atidariau as tas spalvas paziuret - labai tirstas lakas, ne nelygint su harmony...

Tai tu kalbi apie bellas vampier mirksiukas.gif
Nu pas mane tai niekuo nesiskire g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffane @ 2012 11 22, 10:44)

ar imti tokia pacia parasciausia?
UV lempa paprasta

aš turiu tokią, asmeniniam naudojimui man sočiai sočiai ax.gif
Atsakyti