Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 21, 22:04)
Nera bandziusiu ba ha?  blush2.gif  is kur perkate lakiukus?
Noriu viska susipirkti tik nezinau kur labiausiai apsimoka  g.gif
turiu tik lempa

Turiu tris spalvas ax.gif tokias naturalias dvi(labiau prancuzam tinkancias,spalvos matines gerai dengia,nesidryzuoja,nesigarbanoja) ir viena permatoma su aukso dulkem (labai grazi,tinka visur pagyvinti spalva,kam svelnus auksas patinka)4u.gif
Naudoju baze ir topa harmonio,laiko super ax.gif Tik va nuimti tai kiek sunkiau... Kietas jis toks,nepavirsta i "kosyte" o gabaliukais suskilineja,nubyra.. Ir tiesa,baze lieka ant nago biggrin.gif Jau kalbejot kazkada apie tai,kad nusivalo lakas,o pagrindas lieka kaip niekur nieko..Tai man su jais tas pats ax.gif
Tiesa,vadybininke sake kad nelaikys su kita baze,bande isiulyti ir ju firmos "du viename" baze/topa,bet nusprenziau pabandyti su harmony ir ka,laiko labai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2012 11 21, 22:22)
Turiu tris spalvas ax.gif  tokias naturalias dvi(labiau prancuzam tinkancias,spalvos matines gerai dengia,nesidryzuoja,nesigarbanoja) ir viena permatoma su aukso dulkem (labai grazi,tinka visur pagyvinti spalva,kam svelnus auksas patinka)4u.gif
Naudoju baze ir topa harmonio,laiko super ax.gif  Tik va nuimti tai kiek sunkiau... Kietas jis toks,nepavirsta i "kosyte" o gabaliukais suskilineja,nubyra.. Ir tiesa,baze lieka ant nago biggrin.gif  Jau kalbejot kazkada apie tai,kad nusivalo lakas,o pagrindas lieka kaip niekur nieko..Tai man su jais tas pats ax.gif
Tiesa,vadybininke sake kad nelaikys su kita baze,bande isiulyti ir ju firmos "du viename" baze/topa,bet nusprenziau pabandyti su harmony ir ka,laiko labai gerai ax.gif

o aciu jau nesitikejau ,kad kas atsakys i mano zinute smile.gif
o per kur harmoni pirkot? smile.gif dabar ziurineju bet kainos nemazos gal kas siunciates? jei taip is kur ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingukav @ 2012 11 21, 20:45)
Gal jau isbandete siuos lakus, kaip ju kokybe?

dar negavau, tik 23 dieną prasideda kuponų veikimas, ėmiau su pristatymu į namus, tai nžn kada gausiu smile.gif

QUOTE(lindrukas @ 2012 11 21, 20:54)

Aciu uz nuotraukas, susibalamutinau visai - jinai is fotkiu man typ top Night reflection... merginos palyginkit man abi spalvas kas abejas turit 4u.gif
Aciu

aš ieškojau matinės kuo panašesnės į baklažaną. Tai Diva pasirinkau. Kaip rašė, Night reflection, net foto matosi, kad perlamutro yra, ir Diva gal kiek šiltesnio atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(ingukav @ 2012 11 21, 21:45)
Gal jau isbandete siuos lakus, kaip ju kokybe?

Turiu ir sias.. Taip pat kazkada isiule.. Turbut pasakyciau viena gera patarle " skupas du kartus moka" blush2.gif
Sugunde akcija kiek pamenu 4u.gif Emiau baze/topa (du viename) ir keturias spalvas,valikli maza ir tirpikli...Tai stovi stalciui nenaudojami,nes visai nelaikydavo schmoll.gif Nusilupdavo... Per storai jei uztepi,ypac matine spalva,tokios puslytes atsiranda (neisdziudavo iki galo) paspaudi puslyte ir isbega uv lakas,nuo ten ir lupasi doh.gif Daug vargo ir nesmagumu turejau su klijentemis kurios pykdavo,kad greitai nusilupdavo.. Ir tas baze/topas labai neblizgedavo kai nuvalydavau,..Nors viena perlamutrine spalva laike pakankamai neblogai,bet bijau rizikuoti..
Teko atsiprasyti patikrinto Gelish Harmony cool.gif
Tikekimes,gal but kitu atsiliepimai bus geresni..
Atsakyti
Gal kuri esat bandziusi prancuziska daryt su stampukais ? Ar iseina ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azuoliuke: 21 lapkričio 2012 - 22:06
QUOTE(ORDI @ 2012 11 21, 21:55)
Turbut pasakyciau viena gera patarle " skupas du kartus moka" blush2.gif

kad nėr visai pigūs, su akcija 39lt/vnt g.gif as HG po 40 pirkau.

o šiaip pirkau tik spalvas, bazę ir topą bet kokiu atveju naudosiu tik HG ax.gif

matines spalvas man ir HG traukia, jei storiau užtepu smile.gif

žodžiu esu optimistiškai nusiteikus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2012 11 21, 22:04)
Nera bandziusiu ba ha?  blush2.gif  is kur perkate lakiukus?
Noriu viska susipirkti tik nezinau kur labiausiai apsimoka  g.gif
turiu tik lempa

Man rodos ebėjuj viskas pigiausia, o jei ko nesiunčia tiesiogiai, net per tarpininkes apsimoka, nei pirkt čia LT rolleyes.gif

Labai gražūs pastarieji įdėti darbukai wub.gif
Šiandien bandžiau gelinį su EzFlow priemonėm, tai labai patiko, kažkaip lengvai lakuojasi, viskas ėjosi lyg sviestu tepta, nors lakavau geliu pirmą kartą per savo gyvenimėlį.... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šubidubidubidum mėnesiui galiu pamiršti nagų lakavimą bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 21, 21:54)
Gavau savo lakus. Vajei kaip susinervinau  gun_bandana.gif Apsigavau nerealiai. Amazonej kazkokia nuolaida nuo £17 iki £9.20, tai ir papirkau tris naujus, sian ryte isvynioju ogi ten ne harmony gelish o kazkoks Bluskey gelish

nu tai cia padielke gelisho, daug ju yra, viena is ju blueskey 4u.gif dar daug viskokiu padielku yra ... va paziurek http://www_gelishsin...-singapore.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 21 lapkričio 2012 - 23:51
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 21, 23:30)
kad nėr visai pigūs, su akcija 39lt/vnt  g.gif  as HG po 40 pirkau.

o šiaip pirkau tik spalvas, bazę ir topą bet kokiu atveju naudosiu tik HG  ax.gif

matines spalvas man ir HG traukia, jei storiau užtepu  smile.gif

žodžiu esu optimistiškai nusiteikus hihihi.gif

Tikrai nera pigiausi,tik sugunde nuolaida rinkinio.. Nepamenu tiksliai,bet kazka apie 349lt mokejau uz viska ir pirkau tada kada gelish'ai kainavo daug daugiau unsure.gif
Tik kazkaip neprilipo man jie ir tiek.. namano patirtis tokia blush2.gif Jau geriau ba-ha manau.. arba Perfect Nails. Jei atvirai,man mieliausi siai dienai IBD Just lakai rolleyes.gif Nera problemu del "subegimo" "susibangavimo" jei per storai uztepi (aisku stengiuosi to isvengti,bet buna gi visko cool.gif )
Tiesiog,reikia viska isbandyti ir bandyti "susidraugauti" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2012 11 21, 21:20)
kokie laku pavadinimui siam prancuzui naudojai? Labai graziai atrodo ax.gif  ax.gif

Litlle princes ir sleek white smile.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 11 21, 23:49)
nu tai cia padielke gelisho, daug ju yra, viena is ju blueskey  4u.gif  dar daug viskokiu padielku yra ... va paziurek http://www_gelishsin...-singapore.html

Blyn tai as viena turejau unsure.gif Bet denge gerai.Pirkau is amazon.Nu suds doh.gif Dar butu jis mano tai dzin,pardaviau vienam zmogui.Nu kosmaras kokia geda doh.gif doh.gif doh.gif Net nesitikejau is amazon padelkos gaut.Pas mane buvo gelish tik sone harmony nebuvo.Nu siaubas,dabar ziuresiu visus.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2012 11 21, 23:32)
Šubidubidubidum mėnesiui galiu pamiršti nagų lakavimą  bigsmile.gif

good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 22 lapkričio 2012 - 09:08